היום החלפתי מנוע...

dejavu

New member
היום החלפתי מנוע...

משמאל - הבאגי שלי , מימין - נטשה עוברת ניתוח קשה מאוד.... אחחח, אני הרוג, המנוע נכנס אבל נשאר איזה 2ס"מ רווח, כלום לא מפריע אבל עדיין לא הצלחתי להכניס אותו עד הסוף, אז חשבתי לקחת מחר מוט הברגה שיכסה גם על שני הס"מ ולנעול שני אומים משני הצדדים כדי להצמיד את המנוע כמו שצריך, אני רק מקווה שזה יעבוד, יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה, שלומי ונטשה...

nipravsky

New member
רווח

לפי הניסיון שלי המוט של הגיר לא נכנס לתוך הקל´ץ וזה הרווח שיש לך בשום פנים ואופן אל תנסה עם ברגים יותר גדולים כי אתה יכול לפוצץ את המנוע או את הגיר. המנוע חיב להכנס חלק עד הסוף. עם המנוע ניתקע ויש רווח תנסה למרכז את הקל´ץ עם הגלגל תנופה.(יש מכשיר לצורך זה)

dejavu

New member
קלאץ

הקלאץ כן נכנס על הגיר, הגלגל תנופה כבר חצי בפנים וגם שני הגוז´ונים התחתונים נכנסו כמו שצריך אבל נשאר עדיין רווח, הקלאץ לא פורק המנוע וישב לפני זה על הבאגי בלי שום בעיה ככה שאין צורך בשום כיוון,אז מהנסיון המועט שלי במכונאות - מה שלא הולך בכוח ילך בעוד יותר כוח....

balkanyi

New member
משפט שהמפקד שלי אומר אם הוא

היה רואה את התמונה "בטיחות מעל הכל"

nipravsky

New member
רווח

תנסה להרים את החלק האחורי של המנוע לכיוון הגיר(עם גק) לי זה עזר

dejavu

New member
חלק אחורי

הרמתי מהחלק של האגזוז והמנוע עמד בקו ישר עם הגיר אבל עדיין לא היה לי מספיק כוח לדחוף אותו לבפנים... לכן אני חושב שהידוק בשלב הזה יעזור, אבל מצד שני, אני לא רוצה שזה יגרום נזק, איך אני יכול לדעת שהקלאץ נכנס בסדר ב 100%?

zxram

New member
כמו שזה נראה בתמונה

אתה הולך לאסוף את כל החלקים ולשים בצפרדע...

nipravsky

New member
רווח

עם החיפושית עדין באויר עם החלק האחורי למעלה אז תוריד זה הרבה יותר נוח. לגבי הקלאץ לפי ניסיוני עם המנוע יושב במקביל לגיר אז זה חייב להכנס חלק עד הסוף. תבדוק את הקלאץ מהמנוע של החיפושית (הישן)עם הקלאץ נכנס על הציר של הבאגי,יש מצב שהקלאצים שונים במספר השיניים,ואז הקלאץ לא נכנס. עם הקלאץ הישן נכנס על הבאגי תנסה לסובב את הפולי מאט ולנסות לדחוף את המנוע עד הסוף המנוע חיב להכנס עד הסוף אין מצב לרווח.

kobix1

New member
דה זה וו!

סחטיין על המגרש לתיקון חיפושיות! עם ארגון נכון אני כבר מתאר לי שם מוסך קטן לחיפושיות! אז יאללה כל מי שיש לו חיפושית לתקן יאללה לדה זה וו!

dejavu

New member
קוביקס!

מה אתה מפיל עלי קייס!? |
|

dejavu

New member
המנוע בפנים..

זהו, הצלחתי להכניס את המנוע.. תודה רבה ל nipravsky על הטיפים השימושיים ועל זה שהיה היחיד פה שהתייחס לשאלה שלי ברצינות.. תודה.

Requiem

New member
ישבר לך המנוע !!!1

לפני שאתה שובר את האלומיניום אולי 1 סובב את המנוע ידנית מהפולי 2 תן נגיעה קטנה ממש בסטרטר שיסובב את השנים שלו שולי הן מפריעות לגלגל התנופה להיכנס חוץ מזה אם לא הצבת את המצמד עם הילוך ישיר מכוון אז חבל לך על הזמן!! ביי

למעלה