היום, היום הזה ממש

כמעטטטטט

ששכחתי! תודה

אז מה עדיף לבכות???

הנה קבלי ממני-
אחלה יום אושר אני נוסע לים לבד בלי אף אחד כי כולם עסוקים וקצת מעצבן אותי הדבר הזה שכרתי רכב בשבילי לבד???
זה באמת מעצבן למרות שאת לא חצופה בכלל

אתה לא רציני...

שכרת רכב בשביל ללכת לים??? חח..טואוב!! סע תהנההה אוריאלוש הכי כייף לבד! לחשוב קצת מול הגלים, עם אקסל ובמבה
יום נפלא

שכרתי רכב

מהחג כבר והוא עדיין אצלי עד חמישי ועכשיו אין מי שיצטרף לנסיעה הייתי מעדיף להיות עם כמה חבר'ה אבל מה לעשות... לפחות המילים שלך מעודדות אותי, ניסע נאכל במבה נשתה אקסל
תודה לך נשמה!

אותך? לסיבוב?

בכיף גדול
בסוף אני יוצא מחר בעז"ה ובלי נדר היום עזרתי לדוד שלי שעובר דירה והלכתי לעבודה סוף היום היה משחק חשוב ועכשיו ני בדרך לישון לילה טוב אושר ואם את יושנת כבר (
) אני מאחל לך מעכשיו- בוקר נהדר יום נפלא וחודש טוב!

די נו...

תמשיך
אמממ יפה לך אז לא השתעממת... ני גם הולכת מחר בעז"ה עם חברה :) אנחנו הולכות בעקרון ללמוד...
גמלךךך אוריאל חודש מקסים

מה זה אומר

"אנחנו הולכות בעיקרון ללמוד"???? זה נשמע שבתכלס לא תלמדו אושר תהיי רצינית בבקשה אני לא רוצה לשמוע ביקורת שלילית מהצוות עלייך, מובן???!
אגב , מה הגברת לומדת???

חחחח

הרגת אותי...ביקורת שלילית מהצוות...חח אין צוות!... זהו נגמר!
(לא נרשמתי עדיין לסמינר אני לא נורמלית..) בתכלס...הלוואי שנלמד קצת
ני לומדת לבגרויות...מר גורלי

מאמוש

את נורמלית לגמרי למרות הכל
ועכשיו לענייננו לומדת בגרויות לבד עם חברה? יש מצב להצליח בכלל? אני אישית לא עשיתי בגרויות כמובן, אבל נראה לי שללמוד לבד בלי מסגרת יומיומית זה נורא קשה בכל אופן ני ממש מאחל לך בהצלחה, ואגב גם אם אין צוות אני אחראי עלייך, שאני לא יספר לאמא

מאמוש?

חחח...אתה חי בסרטים! הלאאאווו אני לומדת בתיכון ועושה בגרויות! בנת? טנקס! ו...לאאא ווקשע אל תספררררר...חח

הבנתי

מצויין אז כן יש צוות.........
לא חשוב העיקר שיהיה בהצלחה (איזה כיף לי אין בגרויות אין כאב ראש חח) ומאמוש אל תלחצי ממאמוש כי מאמוש לא נושך (בטח לא הבנת, וזה נורמלי
) אז יאלה לילה טוב וחלומות קסומים!

למעלה