היום הזה ממש.......

רואה43

New member
היום הזה ממש.......

יום שישי הייתי בהר בנטל בשעה 1515 והייתה שם קבוצת תגלית ממונטריאול קנדה מודרכת על ידי מדריך לא מוסמך מאוניברסיטת בר אילן!!!!!! בוגר איזה חוג או משהו כזה הטיול יצא בחסות חברת אורנים. בושה וכלימה איזו תת רמה של הדרכה. איזה בלבול מוח ובזבוז זמן המדריך שיקר בהתחלה וניסה לשכנעני שיש לו תעודה אך מיד התגלה השקר. יש להגיש תביעה נגד חברת אורנים המעסיקה בגלוי מדריכי תיירים לא מוסמכים.

רואה43

New member
לא הספקתי..........

הם היו בדרך למטה כשאני הייתי בדרך למעלה ועם אורחים כך שלא הספקתי....

יש לך חלק מהפרטים הדרושים

חברת אורנים שעת הביקור מקום הביקור מי הקבוצה Zה צריך כדי שהאגודה תפנה לתגלית ותספר לה שהיא עוברת על החוק, כי הם אחראים על כל הקבוצות האלה. המנכ"ל שלהם הוא שמשון שושני ואם האגודה לא יודעת מה הכתובת שלהם, אני יכול להשיג אותה. גם לי יש חיבור ל-144. אכן - תגלית פרויקט עם תכלית!

תגלית שורשים/ וקרן צרלס ברונפמן

תוכנית "תגלית שורשים" פועלת בחסות הקרן שנוסדה על ידי בניו של צ'רלס ברונפמן, מיליונר אמריקאי ופעיל חברתי ידוע. בתקנון התוכנית ישנו סעיף אשר קובע: "כל יהודי צעיר בלי להתחשב בארץ מגוריו רשאי לבקר בישראל פעם אחת על חשבון קרן אחים ברונפמן". האם לא הגיע הזמן לידע את הקרן שאלו המועסקים על ידה וזכו במכרז שלה בארץ לתת שרותי קרקע נותנים למפעלם להיות מובל על יד מדריכים לא חוקיים... לאן הולך החסכון בכספי הקרן שאין בה חסכון... צביקה בוכמן ארגון מורי הדרך... שלחתי כפפה... רק שלא ארגם בגללה...

אורנה? את חושבת שזה מעניין אותם?

כי לי לא נראה שעובדה זו, מצערת ככל שתהיה, מדירה שינה מעינהם של בני משפ' ברונפמן. חגי

תגלית /החוויה הישראלית והסוכנות

נאמר לי שמאז 2002 תגלית מנוהלת על ידי שושני שהיה בעבר מנכ"ל משרד החינוך האם כך הדברים . מי יודע? האם שימש שושני כמנכ"ל משרד החינוך בעת התניית תו התקן!!! ובשנים האחרונות ברונפמן לא היחיד בין התורמים ושותפים לכך רבים והכל מתוחזק על ידי הסוכנות. מי יודע ויכול להאיר לענין הנ"ל?

חוסר ענין וענין

יתכן וענין פעוט שכזה לא מהווה ענין לבני המשפחה שרוכשים לארוחת בוקר את בנק דיסקונט. או את אולפני יונברסל... אבל אם והיה וחלילה יקרה ונער קנדי או אמריקאי יפצע או חלילה יותר מכך יקרה בטיול והממנים את הטיול יתבעו במיליוני דולרים, זה עשוי לעניין... רק שקורה מתחילה ועדת חקירה... אז אולי כדאי להביא למודעות. אולי התורמים כן רוצים לדעת על המימוש של תרומתם והיכן חוסכים המארגנים על חשבון ידם הנדיבה... כדי להעשיר את קופת הסוכן...דילר מתווך וכו... או לחסוך בהוצאות כי הקופה דלה...???! ובענין אחר... דומה ושונה... מי זוכר את החסכון הכספי על חשבון עשרות אלפי הצלינים שהגיעו בעת הגעת האפיפיור... את אותם תיירים אומללים שישנו במחנות אוהלים וקיבלו הספקת אוכל כמו בעולם השלישי , את המדריך האחד על עשרה אוטובוסים...בעת ובעונה אחת... את נהגי האוטובוסים שהורדו מהקווים לשבוע... ומצאו עצמם לבד מול נחיל תיירים... את האתרים שפתאום פלשו אליהם אלפי תיירים ללא מדריכים. מי הרוויח אז? מי ידע? האם לכנסיה היה איכפת... אולי בעל הממון קרי קרן ברונפמן , כנסיה ועוד... לא יודעים את מעשי סוכן התיירות . או אולי הוא / הם לא מודעים... אולי חלק מהקבוצות המלוות בכמרים בעבר היו פרי מעללי סוכן הנסיעות שרצה לחסוך או להרוויח יותר.. ולא פרי מעללי הכנסיה... או המארגנים בחו"ל... תחשבו על זה...! אני כבר מתכסה בשחפ"ץ על כל מקרה...

אני לא יודע כי יש לי סיבה טובה ../images/Emo8.gif

התחתנתי באותו שבוע, ועד לרגע זה, היה לי נדמה שיוחנן הגיע במיוחד לחתונה שלי
חגי

למעלה