היום הייתי בספארי.

dori78

New member
רואים שאני לא מרוכזת...

הנה

tatiana6

New member
אני לא חשובת שהודעה שלך ותמונה במקום

פשוט דעה שלי, פליז נו פנס

dori78

New member
אז אני אסביר

כי אין לי שום כוונה לפגוע או להעליב:
בסך הכל התכוונתי להגיד שכשאני רואה משהו שמזכיר לי את מי מחברי הפורום - זה משעשע אותי ואני חשה צורך לחלוק.
אין בזה כדי לרמוז על דמיון בין החיות שראיתי בספארי לבין חברי הפורום החביבים עלי, אלא רק על העובדה שהפורום כנראה נמצא במחשבותי לא מעט ומהווה נקודות השראה בחיי היום יום שלי.

shayCn

New member
הייתי בחי פארק בחג ראשון

עם האחייניות המתוקות שלי וזה אחרי שניסינו להכנס לגן החיות בחיפה והתפוסה היתה מלאה,המשטרה סגרה את השערים ובחוץ זה היה נראה כמו תור לקופות לפני הדרבי.
הקטע שלהסתובב במקום כזה עם ילדים קטנים זה כלכך שונה..המסלול הופך להיות מקוצר ביותר.לעבור מהר ליד החיות המעניינות ביותר:פילים,ג'ירפות,קופים ועוד איזה טיגריס מסומם/באמת רדום כל היום וזהו,הילדה עייפה ומתחילה לנג'ס,הקטנה יותר כבר נרדמה עוד בפילים לא לפני שג'ילחה את כל העגלה עם הברד תות.
זהו.המטרה עכשיו הופכת להיות - לצאת כמה שיותר מהר מבלי שהן יקלטו שיש גם מתקני שעשועים ביציאה,אחרת..חבל"ז בבל"ז..

dori78

New member
ברוך הבא לעולם הילדים

גם איתנו היתה ילדה בת 4, שרגילה לישון בצהריים והיתה ערה משש בבוקר, ככה שבשעה 14:30 כבר היתה עייפה ברמות קשות.
אין מה לעשות, כשאתה עם ילדים, בעיקר בשנים הראשונות - אתה חווה את החוויה שלהם, לא את שלך: זה אומר שאתה מוותר על חלק מהתכניות (חיות מסוימות למשל, או חנויות מסוימות אם זה בקניון), מוצא את עצמך מוותר על בילויים כי לא תמיד יש כסף גם לבילוי וגם לבייביסיטר, שלא לדבר על ילדים שמתעוררים ובוכים הרבה, ככה שהסיכוי להשאיר אותם עם בייביסיטר ולא למצוא את עצמך מוזעק באמצע הבילוי כי "הילד לא מפסיק לצרוח כבר שעה, תבואו מהר!" - קטן מאוד, עד כדי שאתה פשוט לא יוצא...

תתרגל, לפי מה שאתה מספר פה לאחרונה אתה מתקרב לשם

(הלוואי על כל מי שרוצה את זה, במהרה בימינו
)

shayCn

New member
חח אהבתי את ה "היתה איתנו ילדה"

מה?מצאת שם איזו ילדה שאיבדה את אמא שלה ולקחת בעלות?

אז בוא אני אספר לך שלילד אין איזה טווח זמן של :זהו,מעכשיו אתה עושה הכל לבד ונותן לי שקט לחזור לשלוות חיי הקודמת.זה לא קורה ולא יקרה..
כשיש לך ילד,הוא יכול להתעורר גם בגיל 15 מלילה לבן(או להעיר אותך כשהוא חוזר מיציאה עם החברים).
איטס פור לייפ טיים.אין דרך חזרה משם.

בואי אני אספר לך עוד משהו.הגענו לגיל שאם אנחנו עכשיו לא רוצים,אז גם לא נקבל את זה בדרך הרגילה..ואולי בכלל לא.

תרוויחי.

dori78

New member
הילדה היא קרובת משפחה.

אבא שלה היה נוכח, לכן היא לא האחריות שלי בסיטואציה הזו.
מה שכן, בחלק מהזמן השתעשעתי איתה במשחק "לאיזו חיה התחפש הפח הזה?".
הפחים בספארי, מסתבר, יש עליהם מדבקות צבעוניות שמשוות להם מראה של חיות: נמרים, ג'ירפות וזברות.
זה מילא לנו חלק מהזמן של ההליכה בין הכלובים ומנע ממנה לבכות.

שים לב לזה: כשהיא התחילה להיות ממש עייפה ולהתנהג בהתאם (כלומר: לא בהתאם
),
אבא שלה אמר לה ש"if you don't behave, you'll go home".
היא ענתה לו בצעקה "you go home" והוא אמר לה "o.k, take the car keys. i'll go, you can find the way home by yourself."

ואני מודעת בהחלט לכך שזו עסקה "בלי חרטות", לכן כתבתי "בעיקר בשנים הראשונות". לא רק.

יאללה, מתי חתונה (רסמית)?

shayCn

New member
אל תשוויצי

יש לי גם אחיינים מארה"ב דוברי אנגלית.
יאללה אל תלחיצי,
תני לי לעבור את החגים קודם(ואת השאלות של הלחצנים)..
btw חגים..אם המימונה זה החג של המרוקאים אז זה אומר שיום השואה זה החג של האשכנזים?

dori78

New member
לא משוויצה.

הייתי מתה שהם יעשו עליה, לא מדובר ביורדים שדוברים אנגלית, אלא באמריקאים כשרים למהדרין.
אחרי השואה סבתא שלי באה לארץ, אחיה עבר לארה"ב ומשם הענף האמריקאי של המשפחה.

אתה מכיר את הילדים האלה, שכל יום שבו לומדים חצי יום זה "ערב חג"?
יצא לי כבר לשמוע ילדים אומרים "מחר לא לומדים כי יש צעדה, זה ערב חג יום הזיכרון/יום השואה"...

shayCn

New member
וואלה לא מכיר

אבל אני מכיר את הילדים האלו שמספרים להם משהו והם ישר מחזירים בסיפור משלהם.ילדים קאקות כאלה.
פולנים מוציאי נשמה שכאלה.מכירה?

dori78

New member
אותי זה עניין.

התמונה הקודמת גרמה לי לחשוב על הפורום, התמונה הזאת

מוקדשת לך. נראה לי שהשני מימין בדיוק בודק את ההודעות בוואטס-אפ.

dori78

New member
ברור.

התכוונתי שזה מוקדש לך כי אתה עושה עלי רושם של אחד כזה מבסוט, שלא מטריד את עצמו בשטויות.

dori78

New member
בלבולי מח מיותרים.

מה שאין לך כח אליו, אתה פשוט לא קורא.
מקצה משאבים לדברים שחשובים לך.
במקרה של החבר'ה הנחמדים בתמונה - זה שינה ושיזוף.
אצלך זה בטח כדורסל או משהו דומה.

למעלה