היום הייתי
בסרט אסקימו לימון. חבר שלי התקשר אלי היום והעיר אותי השיחה הייתה בערך ככה: חבר אלמוני: ארז אתה בא לסרט? ארז: כן. חבר אלמוני: טוב ביי. הקיצר, נסענו, ותוך כדי נזכרתי לשאול איזה סרט זה. בהתחלה קצת התעצבנתי, כי אני לא אוהב לראות שטויות בקולנוע (במיוחד שאני לא הולך הרבה) לא נורא. אני חייב להגיד לכם שנהנתי! היה ממש ממש מצחיק. לא הפסקתי להתפקע כל הסרט.
))) ממש נשפכתי. יש הרבה יותר סקס מהסרטים הקודמים אבל הוא מוצג (לפחות ככה אני ראיתי את זה) בצורה כזאת מצחיקה שפשוט אי אפשר שלא לצחוק. אני לא חושב שהייתי צוחק ככה אם הייתי רואה את זה בבית. לכו בהמוניכם משתי סיבות: 1. צחוק אמיתי ובריא לא קונים בכסף, (צחוק זה בריאות ובריאות אי אפשר לקנות), על זה שילמתי רק 30 ש``ח. 2. סתם זה מחזיר מראות מסרטים ישנים נושנים. תודה, ארז.
בסרט אסקימו לימון. חבר שלי התקשר אלי היום והעיר אותי השיחה הייתה בערך ככה: חבר אלמוני: ארז אתה בא לסרט? ארז: כן. חבר אלמוני: טוב ביי. הקיצר, נסענו, ותוך כדי נזכרתי לשאול איזה סרט זה. בהתחלה קצת התעצבנתי, כי אני לא אוהב לראות שטויות בקולנוע (במיוחד שאני לא הולך הרבה) לא נורא. אני חייב להגיד לכם שנהנתי! היה ממש ממש מצחיק. לא הפסקתי להתפקע כל הסרט.