היום החתונה...

mikasphika

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo110.gifחזרתי נשואה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני מקפיצה את עצמי כדי לספר שהייתה חתונה מדהימה ומקסימה. תמיד אומרים שבנות חולמות מאז שהן קטנות על יום חתונתן. מה ילבשו ואיך יראו מתחת לחופה וכד'. אני אף פעם לא הייתי כזאת, אבל בתור בוגרת (כבר בת 31 וחצי אוטוטו), כל מה שרציתי ושאפתי שיהיה בחתונה, היה. בעיקר המון המון שמחה וצהלה ואהבה רבה באוויר. ובאיזה שהוא מקום, החתונה החזירה לי איפוס. הפסקתי לחשוב אם יש הריון או אין הריון. הפסקתי לעשות בדיקות כן או לא והחלטתי לחכות לאיחור, אם וכשיגיע. אז המון המון תודה ואהבה לכל מי שבירכה כאן. אני מקווה שבקרוב יהיו לי עוד חדשות טובות ואם לא, אז סתם חדשות.

blue4u2

New member
איזה כיף ושמחה../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

שיהיו לכם חיי נישואין מאושרים ומתוקים בדיוק כמו שהחתונה היתה מדהימה
אגב, כל הכבוד שאת מאופסת ויודעת בדיוק מה הלך שם, אני לא זכרתי כלום עד שראיתי את סרט החתונה
בכל אופן, מעתה בשורות משמחות ונעימות ושיהיה
ובעיקר המון

נעה 25

New member
../images/Emo13.gifשמחה שהיה שמח!

שמחה בשבלכם. שתהיו מאושרים יחד ושיהיה רק טוב. מזל שאת זוכרת מה היה בחתונה אני לא זוכרת כמעט כלום-מזל שיש קלטת..
מברוק!!

מירב8

New member
המון מזל-טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

למעלה