היום היה עמוס וכעת?
נ נסיכת הכוכב New member 30/8/08 #2 בלילה תמיד בודד הייתי מארחת לך חברה ומצחיקה אותך חבל שלא באת אלי לצט המתקדם של התפוז שם בזמן אמת את יכולה לשוחח עמי על המציק לך יש בחדר שבו אני בצט הרבה נשים וגברים כמוך חיבוק חם ורטולי היית מקבלת שם בהמון אהבה
בלילה תמיד בודד הייתי מארחת לך חברה ומצחיקה אותך חבל שלא באת אלי לצט המתקדם של התפוז שם בזמן אמת את יכולה לשוחח עמי על המציק לך יש בחדר שבו אני בצט הרבה נשים וגברים כמוך חיבוק חם ורטולי היית מקבלת שם בהמון אהבה
נ נסיכת הכוכב New member 31/8/08 #4 כניסה לצט נכנסים בשער התפוז לצט ומשם נכנסים לצט המתקדם , יש שם הרבה חדרים אני נמצאת בחדר 50 פלוס חברים קליק על שמי תעברי ללשונית של שמי וזה שיחה פרטית שלי ושלך[
כניסה לצט נכנסים בשער התפוז לצט ומשם נכנסים לצט המתקדם , יש שם הרבה חדרים אני נמצאת בחדר 50 פלוס חברים קליק על שמי תעברי ללשונית של שמי וזה שיחה פרטית שלי ושלך[
ל לבנדר3 New member 1/9/08 #5 לנסיכת הכוכב תודה אבל? נסיכה אינני יועת למה אבל החלון של המשתתפים לאחר שלחצתי על חדר 50 פלוס חברים אינו נפתח אינינ יודעת מה הבעיה לכאורה זה היה אמור להית פשוט בכל אופן תודה
לנסיכת הכוכב תודה אבל? נסיכה אינני יועת למה אבל החלון של המשתתפים לאחר שלחצתי על חדר 50 פלוס חברים אינו נפתח אינינ יודעת מה הבעיה לכאורה זה היה אמור להית פשוט בכל אופן תודה
נ נסיכת הכוכב New member 1/9/08 #6 ברגע שנפתח חלון הצט הכל זמין אולי האנטי וירוס שלך חוסם את הגלישה ככה אצלי מנטרלת את האנטי וירוס כדי לגלוש
ברגע שנפתח חלון הצט הכל זמין אולי האנטי וירוס שלך חוסם את הגלישה ככה אצלי מנטרלת את האנטי וירוס כדי לגלוש