היום היא בת 8

Rinattt

New member
היום היא בת 8

לינור - יפה של אמא, האור של חיי את!!! תדעי שאני אוהבת אותך, מעריכה את עזרתך הרבה, גאה בך על מי שאת ואת ילדה יפה שלי... את... ילדה טובה שיודעת לכבד ילדה חכמה שלומדת יפה ילדה עם
ענק שיודע לאהוב ולתת ילדה עם חיוך כזה רחב ואוהב
ילדה חברותית ילדה רגישה ילדה בוגרת את ילדה, סה"כ ילדה שיש בה כ"כ הרבה, ובמיוחד המון נתינה ועזרה, אם לי, לאחיות, לשאר המשפחה או לחברים\ות שלך. והכי חשוב לי שאת... את אחות טובה לאחיותייך! אז תדעי, למרות שאומרת לך כל יום, אני ואחיותייך כרמל ולידר אוהבות אותך
ים ועוד טיפה
עד השמיים ובחזרה
וסביב כל כדור הארץ
ומפה ועד אי שם
ובלי שום הפסקה
את... האור של הבית
מזל טוב יפה שלי, כל האיחולים והברכות בעולם לך אני שולחת

Kטלנית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif לילדה המי-הממת ../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif

אוךךך ילדה מדהימה מכל ה
אני מאחלת לך
מ ז ל - ט ו ב
מקסימה מיוחדת עד 120 שנה המון ברכה והצלחה אוהבת אותך גיבורת על שלי נשמה טהורה ילדה בוגרת ונבונה צרור ברכות בונבונה שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה מואהההההההההההההה
נשיקה|
"שתזכי לשנה הבאה עד 120 שנה"
ממני עוד אחת מהדודות של הפרום
אוהבתותך מאמי שלי לינורי
גילי
וכל הדרדסים שלי

מזל טוב ללינור המקסימה!

מאחלת לך הרבה בריאות (קודם כל)
שתמשיכי להיות נאהבת כל כך
שחייך יהיו מלאי חוויות, התרגשויות ושמחה עד אין קץ
וזכית - זכית לאימא מקסימה ואחיות מדהימות
המון מזל טוב וברכות

לינור ילדה של אמא ../images/Emo49.gif

יפה כמו אמא...
טובה כמו אמא...
חכמה כמו אמא...
חברותית כמו אמא..
רגישה כמו אמא....
וחיוך כמו של אמא..
והכי הכי אהובה על אמא ! אין כמו לצאת דומה לאמא מדהימה כמו שלך שכולה חיוכים ואהבה לכולם. מאחלת לך מזל טוב, שתחגגי היום עם כל אהוביך
ושוזרת לך זר של איחולים , ברכות וחיבוקים

היום יום הולדת ../images/Emo79.gif

לסבתא יוכבד היום יום הולאאדת ללינור
חג לה שמח וזר לה פורררררררררררררררח היום יום הולאאדת ללינור
לינור אברג'ל היקרה
רציתי להגיד לך שאת הילדה הכי מדליקה בעולם הכי יפה בעולם (אפילו יותר ממני
הכי חכמה בעולם (גם אפילו יותר ממני
) ושהחיוך שלך הכי הכי הכי מחייך בעולם
יום הולדת שמח ימנית קטנה
דודה סופי (אומנם דודה, אבל שלא תצפי לדמי פורים וחנוכה ממני
)

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif לבת של .........

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TURH

../images/Emo6.gif

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב ללינור../images/Emo24.gif

מזל טוב לילדה היפה
לילדה עם העיניים המדהימות
לילדה שיושבת על הריצפה ומלטפת את הכלב (אחד מהגורים)
ראינו אותה פעם אחת והתאהבנו..
מזל טוב לינורי.. מאחלים לך את כל האושר בעולם|נשיקה
ענתי ורון

henush7

New member
../images/Emo23.gif לינור ../images/Emo141.gif

את ילדה מדהימה, רגישה, חייכנית, נעימה וטובת
(עם אימא כזו איך אפשר שלא להידבק) אחות גדולה ממש לדוגמא
כמו
מופלא ניזונה מאהבה. ובכל מקום שבו את נמצאת, את בשקט האופייני לך כל-כך, נוכחת במלוא העוצמה. את יפה וחכמה והכי הכי מתוקה
ואני מכאן מברכת אותך בכל הברכות שבעולם
בריאות, הצלחה ואושר לרוב. אוהבת אותך, חן.
ים
ות

magic40

New member
מזל טוב יפיופה לינור../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

ילדה מהממת מקסימה ובוגרת גם בלי שאמא תאמר כבר רואים לך בעניים את הטוב שבך אני מאחלת לך אושר ואושר ואושר וכמובן שיתגשמו כללללללל משאלותייך

../images/Emo65.gif מזל טוב לינור ../images/Emo65.gif

המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקחי על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות ! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים !

jane34

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo47.gif

מזל טוב לנסיכה הקטנה.... שיהיה לך הכי כיף בעולם.....

kyael

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifללינור ואמה

למעלה