היום הלכתי

paz ezra

New member
היום הלכתי

לעשות בדיקת בטא לראות שההורמון יורד ל - 0. אני רוצה להזכיר שהיה לי 450 שירד ל - 320 והיום במקום שירד עלה ל- 500. אני מרגישה שמשהו ממש לא בסדר יש לי דימומים וכמו ריריות כאלה כל הזמן אבל לא משהו מסיבי וכאבי בטן וגב ובחילות רוב שעות היום. האם זה קרה למישהי? מה זה אומר? הבנתי שזה חייב לרדת ל- 0. האם צריך לעבור גרידה או שבסוף זה ירד?

hyb

New member
אין לי תשובה

אבל מנסה להקפיץ לך

נועם@בת

New member
אופס, זה באמת לא טוב שהוא עולה

חשוב להמשיך לעקוב, ואם ממשיך לעלות זה מחייב שרופא יבדוק ויראה מה קורה. בכל מקרה, זה רק מראה איזה עוברים עקשנים יש לך, כאלה שבפעם הבא ישתרש לך אחד עקשן לתשעה חודשים
. נועם

תתיעצי עם חבובי

גם לה (אם אני זוכרת נכון) היתה בטא עיקשת שלא רצתה לרדת.לבסוף גילו הריון חוץ רחמי בנוסף להפלה שהיתה לה.

יפעת32

New member
מהר מהר לבדוק אם אין הריון מחוץ

לרחם. לפני חודשיים עברתי הפלה עקב שק הריון ריק ולא גילו אצלי שיש עוד הריון מחוץ לרחם (לא שלחו אותי לעשות בדיקת בטא). בקיצור שבוע וחצי אחרי הגרידא הכל "התפוצץ" לי בחצוצרה והגעתי לבי"ח עם דימום פנימי של 2 ליטר דם. בדקה ה-90 , כפי שאמר לי הרופא שניתח אותי. אני מקווה שאצלך זה לא המקרה אבל בכל זאת כדאי לבדוק. אם מגיעים בזמן נותנים זריקה שאמורה לגרום להריון הזה לרדת לבד.

לבנה123

New member
אני מצטרפת להמלצה לעשות US

יכול להיות שזה סתם הריון שמשתולל לו, אבל בגלל תנודות הבטא למעלה ולמטה - חשוב חשוב לבדוק שזה לא הריון מחוץ לרחם שעשוי להיות מסוכן לך (אם כי בשבוע כזה זה רק לעיתים נדירות קורה שזה "מתפוצץ" כמו שכתבו לך). וגם אם זה מחוץ לרחם - זריקה פשוטה תפתור את זה. בכל מקרה - מצטערת לשמוע.

paz ezra

New member
טוב

בגלל שהיו לי כאבי בטן לא כ"כ סימפטים הלכתי אתמול למיון בדקו אותי ולא ראו כלום כי זה כביכול היה שבוע 4 שחררו אותי ואמרו לי לבוא בבוקר לבטא. הבטא ירדה מ - 500 ל- 283 ככה שזה בסדר, אבל תודה בכל זאת. מישהי יודעת מה קורה כשזה מתאפס אמורים לקבל וסת? מתי בד"כ אפשר להתחיל טיפול חדש?

טאיה1

New member
הי פז

למיטב ניסיוני (המר), הוסת מגיעה 4-6 שבועות אחרי האיפוס. אצלי זה היה הריון ספונטני ולא מטיפולים, ואמרו לי לחכות חודש לפני חזרה לניסיונות (הטבעיים. אז עוד הינו צעירים ותמימים). אולי זה אחרת כשמדובר בהריון מטיפולים. בכל מקרה, אני מאחלת לך שתהיה חזקה, שתעבור לך בקלות (יחסית) התקופה הלא נעימה הזו ושתצאי לדרך חדשה ומוצלחת בקרוב קרוב קרוב.

למעלה