היום... היום הוא מתחתן...

היום... היום הוא מתחתן...

למדנו יחד בישיבה. הוא היה בשיעור ד` כשאני נכנסתי לישיבה גבוהה. הוא תמיד עזר לי בלימודים, היה לי לאוזן קשבת. כל ערב היינו מדברים עד השעות הקטנות של הלילה. אבל לא רק מדברים ... כן, שנינו חלקנו סוד שאף אחד לא ידע... כל יום, אחרי הסדר בלילה, ממש מאוחר.. היינו נכנסים לחדר הקבוע בקומה הריקה ומבטאים את אהבתנו... והיום הוא מתחתן... לא, ממש לא איתי... גם לא עם גבר אחר. הוא מתחתן עם מישהי, שיכול להיות שהוא אפילו לא מסוגל לאהוב. ויכול להיות שהיום בערב כשהוא יהיה מתחת לחופה, הוא יבכה... אבל ממש לא מהתרגשות... ויכול להיות שיותר מאוחר, ממש בשעות הקטנות של הלילה, כשהוא יצטרך להזקיף את אברו, הוא יחשוב... עלי... ולא... אני לא יגיע לחתונה שלו... אני לא מסוגל!

ריגשת אותי מאוד דניאל עד כדי כך...

שאני מרגיש דמעה סוררת עומדת לה בקצה העין, אוטוטו נושרת לאיטה על לחיי. אני לא חושב שאתה צריך `לברוח` מלהגיע לחתונה. למרות הכל ואף על פי כן אני חושב שאתה צריך כן לאזור אומץ, להגיע, ואולי עצם נוכחותך יכולה לחזק אותו ולעשות לו טוב. אם הוא החליט לבוא בברית הנישואין ולהגיע אל מתחת לחופה הערב, אני מאמין שהוא עושה זאת בהכרה מלאה (למרות שאולי היו לחצים חברתיים, משפחתיים וכדומה...) שאם לא כן זה לא יחזיק הרבה זמן מעמד (ויש חברים טובים מהפורום שיעידו על כך) לעומת זאת ייתכן ויחול איזה שהוא שינוי וכן ימצא את מקומו בחברת רעייתו (וגם על זה יש מי שיעיד...) אני הייתי בקשר עם בחור חבדניק (לא יצא לנו אומנם להיפגש, אבל הכרתי אותו באתר של הומואים) ולאחר כשנה קיבלתי ממנו הזמנה לחתונה, הייתי המום כי כל הזמן הוא שידר לי שאין לו מגיכהלנשים כלל והוא מת לחיות עם גבר וכו`... הפתעתי אותו ובאתי לחתונה (זה היה הפגש הראשון שלנו פנים אל פנים) רקדתי איתו, שימחתי אותו וגם הוא שמח מאוד לראות אותי והיום אנחנו בקשר והוא די מרוצה מכך שהקים קן משפחתי. יש הפתעות בחיים. אז תתעשת אחינו היקר, זה לא קל, לאור החוויות שחויתם יחד הוא יחכה לך. שמח אותו

גנימדס

New member
אופציה ב

"דניאל" והרגשות שלו רלוונטים... ל"דניאל" קשה להגיע לאירוע הזה . ומותר לו , סך הכל הוא בן אדם, ולמה שיהיה באירוע בו יהיו לו קשיים? למה שיזייף שמחה שאינה קיימת בלבבו? למה שיחזק מישהו אחר אם הוא עצמו מרגיש לא טוב? הערותיך על שלילת הקשר בין גברים וההעדפה של חתונה הכרוכה בהעמדת פנים לא ברורות לי. ישנם ספורים גם לצד השני, על גברים אומללים הלכודים בנשואין חסרי תקווה ובקן משפחתי ממנו הם רוצים רק לברוח, וישנם ספורי אהבה חד מיניים מרגשים ,כך שאין לסתום את הגולל על כל סוגי הקשרים. אם הבחור החליט להתחתן (על כל המשתמע מכך) ולוותר (???) על קשר אם גברים- הוא עשה את הבחירה שלו, אני לא חושב שיש טעם לשלול או להצדיק אותה , בחירה שלו. א קיצער - "דניאל" , עשה מה שנראה לך נכון, מה שגורם לך להרגיש טוב.

גנימדס ידידי אני ממש לא שולל...

/tapuzforum/images/Emo13.gifאני מסכים עם כל מילה, אני עצמי היום במצב של לחפש את הגבר של חיי, למרות נצבי הדי מורכב, אני משתוקק לחיום עם בן זוג ולהנות מהחיים. האופציה היא בהחלט אופציה ודניאל יעשה מה שטוב לו ורק לו. אני רק העליתי את הצעתי. אני מאוד מבין ללבו, מה גם שהוא מציין את הלימודים המשותפים והחוויות שעברו יחד בקומה העליונה... אני מאמין שגם דניאל ימצא את בן זוגו ויחיה את הליים שהוא אוהב. גנימדס יקירי, אוהב (לייק) את תגובותיך הנהירות.

ספר ריק

New member
איך אתה יודע שזו הייתה הקומה העליונה ../images/Emo2.gif

אה-הא! זה היית אתה! עלינו עליך!

סיפור טראגי

שני בני אדם אוהבים זה את זה, ואסור להם להיות זוג. רומאו ויוליה 2010

ישי - התגעגענו מה נשמע מתוק

/tapuzforum/images/Emo24.gifמה קורה נשמה? התחלת להתעניין, יש משהו - מישהו חדש? אגב, פורטי יש מקסים שחי בזוגיות זה 32 שנה, יש לו ניסיון. אחי ישי תהיה חזק ויהיה טוב...

ישי 321

New member
אני בסדר תודה לאל.

אני בסדר ברוך השם. מה שלומך אתה מצפה... ? תדע שאומנם אני לא תמיד כותב כאן אבל אני קורא קבוע. במיוחד את ההודעות האופטימיות שלך. כל הכבוד שאתה תומך ומעודד את כולם. ישר כח... אגב אני בקשר ידידותי מאוד עם אדם דתי. אדם נהדר ומיוחד.

DannyDinn

New member
עצוב

הנחמה שלך יכולה להיות שאתה לא בוחר דרך חיים שיקרית אלא להיות מי שאתה. עם הזמן תלמד לאהוב את עצמך כמו שאתה, ומהאהבה הזאת תמצא מישהו כמוך לאהוב, ואותו חבר יהיה נחלת העבר, זכרון רחוק משנים רחוקות. הוא נכנס עכשיו לכלא, ואתה חופשי לעשות מה שנכון, לך. בהצלחה

ספר ריק

New member
אולי הוא שיתף את אישתו בנטייה שלו? ואולי הם

סיכמו שזה בסדר שהוא ימשיך להיות בקשרים עם גברים מהצד? אין לי מושג, ואני לא רוצה לגרום לך לפתח סתם ציפיות, אבל לא חייבים לשייך אותו למשבצת של זה שחי חיי שקר.

יש עם מי לדבר

הי דניאל אני מאוד מזדהה עם ההרגשה שלך, עם העובדה שלא יכולת ללכת לחתונה שאתה יודע שהיא שיקרית.... עולות לי המון שאלות בראש - למשל....כיצד אתה התמודדת עם העובדה שהקשר שלכם לא התממש בכיוון כזה? האם אתה רצית/היית מוכן כן לממש זוגיות עם אותו בחור גם מחוץ לחדר בקומה הריקה? איך אתה מתמודד עם הפרידה? האם דיברת איתו על כך? האם דיברת על התחושות שלך? אם תרצה לשוחח על כל הדברים הללו...ובכל על כל מה שכואב בימים שהם בטח לא קלים, אנחנו כאן בשבילך שמי גיל ואני מתנדב ב"יש עם מי לדבר" - קו הקשב והתמיכה של אגודת הלהט"ב תוכל לספר מה שעל לבך, להתייעץ, לדבר על מה שכואב, ואפילו לבכות אם תרצה הקו פעיל בימים א-ה בשעות 1930-2230 במס' הטלפון 036205591 אפשר לפנות גם במייל [email protected] שלך גיל

איזה באסה!!

כולי איתך ושותף לכאבך... אני לא יודע מה אני הייתי עושה, אם בנאדם שיש לי רגשות כלפיו מתחתן פתאום!! אבל הייתי מנסה לחזק את ידו, ולתת לו את התמיכה שהוא צריך... ואם זה לא מצליח אז.... מי יודע אולי עוד תהיו ביחד יום אחד....

אשריך סרוג בארון על התגובה...

/tapuzforum/images/Emo13.gifהעניינית והאופטימית, יש לראות גם את חצי הכוס המלאה, אולי אני יכול לאמר זאת מהיבט שונה מאחרים אחרי מה שאני עברתי, אני גם מאוד מבין ללבו של דניאל ומאחל לו שימצא את בן זוגו שאיתו לאוררך ימים ושנים טובות. אני מאמין שהחבר הטוב שלו שהתחתן אתמול, כן זקוק לחיזוקים שלו, לתמיכה ולעידוד שלו. אני חושב שצריך לסגור בפניו את הדלתות, אלא להשאיר פתח צר פתוח והזמן יעשה את שלו. "סיפור טראגי" "עצוב" כפי שכתבו אחרים מבטאים אולי את הצד האחד של המטבע (צדו של דניאל) אבל יש את הצד השני של המטבע. אוי אלוקים זכה אותנו במה שאנו ראויים לו כפי שקבעת בששת ימי בראשית.

טרגדיה מודרנית

המשך עם חייך. עוד תכיר גבר רציני עם עמוד שדרה שאינו מפחד להיות מי שהוא ותוכל להקים איתו משפחה המושתתת על יסודות בריאים של אהבה אמיתית, כנות ויושר. לגביו, התסריט דיי ידוע וקבוע. הקורבן כרגיל היא האשה.

למעלה