היום הופעה ברשת ג'.

exit_from_here

New member
היום הופעה ברשת ג'.

היום בשעה 21:00 (מה שאומר שאני לא אוכל לשמוע את זה) תשודר ברשת ג' הופעה של נטאשה בתאטרון ירושלים. אם מישהו יכול להקליט לי

אני מקווה שאני אהיה בבית...

בעתם אני חושב שאני עדיין אהיה... ואני פשוט אקליט... אמממ.. יש רשת ג' באינטרנט לא?

אני מקליט! איזה יופי! ../images/Emo9.gif

<2 דקות לפני> "רגע הרדיו לא פה! אין בטריות! ממיר! טלוויזיה! אי אפשר לחבר את המיני דיסק! יש חיבור! לא מוצא את החיבור! אז הרדיו הישן! אה הוא בצופים! ווקמן!!!" אז עכשיו אני מקליט וההופעה ממש יפה... ארדי דוכין הזה וירטואוז!
ממתי ההופעה הזו?

חחחחח...

"למרות שרשת ג' היא תחנה טובה, יש עוד תחנה טובה! למרות שהיא פירטית אנחנו משדרים לפעמים"...

אווווווווווווווווווווווווף!! :-{

אנל'א מאמין!! מחקתי את כל מה שהקלטתי ודווקא אהבתי ת'הופעה הזאת...
אוווף... טליה תביאי לי את זה מתישהו...

זה היה די נחמד

למרות שהרגשתי שחלק מהשירים מהדיסק של ההופעה, אבל אז היו דברים קטנים שהם לא כמו בהופעה. ופיספסתי כמה שירים, שניים או שלושה, כי לא הפכתי ת'צד בזמן. וחבל נורא שזה היה רק שעה. אבל היה יפה. נקרעתי מצחוק מ"חדשות" ושמחתי נורא שהיה את אוטוביוגרפיה. ורן אני אביא לך מתי שרק תרצה. (עכשיו יעל תגיד "תזהרי הוא כושי שגונב דברים, הוא גנב לי את הנסיך הקטן, ואז רן יגיד מימימימי המינידיסק שלי ו..זהו.) <טליה צופה את העתיד>

אז דווקא נסתור לך את הציפיות!! ../images/Emo9.gif

ואמממ... זה בסדר, אם את לא שטובלך אז אפשר להביא לי דברים...

Yael Floyd

New member
לך תזדיין!! אני מחזירה תמיד!!!

במצב שלם, בניגוד אלייך!!! רק שכחתי ת'חברים של נטאשה בבית
אבל זה לא כאילו שאני שומעת את זה, יש לי את זה גם ככה בדיסקים רגילים. אז כשאני אראה אותך אני אביא לך!!! ותפסיק להיות כושון בכיין!!!

exit_from_here

New member
כן אבל

רשמית אני בבני עקיבא (נדלג על הקטע שלא הייתי בסניף מבפים מכיתה ה') ולא יודע..

חחחח... בני עקיבא.. ../images/Emo6.gif

מה?! אבל תשקול זאת בחיוב וגם תענה בחיוב!
אממ.. איזה מקיף אתה?

exit_from_here

New member
תראה,תשמע

אני גר ביישוב קטן יחסית אין מה לעשות זה הדבר היחיד שיש... ואני לומד אצלנו ושנה הבאה בתיכון ביישוב אחר שרוב הכיתה שלי הולכת לשם.

למעלה