היום הייתי בפסטיבל

• פותח הנושא row
  • פורסם בתאריך

row

New member
היום הייתי בפסטיבל

אבל לא קניתי כלום כי רק באתי להסתכל אבל לצערי גם לא מצאתי את מה שחיפשתי אם מישהו יש לו את פיטר פארקר 29 ו/או את ההמשך שלו (זה ממשיך בחוברת אחרת שאין לי מושג מה היא) ויוכל למכור את זה מחר בפסטיבל או סתם להביא לי לקרוא (אל תיבהלו לא לקחת הביתה רק לקרוא בפסטיבל ולהחזיר בתוך רבע שעה) אני אודה לו מאוד אם אפשר גם שתגידו לי איפה החוברת ממשיכה כי לי אין מושג גם פגשתי שני אנשים מהפורום אחד מקומיקום (ווטצר אם אני לא טועה) ועוד אחת (סופרמנס גירל נראה לי) קשה היה לי לשמוע מי אלה כי היו איזה כמה טמבלים שצעקו שם ואם הם יהיו שם גם מחר אני בא עם חברים שלי ועולה עליהם!!! נו מה קורה עם השאר לא רוצים לבוא? נו באמת אני צריך ממכם את החוברת הזאת

row

New member
וואי איזו הצטרפות מקרים

זאת דרכו של העולם להגיד לנו שנועדנו זה לזו

chatenoire

New member
<פרצוף נעלב>

אני גם הייתי שם! לשמאלו של אילוסטרייטר (ערן). לימינו, בעצם, מהכיוון שלכם.

row

New member
מצטער טעיתי פעמים

א. ערן ניחשתי את השם שלך זכרתי שזה שם מוזר כזה ופתחתי את הרשימת חברים וזה הראשון שקפץ לי להעיניים וזה נראה לי כמוך ב. אביב (השקעתי וגיליתי את השם שלך) אני מניח שאת זאת שהבאת לי את הוויזארד אני מניח נכון? מצטער גם פשוט נראת לי כמו מישהי שקונה או סתם עוזרת כמו הבת של ערן את כולה בגילי אז הינחתי שאת כמו אלה שההורים גוררים לעבודה שלהם לעזור, אני אבוא לבקר אותכם מחר שוב

illustrator

New member
עכשיו אני נעלבתי!

אז אולי אני אחד מהותיקים יותר, אבל אבא עשית ממני? ועוד של מישהי בת 18?! ולגבי הכינוי, ווטצ´ר היה כינוי זמני לכבוד הפתיחה של קומיקום, סתם כי לא רציתי לבלבל את ה"פרסומים" עם הקשקושים שלי על קומיקס. No more watcher

ויאגרה

New member
אמממ...

אז כניראת ראית גם אותי, בהנחה ואת היית הבחורה עם החולצת בטן השחורה והג´ינס, והבחור שלידך היה קצת יותר מבוגר וממשוקף...אני האידיוט הגבוה שניסה למצוא חוברת קומיקס גם לאחותו הקטנה (כדי שתילמד קצת אנגלית) ולא היתגלח או הסתפר יותר מידי זמן.

ויאגרה

New member
אולי...

אבל עכשיו, אם זה יעודד אותך, אני לא רק שמגולח, אלא גם מסופר והרבה יותר נחמד לצפייה....

The Crusader

New member
חחחח

אז אני אגיד שאני ראיתי אותך ^_^ חחחח אגב לערן תודה על החוברת שוב פעם ^_^

row

New member
תודה באמת

עזרת לי להשלים סיפור אחד אבל את הפיטר פרקר 29 לא מצאתי בשום מקום עברתי בכל דוכן לפחות שש עשרה פעמים ולא מצאתי אנשים כבר התחילו לשאול אותי אם לא נמאס לי לחפש אם מישהו יכול להשיג לי את זה אני אודה לו מאוד דרך אגב אביב אחלה של ציורים

row

New member
נו אז למה כתוב ווצ´אר באי מייל?

איזה שכונה זה אתה מבלבל אותי לגמרי

rusty2223

New member
איזה באסה!!

הייתי אני ואסף ביום שני וביום רביעי ולא ראיתי אף אחד מהפורום לפחות ככה אני חושב טוב חבל פעם הבאה

green lantern

New member
../images/Emo127.gif ראיתי אותך... ידעתי שאתה נראה

לי מוכר... אתה זה שבאת עם חבר עם שיער קצר ומשקפיים... ואיך עשיתם מאביב הבת של ערן אני לא מבין

odiman11

New member
מתי ניגמר הפסטיבל

איפה הוא מיתרחש ולמהין הודאה ענקית כך שאני יוכל לדעת
ושלום אני חדש כאן ואני חולה על קומיקס אמריקאי נעים להכיר אתכם

green lantern

New member
נגמר אתמול...

הייתה הודעה ענקית והיא אפילו רצה בטאגליינס הוא התרחש בסינמטק ת"א

The Crusader

New member
נראה לי שראית אותי...