היום היה פרק ממש יפה

miss_t

New member
היום היה פרק ממש יפה

במיוחד הקטע עם ליאור ועדן. כל כך שמחתי לראות אותם שוב ביחד מדברים... והכי מצחיק שעדן שאלה אותו "למה אנחנו לא עושים את זה יותר" כשהם התחבקו, נורא הצחיק אותי שהוא אמר לה שזה מדרדר לנשיקות ונישק אותה!! פרק ממש יפה. ואיך מיקי מקנא באייל. אייל ממש נחמד לפי דעתי
אז עם מי שירלי תהיה עם מיקי או עם אייל
האם עדן תמשיך לבגוד
האם קרן תדרדר בחזרה לפשע ועבריינות

מנצל"שת../images/Emo26.gifחלומות בלילה../images/Emo121.gif

רק שתדעו שהכול אמיתי אתמול בלילה נכנסתי למקלחת הסתכלתי במראה וראיתי על הפנים שלי ריס ביקשתי שאיה תחזור,כשישנתי חלמתי 2 חלומות החלום הראשון טיילת עם המטפלת של אח שלי אח שלי ואני ופתאום הגן הציבורי שלידנו ראיתי את איה ויהודה יושבים בפאנן מיד זיהיתי אותם ביקשתי ממנה עט ודף ורצתי אליהם ביקשתי חתימה והלכתי הם נראו כל כך יפים שלא רציתי להפריע להם חלום שני נסענו לטיול השנתי ואבא שלי בא איתנו וגם אח שלי הקטן ואז הגענו סמנו תדבריןם בחדרים ויצאנו שטנו באיזה יפ ענק ספינה לא גדול קטנה בערך שלוש רבעים ממגרשד כדורסל ואתם הייתם שם!היתה בריכה באמצע בכל רגע היה אפשר ליפול כי לא היה שם גדר פשוט לא היה שם כלום חברה שלי היחידה מהחברות שלי בכיה ניסתה להפיל אותי ולא הצליחה ואז היא אמרה אמרה לילהפיל אותכם ממה שאני זוכרת אני זוכרת שבטוח היתה שם עמית.... אני לא רציתי להפיל אתכם לים אז רצתי לבריכה שהיתה באמצע ואז אבא שלי קפץ ועוד משהו שמן ואז היה גל ענק וכמעט טבעתי זה היה כאילו אני בים והגלים לא הפסיקו ואז ................................
בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב גליה(פינוקיו)שמי (התעוררתי)

למעלה