היום הייתי אצל דר

היום הייתי אצל דר

איתי ברגר - מנהל המחלקה לקשב וריכוז בירושלים עם בני האמצעי (ADD) ובאותה הזדמנות שאלתי על גלוטן, לוקטוז B6 ומגנזיום,ומתכות. הוא אמר שהכל קישקוש בלבוש (למעט מיקרים של מחלות מטבוליות) וכל אנשי המיקצוע שתומכים בזה עושים את זה ל בצע כסף. והוא אמר שהוא חותם באחריות מלאה על הדברים. זה קצת שיחרר אותי מיסורי מצפון על דברים שאולי לא ניסיתי ויכולים לעזור.

בול#$% אין לו שמץ של מושג בנושא

סליחה אבל זה כמו לשאול את רופא המשפחה חוות דעת על ניתוח נוירוכירורגי באיזור האולפקטורי כדי לתקן רגישויות... נוווווווו באמת.... אין לו שמץ של מושג, אין לו שמץ של ידע ואותו את שואלת??????? תסלחי לי, אבל ממש לא כדאי לך להרגיע את מצפונך, על ידי שאילת אנשים על תחום שהם לא מכירים ולא מבינים זו. הוא חותם באחריות מלאה????? למה מה?? בואי אני אספר לך משהו קטן- הבן הגדול שלי, שמזמן נמצא על דיאטה ללא גלוטן וחלב, מקבל תרופה לא קלה נגד אפילפסיה, שתופעות הלוואי שלה הן הפרעות התנהגות והתפרצויות זעם. בעסה... היתרון הוא שיש לי רופאה בכירה שמטפלת בו ומקשיבה בכל הרצאה בכנסים בינלאומיים- ואחד הלקחים שהיה חשוב לה לספר לי- הוא שויטמין B6 ומגנזיום, יכולים למתן את התפרצויות הזעם. מזל מזל שרופאים מקשיבים ומוכנים לנסות, כי מעבר כפי שהיה לנו בקייץ, יחד עם עלייה למינון המירבי של התרופה, עשו לו פתיל קצר והתפרצויות כמו בגיל שנתיים וחצי. טוב, זה לא קל לראות את הילדון החכם זורק את עצמו כל רגע על הרצפה בגיל שמונה... תגברתי P5P ומגנזיום ובא לציון גואל... כך שחשוב להקשיב לרופאים שבאמת יודעים ולא לשאול את מי שלא מבין רק בשביל לטהר מצפון... הבעייה העצובה, היא שאין באמת מספיק רופאים שמבינים בתחום הזה כאן. ואת זה צריך יהיה לשנות.

למעלה