היום היה הפרק ה-100 ו....

nickys girl

New member
היום היה הפרק ה-100 ו....

...וזה היה הפרק הכי עצוב... ממש בכיתי
אני לא אמינה שנאשרו רק 20 פרקים!זה יעבור כל כך מהר...

באמת פרק עצוב קצת..

אני ממש מרחמת על רונה! לאללה, היה לי קשה לצפות בזה... ומשחק טוב מאת יהודה לוי היום שוב!

כ"כ כאב לי על רונה בפרק של היום!

אין בכלל מה להיג- לא מגיעה לרונה כל היחס הזה אליה... היא ממש לא עשתה כלום- לא פרצה ליקב ועדיין היא מקבלת פה עונש מוות על משהו שהיא בכל לא ביצעה, זה ממש לא אופר. אני ראיתי אותה היום, כמה כאב לי כמה ריחמתי עליה, מסכנה רונה! איזה מו יחס כזה לבן אדם, ועוד היא חפה מפשע (זאת סמדר שהיתה צריכה להיות במקומה) איך היא בכתה ונראתה אומללה- היא כמעט הכתה את חוקר המשטרה המעצבן הזה, איזה נוד נפוח, חושב שהוא יודע הכל...ומתברר שהוא לא יודע כלום- איך שאני מתה לראות את הפרצוף שלו שיתברר לו שהוא סתם עינה בן דאם חף מפשע!!! אני כ"כ ריחמתי על רונה היום, מסכנה, איזה אומללה היא היתה, ממש נשברת מול הפנים שלי, והיא חושבת שדורון כבר לא אוהבת אותה. דרך אגב, לא אהבתי את הדרך בה דורון התנהג אליה, אפילו שהיא עשתה משהו רע מאד וזילזלה בו ככה. בסוף כולם יראו איזה מפגרים הם אחרי שיתברר להם שרונה פה בכלל לא אשמה, אין סמדי הכלבה הזאת עשתה לה דבר כזה, הלבישה את זה אליה... אני כ"כ אשמח לראות את החולדה הקטנה בבית הכלא, איפה שמקומה! מה אתם חושבים? מה יהיה עם רונה? היא תחתום או לא? ועוד משהו- החוקר הזה מאמין לרונה שהיא לא עשתה כלום והכל זאת מחזיק אותה שם? הרי עכשיו זה ברור לו שהיא לא עשתה כלום, נכון?

pompii

New member
והחוקר המטומטם

הוא יודע עכשיו שזו לא היא והוא בכל זאת משכנע אותה לחתום על הודאה... זה מחרפן אותי...

למעלה