היום המסיבה ב V-BAR

REL APP SONG

New member
היום המסיבה ב V-BAR

בשעה 23:00 יש פתיחת דלתות שתיה חינם יחולקו ארטיקים ופיצות dj anguish mosheone dj fresh mike הופעה של: אילן באבילן לוקאץ´ וצוות IMF איזור התעשיה הישן רח משה בקר 15 ראשל"ץ כניסה 40 ש"ח

REL APP SONG

New member
טופאק חוזר היום

כן כן הוא חוזר הים ונחשו איפה הוא מופיע? ב V-BAR לא מאמינים בואו ותראו

IMF

New member
אני מרחיב

מסיבת היפ הופ הקיץ ב V - BAR ב 24.8 יום שבת יש מסיבת היפ הופ גדולה ב וי בר DJ anguish mosheone DJ fresh mike הופעה: אופין(אביחי) A.K.A הסוכן ואורטגה מצוות IMF אילן בבילן הראפר האמריקאי הישר מהרחובות של לוס אנג´לס(מופע פותח) ולוקאץ איש המערות הישר מהרחובות העשירים של צהלה בא לתת בראש שלכם אורחים: הרוזן טי מאיר טליבי החטיבה +מיקרופון פתוח ארטיקים ופיצות יחולקו יוקרנו סרטים על מסך ענק והכל ב 40 ש"ח שתיה חינם למיידע: 055779803 או אי סי קיו 149768386 וי בר איזור התעשיה הישן ראשל"צ במתחם החדש רחוב משה בקר 15 פתיחת דלתות : 23:00 אביחי(צוות איי אמ אף)

CrAzY B

New member
ואני מקפיץ

בלבהלבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהלבהלבהלבהלבהל

2PAC4EVER

New member
../images/Emo6.gifאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה

פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח מתן נשבע לך עכשיו רציני הצחקת אותי!!!!!! NO SHIT@!!@!!!!!

2PAC4EVER

New member
ד"א, זה נראה לי קצת מטומטם מצדכם

לעשות גם מסיבה חינם, וגם ארטיקים ופיצות ושתייה חינם... אתם תצאו בהפסדים (כאילו דההה) אז לא כדאי לכם לעשות את המסיבה בכסף????
טוב, אבל זה רק הדעה שלי...

למעלה