גם אני... אשתדל
G Gilmore Girl Rules New member 7/12/02 #27 לא דברנו על זה פעם...? ../images/Emo12.gif כן, דברנו על זה בפורום, אני פשוט לא זוכרת מה אמרנו
D DreamS_HunteR New member 7/12/02 #32 חשבנו שזה הוא..אבל לא.. הוא היה עכשיו ב "making the video" עם אבריל...
G Gilmore Girl Rules New member 7/12/02 #25 לול! איזה יפה הmkaing the video של סקייטר בוי! חחחח..... מישל בראנץ´.... קלי אוסבורן! יאק! ראיתי את הmaking the video שלה - . חחחח... אבריל האז אה קראש.... ("he´s so hot!")
לול! איזה יפה הmkaing the video של סקייטר בוי! חחחח..... מישל בראנץ´.... קלי אוסבורן! יאק! ראיתי את הmaking the video שלה - . חחחח... אבריל האז אה קראש.... ("he´s so hot!")
S speedy123 New member 8/12/02 #34 לכל המעופפים! וסתם לכל אלה שפיספסו- אל דאגה זה ישודר שוב ביום שלישי בשעה 14:00 או 14:00 אני לא בטוחה אבל אני יברר לכם! אה כן ואם אתם רוצים ליראות את האנימציה שצירפתי נורמלי אז תלחצו עליה.
לכל המעופפים! וסתם לכל אלה שפיספסו- אל דאגה זה ישודר שוב ביום שלישי בשעה 14:00 או 14:00 אני לא בטוחה אבל אני יברר לכם! אה כן ואם אתם רוצים ליראות את האנימציה שצירפתי נורמלי אז תלחצו עליה.
S speedy123 New member 9/12/02 #36 אופס... התכוונתי בשעה 14:00 או 14:30 נו טוב זה קורה גם להכי טובים...*מסמיקה* *WTF* קבלו אנימציה יפה ו....כמו תמיד כדיי שתוכלו ליראות אותה יפה תלחצו עליה...
אופס... התכוונתי בשעה 14:00 או 14:30 נו טוב זה קורה גם להכי טובים...*מסמיקה* *WTF* קבלו אנימציה יפה ו....כמו תמיד כדיי שתוכלו ליראות אותה יפה תלחצו עליה...
S speedy123 New member 9/12/02 #37 ולקפוץ ../images/Emo2.gif ניסיון נואש להקפיץ את השירשור הזה למעלה כדיי שאתם- אני מדגישה א-ת-ם תוכלו להנות מהאנימציה המדהימה הזו!!!!! *איזה נחמדה אני...*
ולקפוץ ../images/Emo2.gif ניסיון נואש להקפיץ את השירשור הזה למעלה כדיי שאתם- אני מדגישה א-ת-ם תוכלו להנות מהאנימציה המדהימה הזו!!!!! *איזה נחמדה אני...*