היום, המשחק!

pentagon89

New member
היום, המשחק!

המשחק יהיה באיצטדיון של לבסקי סופיה בשעה 20:00 2 שחקנים מקרנטן לא ישחקו (סשה פפאץ´ והשחקן המצטיין בקבוצה מאריו מאריץ´) יחליפו אותם חואן קרלו זוטה וסטנקו בובאלו מהפועל לא ישחקו גם 2 שחקנים (שמעון גרשון וניר רחמין) יחליפו אותם שביט אלימלך ואלון חלפון. מאמן קרנטן אברמצ´יק חושב שאם קרנטן יבקיעו לנו 2 גולים יהיה להם סיכוי . קשטן אמר לשחקנים לא להיות שאננים ולא לזלזל בקרנטן. סילבה,בלילי,אודי וקלצ´נקו נאבקים על החלוץ המרכזי אבל ככל הנראה החלוץ יהיה בלילי. הרכב משוער: שביט אלימלך, רמי חליס, אסי דומב, אלון חלפון, יגאל אנטבי, גאבור הלמאי, יוסי אבוקסיס, בן לוז, עמרי אפק, וולטון סילבה, פיני בלילי.

סופי!!! ../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif אין שידור ישיר ...

של המשחק של הפועל בשום ערוץ!!!! מי שרוצה לראות תקציר של המשחק (ושל כל משחקי גביע אופ"א מהערב), אז יש בערוץ יורספורט בשעה 00:15!!! תבלו!
ביי ביי שחף האדום והמורעל!

prince01

New member
כאן תקבלו עידכונים בזמן אמת!!!

כל גול שיהיה ! כאן בפורום כתגובה להודעה זאת ירשם!!! אז למה להכנס לאתרים אחרים?!? תחכו כאן!! וכולם יעדכנו!!

prince01

New member
כעת הדקה היא 45, נכבש גווולל!!!!!!

אבל לא להפועל!!!! שיט!!!!! הכובש של קארנטן הוא: אוברלייטנר... שייייטטט!!!!!! לא נורא..... חחח..... המצב לטובתנו עדיין!

אלירן... תעשה בנתיים מירוץ...

או שלימור כבר נסעה לאילת (היא לא נוסעת מחר??) ביי ביי שחף האדום והמורעל!

pentagon89

New member
הימור על המשחק

1-1 אבל אתם לא צריכים לדאוג אנחנו נעלה! "בניצחון בכישלון הפועל היא השגעון"

מחצית בסופיה!!!../images/Emo26.gif../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif

1-0 לאנטישמיים האוסטרים המגעילים!!!! לא נורא בנתיים האדומים הנשמות שלו מובילים 4-1 בסיכום שניי המשחקים, ככה שבנתיים אין סיבה לדאגה! יאללה הפועל מלחמה!!!!!!!!!!!!1 פרטים נוספים על הגולים יביא לכם אלירן, וסיכום המשחק אני יביא בהמשך! ביי ביי שחף האדום והמורעל!

prince01

New member
מחצית שניה קרבה לפתיחתה...

כשהאוסטרים מובילים עלינו במשחק 1-0 , אך בסיכום הפרש הגולים המעודכן המצב עומד על 4-1 לאדומים!!!! כמו שאמר שחף אני אעדכן לגבי תוצאות כל רגע שצריך, וסיכום משחק שחף יביא, ואני יביא את הסיכום המשחק השני.... (יהיה לכם בחירה, מה לקרוא) .... ממני:

רואן

New member
בהצלחה לצהובים נגד קארנטן האוסטרית

גם הפסד של 3 אפס יספיק הפעם ובכל זאת בהצלחה למכבי !!!

"בהצלחה לצהובים נגד קארנטן" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה אמור להביע?? אתה לא חושב שהתבלבלת טיפה?? הצהובים המגעילים משחקים נגד בואבישטה (וכן שיהיה להם בהצלחה) אבל הפועל (האדומים
ולא צהובים! משחקים נגד האוסטרים (אנטישמיים נאצים שימותו כולם!!!) ביי ביי שחף המורעל!

רואן

New member
אתה צודק באמת התבלבלתי ,בתור אוהד

ירוק אני באמת לא מבדיל בין הצהובים לאדומים בליגה שלנו,את שניהם חיפה צריכה לרמוס,אבל באירופה הקלאסית אני מאחל הצלחה לכל הקבוצות הישראליות ושמח בהצלחתן כמו שאני שמח בהצלחת מכבי חיפה באירופה,ביחוד אם אלה האוסטרים.אז שיהיה בהצלחה לאדומים ולצהובים !

pentagon89

New member
מה אמרת?!!?!??!?!?

"בהצלחה ל*הובים נגד קארנטן האוסטרית" רואן איך אתה יכול לומר את זה בכלל?!?! דבר ראשון אמרת בהצלחה ל*הובים ואחר כך אמרת בהצלחה ל*כבי.. אני הייתי מוחק את ההודעה!!

prince01

New member
דקה 73, 1-0 עדיין........

לפי מה שרשום באתרי עידכון אוטומטי....

prince01

New member
יש לי טעות לגבי הגול!

הגול נבעט בידי השחקן האוסטרי אך הלמאי נגע בכדור ושלח אותו בטעות לרשת מה שאומר שזה גול עצמי, אך הקרדיט ניתן לאוסטרי על הבעיטה...

pentagon89

New member
טוב העיקר שעלינו!

ב23:00 היום לראות את *כבי מפסידה!! מומלץ! בהצלחה לבואבישטה נגד *כבי!!

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gifסיכום המשחק מלא!!! בלי קישור

הפועל ת"א עלתה למרות הפסד 1:0 לקרנטן גביע אופ"א: האדומים העפילו לסיבוב השני בזכות היתרון הגדול מהמשחק הראשון, לאחר ששער של אוברלייטר 3 דקות להפסקה העניק לאוסטרים ניצחון בסופיה. הפועל ת"א מארחת הערב (חמישי) את קרנטן האוסטרית בסופיה, בירת בולגריה, בגומלין בסיבוב הראשון בגביע אופ"א, כאשר רק סנסציה תמנע ממנה להמשיך את המסע האירופי לעונת 2002/03. החבורה של דרור קשטן הגיעה אחרי 0:4 מרשים במשחק מלפני שבועיים בקלגנפורט, ורק הפתעה מדהימה תמנע ממנה להופיע בהגרלה ביום שלישי. בשישה משחקים באירופה ובליגת-העל טרם נוצחה העונה הפועל ת"א. המסע האירופי נפתח עם ניצחון כפול על פרטיזאני טיראנה האלבנית (0:1 ו-1:4), ואח"כ, כשבתווך המשחק בקלגנפורט, הגיעו גם ניצחונות בליגה הישראלית - 2:3 על הפועל פ"ת ו-0:1 על מ.ס. אשדוד, לפני התיקו הראשון העונה, 2:2 בשבת בנתניה מול מכבי המקומית. לשערה של הפועל ת"א חזר לראשונה העונה במשחק רשמי שביט אלימלך, בעקבות פציעתו הקשה של ניר רחמין שיעבור בשבוע הבא ניתוח בברכו וייעדר מספר חודשים. אלון חלפון החליף במרכז ההגנה את הקפטן הפצוע שמעון גרשון. דניס אונישנקו פתח בקישור, כאשר ההרכב הזהיר של קשטן כלל חלוץ בודד - סרגיי קלצ´נקו - כשפיני בלילי, וולטון סילבה וכפיר אודי נשארים על הספסל. קרנטן עברה זעזוע רציני אחרי ההפסד להפועל ת"א, כאשר מאמנה בחצי השנה האחרונה, היינץ הוכהאוזר, התפטר בעקבות ביקורת קשה על תיפקודה של הקבוצה בליגה ובאירופה, ובמקומו מונה רודיגר אברמצ´יק, שפוטר העונה מלבסקי סופיה. ביום שישי נוצחה קרנטן 3:1 מול אוסטריה וינה, ווהיא מדורגת במקום הרביעי בליגה האוסטרית. שלוש דקות להפסקה צימק מעט מרקוס אוברלייטר את הפער הענק בין הקבוצות, כשכבש וקבע 0:1 לקרנטן - אבל 1:4 להפועל ת"א בסיכום. הפועל ת"א: שביט אלימלך, רמי חליס, יגאל אנטבי, אלון חלפון, אסי דומב, יוסי אבוקסיס, גאבור הלמאי, דניס אונישנקו, סלים טועמה, עמרי אפק, סרגיי קלצ´נקו. ביי ביי שחף המורעל! ו... תבלו!

למעלה