היום הלהקה

RossandRachel

New member
הקטע הכי גאוני בהצגה הזו!

משהו חבל על הזמן!!! הורג אותי כל פעם מחדש

I מ י ר ב I

New member
אני הייתי../images/Emo9.gif

וממש נהנתי. המחזמר בן שעתיים וחצי בערך והוא עבר לי ממש מהר. האולם היה מלא אנשים ובסוף היו מחיאות כפיים סוערות,בטח זה תמיד ככה אבל זה חדש בשבילי. דווקא את החלק השני יותר אהבתי מהראשון,במיוחד את הקטע עם הלבן שמיקי שופכת על אביב. קרן עשתה אותו כ"כ חזק,ראו איך היא מתאמצת שזה נראה כ"כ אמיתי.קטע חזק שלה!!! בנוסף,בקטעי שירה תמיד הסתכלתי רק על קרן והיא ממש שרה כאילו זו ההופעה שלה,נותנת את כולה. הדואט שלה עם מוקי היה ממש יפה(ודווקא ביום העצמאות לא כ"כ אהבתי). אפילו בשיר לשלום שקרן מצטרפת לשירי הקול שלה קצת עלה על שירי.התרגשתי. היתה איזו פאדיחה עם עידית טפרסון שגימגמה את ה"תשפשפו" בקטע שהיא מודיעה לכולם שהלהקה מתפרקת,קרן עומדת בצד ולא עם כולם ונקרעת.זה היה מצחיק. אח"כ אדיר ועדיית טפרסון עשו על זה קטע בסוף אז לא הבנתי אם זה היה מבויים או אמיתי אבל זה היה ממש מצחיק. בסוף אמרתי לקרן שכמו שהיא זמרת טובה ככה היא שחקנית טובה.היא היתה מצויינת!! היה לי כיף.

oranitoosh

New member
אני לא.

הייתי כבר, אבל אני הולכת שוב כשיהיה בירושלים. טליהיא- את יודעת אם קרן תופיע בהצגה שתיהיה בירושלים? או שתיהיה המחליפה?

הייתי והיה הכי מצחיק בעולם!!!!

אתם לא מבינים כמה פאשלות במופע אחד! כמו שכבר אמרו אז היה פשלה עם ה"תשפשפו" שהיא התבלבלה עם המשפט ואדיר מילר לא שכח ולא סלח ואח"כ בקטע שלהם ביחד הזכיר לה והיא לא הצליחה לסיים גם את הקטע הזה וכל הקהל היה על הרצפה.... בנוסף הייתה גם איזה הערה שאדיר מילר אמר משו כמו "אני אשרוף לך את הקריירה" אז (לא זוכרת מי) ענתה לו "כן ממש מתאים היום ל"ג בעומר..." בקיצור היה ממש מצחיק ויש כמה דברים ששכחתי ואם אני אזכר אני אוסיף אח"כ....

shir828

New member
אחותי../images/Emo2.gif מאיפה שהוא היה לה כרטיסים../images/Emo10.gif

אני גם אלך מתישהו. טוב, זה די חובה
מקווה שנהנתם

RossandRachel

New member
היתי בשבת- פעם ראשונה עם קרן

פעם ראשונה שלי בהצגה הזו עם קרן...הלכתי רק כדי לראות את ההצגה איתה...היה אחלה. מסתבר שגם לשחק היא יודעת :) כמובן שההצגה מדהימה עם או בלי קרן- באמת משהו מצחיק ומומלץ..וגם אחר כך חברה שלי ואני הלכנו לדבר איתה. קודם כל אני חייבת לציין שעוד מתקופת מרילו ברור לי שלפגוש שחקנים אחרי הצגה הרבה יותר נוח מלפגוש אחרי הופעה- כי פשוט לא היה שם איש מלבדנו. ממדברנו איתה קצת אבל היא נראתה קצת מנותקת ולא יודעת מה רוצים ממנה- כנראה כי היא אחרי הצגה..או משהו כזה. בכל מקרה זה היה קצת מוזר P: פעם באה יהיה טוב יותר :)

למעלה