היום היום הזה ממש

היום היום הזה ממש

לפני שלושים שנה ועוד כ 4 שעות זה היה ברפידים היינו עדיין ילדים שלא ידעו מה ואיך זה במלחמה ואז נחתו עלינו מטוסי סוחוי והמטירו עלינו פצצות ענקיות ולאחר מכן אש מקלעים כאלו שמי שחוטף כדור כזה (והיו שחטפו) הרבה ממנו לא נשאר אני כאן היום ומחר מי שמעונין לדבר על הימים ההם מוזמן

איש הגשם../images/Emo24.gif

זה ממש מוכר לי כל השחזורים האלו.... ולי למשל שחזורים אחרים מיום 12.12.99 יום קטיעת הרגל שלי...... שיהיה לך יום טוב(כמה שאפשר..)

smile2life

New member
יום שבת היית בעמק הבכא

הייתי לבד באנדרטה וניסיתי לדמיין סיפורים ששמעתי בבית הלוחם - וגם טקס קטן לחברים הרבים שנפלו

ברק 188

New member
זה המקום.

"עמק הבכא" הוא מקום תחילת המלחמה שבו היתי, שם ישארו חתומים בזכרוני הצוות שלי וחברי צעירים לנצח.

ברק 188

New member
לאיש הגשם.

כתבתי בקצרה מקודם כי היתי חייב לזוז, כעת אפשר במעט להרחיב אני היתי ברמת- הגולן שריון(ראה שם משתמש)ב3דקות לשעה 14.00 נשמע רעם המטוסים ואני לתומי עוד קיבלתי אותם במחיאות כפיים," הנה חיל האויר הגיע" מטר ההפצצות שנפל עלינו העמידו אותי על טעותי והתחלנו לדהור לרמפות תוך כדי הרעשה נוראית של ההלטלריה הסורית,אני מניח שכך פחות או יותר גם אצלכם התחילה מלחמת יום כיפור מחר לפני 29 שנה. לצערי כפי שכתבתי אני צם ולא יהיה בפורום עד צאת יום כיפור אבל יהיה אתך ועוד רבים במחשבות שעה, שעה דקה,דקה לפני 29 שנים.

למעלה