היום הלכתי לסליחות

היום הלכתי לסליחות

וואלה לא הבנתי מה אני עושה שם אבל נתתי בכבוד לאבא שלי ואוליי לכו תדעו אולי בכל אופן אלוהים קיים והוא ישמע את הצרות שלי לא שאני מאמין שאם הוא קיים באמת אכפת לו מימני אבל נו ביזבזתי חצי שעה עליו , תאמת עכשיו שאני חושב על זה אני ממש מבזבז עליו יותר מידיי זמן יאלה אלוהים תעוף לי מהחיים נימאס לי מימך . חחחחחחחחחחחחחח .

ולמה?

ולמה בכלל הם אומרים סליחות שניכתבו לפניי מאות ואלפיי שנים וממש לא רלוונטיות לא לגביי ולא לאף אחד מהם היום בערך 80% מהסליחות לא רלוונטיות לגביי בטח לא הקטע הזה שאוהבים את אלוהים , אני בכלל שונא אותו אם הוא קיים בכלל אבל זו שאלה גדולה עליי וניראה לי על כולנו .

אהלן משלומך

מהם עניינך? מהו מצבך? איך אתה חש? אתה חש? רחם נא על המנהל שלנו ושרשר את תלונותיך לתלונה אחת. תודה 30??????

אתה לא חושב ש

כדאי כל תקופה מסוימת לעשות חשבון נפש, לראות מה קורה איתך, איפה אתה עומד, איפה אתה יכול להשתפר ומה אתה יכול לשנות. אתה לא חייב לקחת את זה לקטע של אלוהים, אלא משהו אישי יותר, לבקש סליחה (מעצמך, ממי שאתה מאמין בו), להגיד לעצמך שאתה מצטער על מה שעשית השנה ושנה הבאה תנסה להימנע מכל הטעויות האלו. לחשוב על החברים שלך, המשפחה שלך, סתם על העולם ועל הדברים שחשובים לך ותזרום עם זה וככה תתחיל לך את השנה החדשה, שנה של התחדשות, התחלה מחדש!!

למעלה