היום היה יום גראנג´!

ש ו ק ה

New member
היום היה יום גראנג´!

ויש עכשיו נירוונה אנפלאגד (אף פעם לא נמאס לי לראות את זה...) וב 23:00 יש ספיישל נירוונה... כולה חצי שעה אבל כתוב שיהיו ראיונות שלא שודרו מעולם!!! |חברי נירוונה מתנשקים בSNL...| איזה כיף! אני מקליטה!

ראיתי את האנפלאגד...שוב...

ואפילו בפעם העשרים ומשהו המבט הזה בסוף where did you sleep last night ...... אווווף!!! אני מזיל דמעה אני לא יכול ככה אני מקבל צמרמורת כל פעם מחדש.... אגב מישהו ראה היום בצהרים את התוכנית על האנפלאגד??? היה טוב...

DUDE5

New member
הספיישל היה דפוק!!!!

היו שם קטעים מדהימים שבחיים שלי לא ראיתי, אבל זאת לא הנקודה... קודם כל הם לקחו בן אדם שאיך אני יגיד את זה... הוא היה מאוד מעצבן ומאוד לא "tv freindly"... המטרה היחידה של הספיישל הייתה לקדם את מכירת האוסף החדש של נירוונה. הכתב נשמע כמו איזה קרציה מערוץ הקניות, וכל העסק הזה היה מסריח. מה יש?? אמ טי וי לא יכולים לעשות תוכנית מסריחה אחת שלא נובעת משיקולים מסחריים?? זונות קפיטליסטים...

iLoveKurtCobain

New member
היה די צולע...

זה היה כולה חצי שעה ואני בטוחה שאם הם היו רוצים הם היו יכולים למצוא מספיק חומר לפחות לשעה... נכון שהיו הרבה קטעים שלא ראיתי בחיים אבל גם הרבה שכן ראיתי אז זה היה מעורב... הדבר שהיה הכי טוב זה ששמו רק פעם אחת פרסומות אם אני לא טועה וזה כבר שיפור.. אפילו שכל הספיישל היה פרסום אבל לא משנה

Mohawk Tom

New member
איזה שטויות היו שם מלא קטעים גדולים

שלא ראו אף פעם ואם אתה התייחסתה למנחה אז בעיה שלך הפסדת את התענוג של הדברים היותר טובים שהיו היה גם אחרי זה מופע אקוסטי של הול,קורטני לאב(אישתו של קורט) והיא עשתה לו פול כאברים נ.ב. איזה מצחיק קורט עם שער קצר :)

דווקא היה בסדר....

המנחה טיפה התלהב ועשה מיסטיפיקאציה לנירוונה(לא בהכרך רע) אבל היה יפה ששידרו את הביצוע ה"אגדי" לרייפ מי... פשוט מושלם וחוצמזה היה מצחיק לקראת הסוף הקטע שקורט דיבר כמו מסומם על הקטע עם אקסל רוז ואז כשהראו את ההופעה שמישהו צועק "hi axel" זה היה אחד המצחיקים כי הם פשוט נפלו מהרמקולים והרמקולים נפלו עליהם ושהגיטריסט(סליחה על הבורות) חטף את הגיטרה לראש והלך מסטול חצי שיר היה מצחיק אבל הספישל בצהריים על האנפלאגד היה יותר טוה... למרות שכבר חרוש..... אבל ממש עיצבן אותי ההופעה אחרי זה של הול.... אני שונא אותם ואת קורטני בפרט!!!!

ש ו ק ה

New member
דייב גרוהל (המתופף)

צועק היי אקסל וקריסט הבאסיסט חוטף את הגיטרה בראש (מסכן...) איכס קורטני המפגרת הזאת! למה היא מתפרעת אחרי האנפלאגד שלה? מתלהבת ומנסה לשבור את הגיטרה...

lifes sucks

New member
אני חושבת

שהיה דווקא ממש יפה ונחמד.. המנחה הרג אותי מצחוקק..חח הוא באמת נראה כמו איזה הומו מערוץ הקניות אבל זה סבבה ..היפרקטיבי אבל למה להתעמק במנחה!?! צריך להגיד תודה בכלל שעושים לנו תוכנית על להקה ש"נעלמה" ממזמן... אבל לא היה את הקטע שהם מתנשקים...באאאסה ולא ראיתי את האנפלגד של הול..ראיתי את ההתחלה ולא יכולתי להתאפק..כיבתי לא ידעתי שהיא עשתה קאברים לנירוונה...?!!?!? נ.ב "היי אקסל" "היי אקסל"

למעלה