היום המיוחל

סמדר*

New member
היום המיוחל

אז זהו. הכל גמור חתום וסגור. היום קיבלתי את הגט המיוחל. אז הטקס לא היה משפיל כמו שציפיתי לאור סיפורים של כל מיני בעלי נסיון וחשבתי לעצמי שאולי בגלל שכל כך רציתי בזה לא הרגשתי את ההשפלה. ואחר כך, הרגשות מעורבים. מצד אחד כל כך כל כך חיכיתי לחופש הזה לסגירת המעגל הזו.. ליכולת לגלות לכולם על קיומה של אהבה גדולה בחיי ועכשיו.. אפשר !!! ומהצד השני.. הרי לא לכך קיוויתי והתפללתי בתחילת הדרך, לא רציתי להביא את ילדי לעולם כדי להתמודד עם כל כך הרבה קשיים אבל אני יודעת שבסוף הטוב ינצח את התוגה.. ואני, צעד נכון עשיתי בחיי !! צעד למען האושר שלי ושל ילדי, שני דברים שקשורים זה לזה בקשר בלתי ניתן להפרדה ..

שבור

New member
אמרתי לך

שאחכה פה עם בקבוק טוב אז הנה : ``שאטו קיניאטי`` בציר 62 ברגעים אלה נפתח מזל טוב וברוכה הבאה למועדון אני

בת39

New member
בהצלחה :)

סמדר אמנם אותך לא מכירה כיוון שהנני חדשה כאן אך מאחלת לך המון הצלחה בדרכך החדשה לעיתים מחיר החופש יקר אך שווה כל אגורה בהצלחה!!!!!!!!

123dal

New member
הרגע המיוחל

והשאלה אם ברגע המיוחל כשמסתכלים קדימה רואים איזה עולם?

יפעת*

New member
מזל טוב !!!!

אותי אישית הטקס לא השפיל, אבל הייתי צריכה מאוד להתאפק, שלא לצחוק להם בפרצוף, אז פשוט ניסיתי להזכר בכל הדברים המחרידים שראיתי בחוץ (אישה שמחכה לגט 6 שנים, בעל שיורק על אישתו, כי היא מבקשת יותר מדיי, גבר באזיקים, ואשתו בצד השני של השוטר המלווה....). מאחלת לך המון אושר, כוח, והצלחה בחיים החדשים יפעת

למעלה