היום החתונה...

mikasphika

New member
היום החתונה...

בנות יקרות, בוקר טוב. בדרך כלל משתדלת לשרשר ולא לפתוח מחדש אבל הבוקר יום מיוחד. החתונה היום בערב, ואני עדיין לא יודעת אם יש או אין הריון. אתמול בבוקר עשיתי בדיקה שיצאה שלילית אבל רק אח"כ ראיתי שזאת אחת מהבדיקות שמתאימה רק ליום המחזור ועדיין לא הגיע הזמן גם לזה... אז אי אפשר לדעת. בכל מקרה, הייתי במקווה אתמול במצפה אשחר (אני גרה במשגב) והיה פשוט מדהים. חשבתי שאעשה זאת לבד אבל אמא שלי והאחיות שלי הפתיעו אותי ובאו מהמרכז להיות איתי. אנחנו תמיד צוחקות שביחד אנחנו "ארבע מכשפות" שיכולות לגרום לדברים לקרות. ואומנם היו שם אנרגיות נשיות מדהימות וזה היה הזמן המתאים לבקש... ממי ששומע למעלה... עבורי ועבור כל הנשים שמחכות ומצפות להריון בריא ותינוק בריא. ואם הבקשה לא נקלטה...
אז היום יש הזדמנות נוספת (לא צריך לחכות חודש...)
אומרים שכשעומדים מתחת לחופה מתמלאות כל הבקשות. ולסיום אני רוצה להגיד משהו שאמרתי לעצמי ולמכרי במשך כל ההכנות לחתונה. כל פעם ששאלו אותי איך אני לא לחוצה אמרתי שאני פשוט יודעת שהכל יהיה בסדר! איך אני יודעת? הרי לא יכול להיות שלא יהיה בסדר. בסוף הכל יהיה בסדר. גישה אופטימית מדי לפעמים, אבל שומרת עלי מעוגמות מיותרות. אז נשיקות לכולם, ובקרוב אחזור עם עדכונים בנושא הפורום.

ori27

New member
המון המון מזל-טוב../images/Emo77.gif

קודם כל שיהיה לך מזל טוב , אומרים שכאשר הולכים למקווה טהורים 24 שעות ברמה רוחנית גבוהה מאד כמו של אדמור, אז תבקשי הרבה ותתפללי כי אולי זה יתגשם.

איזה כיף שאת עוד מדברת איתנו ביום

החתונה. המון מזל טוב. ובתקווה שיהיה גם היריון!!! אבל אל תחשבי על זה, רק על החתונה, תהני היום ותהיי מאושרת!

shelley11d

New member
../images/Emo49.gifלחתונה וכל הכבוד על

האופטימיות! מאחלת לך יום נפלא ושהמכשפה לא תגיע ל-9 חודשים לפחות!

Galit29

New member
אז מזל-טוב לרגל האירוע החתונה

וכמו שאומרים מהפה שלך לאלוהים. אז שיתגשמו כל משאלותייך ומשאלותינו והיום זה היום מותק. אפילו אם תהיו עייפים ונורא תרצו לספור את השיקים אל תוותרו על ליל הכלולות. מזל-טוב

ילד ב

New member
../images/Emo49.gif לחתונה

רוב אושר, עושר, בריאות, הצלחה ואהבה בחייכם המשותפים

pinukit1

New member
מאחלת לך רק טוב!

מקווה שהצליח לכם! (אם כן את יכולה לסגור עם הבעלים של הגן/אולם לברית\ה בעוד 9 חודשים - אולי הוא ייתן לך הנחה!?!?!)

blue4u2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifתהני מכלרגע

chapling

New member
מזל טוב!!!!!!!!

בהכל!!!!!!!!!!!!! ולעדכן, גם איך היתה ההחתונה וגם ...... ולא לשכוח לרקוד עד אור הבוקר!!!! זה ערב אחד והוא עובר מהר!!!!!!!!!!

u z a

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

איזה כיף לך, חתונה!! מאחלת לך חתונה מושלמת (כמו שאת יודעת שתהיה), הרבה אהבה ואושר

shirna

New member
מזל טוב../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gif

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

היום את חווה את אחד הימים המרגשים שיש בחיי זוג ועוד מחכים לך ימים מרגשים רבים. אני כותבת לך את זה ומדמיינת שבשעה זו את בטח הכלה הכי יפה והכי מאושרת בעולם ובן הזוג שלך נורא מתרגש ורוצה כבר לקדש אותך ולהפוך אותך לאישתו ואותו לבעלול. אז מחר את חוזרת אלינו אישה נשואה מאחלת לך רק טוב וחיים מאושרים לך לבעלול ולתינוקים שבדרך. היום נרים
לחייכם. מזל טוב.

למעלה