היום, היום הזה ממש

כרmela

New member
היום, היום הזה ממש

ז' בשבט, הייתי לבושה לבן ובשעה זו עשיתי את דרכי לאולם השמחות כדי לבוא בברית הנישואין עם בח"לי
אני מנסה לברר עם עצמי מה אני מרגישה בעניין ומסתבר ש... כלום
אמנם יש בי צער שלא הצלחנו להיות משפחה כמו שחלמנו אך עם זאת אני שלמה עם כל הדרך שעשיתי מאז
איך אתם מרגישים ביום הנישואין?

מרגיש לי מעורב ירושלמי

מצד אחד טוב שהיה יש ילדים והמשכיות לשבט.. מצד שני אכזבה שלא יצא אינשי'קדנה סרט הודי עם ריקודים מסביב לעץ..

וואלה10

New member
התחתנת ב ז' .........

את עוד מתפלאת למה התגרשת
לשאלתך מיום הגירושים זוכרים תאריך חדש וממשיכים הלאה . צער וכאב מביאים איתם חוזק , פיקחות ושינוי דרך לשביל טוב יותר ומשכיל . זה מה מרגיש לי ביום הנישואים
גדול על 3 ילדים מדהימים .

לא יודעת

כמה זמן את גרושה אבל אחרי שנתיים - שמתי לב לתאריך הלועזי רק למחרת... אז לזכור את העברי??? אילולא הורי היו אנשים דתיים, לא הייתי יודעת מתי יום ההולדת שלי :)

כרmela

New member
4 שנים ../images/Emo13.gif

את העברי אני זוכרת כי היה לזה משמעות בזמנו. לא ידעתי שזה היום -הבת שלי שלחה לי סמס (היא כן זכרה...) בלועזי שהיה לפני כמה ימים נזכרתי במקרה כשמישהי שאלה מה התאריך וזה צלצל לי מוכר...

Rtitan

New member
יום הנישואין שלי מצויין בכל העולם...

כיום זיכרון לאחד המאוטרעות הקשים ביותר בהיסטוריה. באותו יום, נשמע גונג גדול שמזכיר את אירועי היום הזה - יום הטלת הפצצה האטומית על הירושימה
. בהחלט יום ראוי... ברצינות: בשנה הראשונה הייתי מרוסק והייתי בטוח שנחזור עד יום השנה שאחרי זה... בשנה שאחרי זה כבר הייתי באמצע תהליך פנימי עמוק של להיפרד ממנה אחרי שהמתנתי לה שנה ומשהו... קצת לפני יום השנה השלישי שנפרדנו - היא שאלה אם אני רוצה שננסה לחזור... ביום השנה הההוא ישבתי עם חבר טוב בפאב בחיפה, ואמרתי לו שהגירושין הללו היו אחד הדברים הכי טובים שהיו בחיים שלי... בשנים שאחרי כן - הדבר היחידי שמזכיר לי שמדובר ביום הנישואין שלי הוא האיזכור בחדשות שזהו יום השנה להטלת פצצת האטום על הירושימה - ה-6 באוגוסט. השנה, היינו באותו יום בזמן טיול כאן בקליפורניה עם הילדים... , בערב אחרי שהילדים נרדמו היא נגשה אלי ואמרה "אתה זוכר שהיום יום הנישואין שלנו?" "כן"... האמת שחשבתי על זה באותו יום... דיברנו קצת - והבטתי עליה. היא אישה שאהבתי אהבה עמוקה מאד, לא היו לנו חיי נישואין מוצלחים במיוחד - אבל אהבתי אליה היתה עמוקה מאד - אבל חד סיטרית מאד. היא אישה שתמיד יהיה לה מקום מיוחד בלב שלי, תמיד יהיה איכפת לי ממנה והיא ידידה טובה ואם ילדי. כתבתי כאן לפני שבוע בערך - ברגע שאני מסיים לחצות את הגשר של תהליך הפרידה, אני מעיף עוד מבט אחרון לאחור, מחייך ומניח וורד אדום על קצה הגשר. רציתי לתת לה וורד אדום באותו ערב... בדימיוני גם נתתי לה - אבל לא רציתי לעורר ציפיות
. יום הנישואין לא עושה לי יותר כלום - הוא יום ככל הימים ואינני מרגיש בו משהו שונה... אבל עד היום מדי פעם, כשאני בארץ, אני רואה אותה ויודע למה התאהבתי בה
, ואני גם יודע למה התגרשנו... וכמה טוב זה עשה לי - עם כל הכאב הנורא שעברתי אז.

soyerj

New member
ומה עם יום הגירושין?

אצלי יש עוד זמן עד ליום הנישואין הראשון אחרי... עד אפריל. אני מניח שאזכור, אבל אין לי מושג איך ארגיש. אני מקווה שאהיה במקום חזק יותר ואוכל להתייחס לזה כ"מכה קטנה בכנף". אבל מה עם יום הגירושין? שלי יהיה ביום חמישי הקרוב. האם אזכור תמיד את ה-28 בינואר? מקווה שלא. גם ככה קשה לי לעקוב אחרי תאריכים משמעותיים.

Rtitan

New member
שיעבור... ועד ה-28 לינואר הבא...

אתה לא תזכור מה בדיוק היה התאריך.

Rtitan

New member
ב-ד-י-ו-ק

אני רק זוכר שהיה יום שמש... לא זוכר איזה חודש

ליבליב1

New member
../images/Emo13.gif

אני לא הספקתי לחגוג איתו יום נישואין..... הוא החליט שזהו שבועיים לפני יום הנישואין הראשון. [הראשון!!!] בשבוע הראשון עוד חשבתי ורציתי וקיוויתי.... אח"כ כבר הבנתי שזהו. בתאריך עצמו הזמנתי חברים שיהיו איתי כי היה לי קשה נורא. שנה אחרי - כבר הייתי גרושה וזה כבר היה סתם עוד יום..... [אני מוצאת את עצמי מגיעה לכרטיס שלו בפייסבוק פעם במליון שנה, סתם לראות מה הוא עושה וכדי לבדוק עם עצמי אם יש עוד רגש.... וואלה..... הוא עוד כרטיס אחד בפייסבוק. היו רגעים שלא חשבתי שאני אגיע לנקודה הזו, להרגשת הכלום.
] אוטוטוטו יהיה יום השנה לגרושין שלי [שנה!] ואז.... אז בטח אצא עם כמה חברות להרים כוס לחיים. כי זה לחלוטין נקודת מפנה מאוד משמעותית בחיים שלי!

שלווה33

New member
אצלי זה קצת בעייתי

הרבנות קבעה את תאריך הגט לאותו תאריך בדיוק שבו התחתנו. כך שיום הנישואין ויום הגירושין נופלים באתו תאריך. הצפה,באותו היום,של המון רגשות.חיוביים ושליליים. אך את האמת בעיקר כאב.שהפרק ההוא נכשל. עם זאת גם אופטימיות רבה,שהפרק השני יהיה הרבה יותר מושכל וטוב. שבת שלום לכולם

ye44

New member
צער יש בבעלי חיים ../images/Emo8.gif אני שותה

בקבוק ABSAINT שחור יומיים לפני שאני אתעורר יום אחרי כך שאנחנו מרגישים האנגאובר וטוב שכך
סחטיין על בח"לי איזה זר דפקת לו
מתגעגעת אליו

כרmela

New member
מה זה מתגעגעת...

אולי אני אחזור לישון בסלון רק בשביל הנוסטלגיה

זה היה לפני כחודש

ופשוט שחכתי מזה. לגמרי. גם הוא לא הזכיר. מבחינתי היום הזה לא אומר כלום. אם בשנה הראשונה אחרי הנישואין אני זאת שהייתי צריכה להזכיר ולהזמינו למסעדה, אז למה אפשר לצפות אחרי 14 שנים?! כל מילה נוספת מיותרת.

למעלה