היום הזה ממש....

1Shir

New member
אז הנה שאלה מאוד קשורה לפרק 1

מדוע לדעתכם נבחרה דווקא סקאלי על מנת להצתוות למאלדר? האם היו שיקולים נוספים, מעבר לעובדה הפשוטה שהיא מדענית וסוכנת FBI טובה? ואגב, מה היא עשתה לפני כן ב-FBI? היא רק לימדה? (איזה בזבוז!)

Ice Age

New member
תשובות

בשביל להמחיש יותר טוב את הסיבה שבגללה לקחו דווקא את סקאלי, אני אביא סיפור: מנהל משרד רצה לקחת מזכירה חדשה. הוא ראיין שלוש בחורות, ושאל כל אחת מה היא היתה עושה אם הוא בטעות היה נותן לה עוד 1000 ש"ח למשכורת. הראשונה אמרה: "הייתי לוקחת לעצמי, כמובן". השניה אמרה: "הייתי מחזירה לך, מה השאלה". השלישית אמרה: "הייתי שמה בתוכנית חסכון בבנק, ומחזירה לך אחרי שנה עם הריבית". את מי הוא לקח לעבודה? את זאת עם החזה הכי גדול, כמובן.

1Shir

New member
זה לא תשובות, מקסימום *תשובה*

טוב, השאלה אם המראה החיצוני היה שיקול במקרה הזה, ואם כן- איך הם קיוו שזה ישפיע, על מאלדר, בכלל? הרי כל פרט קטן אצלם זה אינטרסים.

נזכרתי במשהו

כמה זה כיף לראות תיקים בטלויזיה ולא בוידיאו. נכון היה פרק טוב? אולי אם נשכנע את עצמנו מספיק נוכל להאמין שזה כאילו הפעם הראשונה... ולשאלתך שיר. אני כבר נתתי תאוריה על כך שסקאלי לא נועדה לרגל אחרי מאלדר אלא לגרום לו להתאהב בה וכמו שאמר המעשן "אדם שאין לו מה להפסיד הוא האויב המסוכן ביותר" הם פשוט רצו לתת לו "מה להפסיד" וכמובן שהיופי פה היה עוזר.

1Shir

New member
זה לא ממש עבד להם.

האהבה לסקאלי לא גרמה למאלדר לוותר להם. פעם ראשונה שזה ממש משמח אותי. ואני דווקא מעדיפה לראות בוידאו.

Gilliana

New member
מאיר - להזכירך: זו ג'יליאן אנדרסון

... ולא פאמלה אנדרסון. יחי ההבדל הקטן.

אני חייבת לשאול משהו

נכון שקצוות השיער שנפלה לה ככה על מצחו של מאלדר פשוט הפכה אותו למדהים יותר... אני חושבת שנזכרתי למה התאהבתי בו

powRtocH

New member
תספורת ניינטיז קלאסית - הקארה לגבר

ואגב, אני הייתי פה פעם לתקופה, אך בכינוי אחר (ולא משנה איזה), ועכשיו חזרתי, עדיין ממורמרת על AXN הטמבלים שהורידו את הסדרה בסוף עונה 3, כשהיה פרק המשך בעונה 4. ואני אוהבת לראות בווידאו.אולי זה נשמע מוזר, אבל זה נראה יותר ישן בווידאו, וככה אני אוהבת.

אני פשוט מעדיפה את הטלויזיה

בגלל סיבה מאוד פשוטה. אני אוהבת שלא אני בוחרת את הפרק. ככה שהפרק מגיע "בהפתעה" למרות שאחרי 12 שנה אין כבר הפתעות אבל עדיין זה כיף. אי אפשר לעצור באמצע או להעביר אחורה ככה בשידור חי זה הכי מותח..

Gilliana

New member
אפקט זמן אמת

זה מה שמייחד את הטלויזיה על פני הוידאו. התרחשות שהיא כביכול, לפחות מבחינתנו, ברגע זה. יש לזה אפקט שונה לחלוטין. אני יודעת בדיור למה את מתכוונת ואני מסכימה איתך לחלוטין!

powRtocH

New member
זה לא אומר שאני לא אוהבת להיות במתח

אבל בוידאו יותר נוח, ואגב - אחרי זמן מה שלא ראיתי קלטות כאלה ואחרות, ואני לא זוכרת איך הפרק מסתיים, ולכן זה עדיין מותח עבורי, וגם נחמד לגלות דברים שלא ראית כשצפית בפעם הראשונה בפרק.

1Shir

New member
וואו, רגע, איזה מיסתורין

"כינוי אחר ולא משנה איזה"? לי זה דווקא משנה!

1Shir

New member
הוא באמת כזה יפה?

לא נראה לי שאי פעם חשבתי שהוא יפה. אני כ"כ מוקסמת מהאופי שלו, שאני מלכתחילה לא בוחנת באובייקטיביות את היופי שלו. כנ"ל אגב לגבי סקאלי.

אממ גם אני לא חשבתי

בפעם הראשונה שראיתי את הסדרה שהוא יפה. אני חושבת שהשניה שידעתי שהתאהבתי בו הייתה בפרק נשימה אחת כשהוא בכה בבית שלו חשבתי לעצמי 'וואי איזה בחור רגיש' ואז נפלתי ברשתו
אני חושבת שהרבה מהיופי שלו נובע מהאופי. אבל היום במבט בוגר ומפוכח אני יכולה לומר שלפני שנים בצעירותו איג'נט מולדר היה אחד הסוכנים היפים באף בי איי.. ועוד שאלה בלי קשר. למה בפיילוט תירגמו "מולדר" ואתמול חזרו ל"מאלדר"?

למעלה