היום הודיעו לנו....

אל תהיה כ"כ בטוח..

כמו שאתה רואה פה לא כולם יוצאים לגרעין.. ומצד שני אתה לא יודע מי ייבחר סופית לצאת למד"צים.. בכלופן אני אדע רק שבוע הבא.. מחר אני נוסעת להכנה+מיונים בסוף.. ואז יודיעו לנו בטח בהמשך השבוע.. מקווה לפחות

Miss Understood

New member
סופסוף! קבעו פגישה....מחר יחרץ גורל

י לא יהיה אף פעם מקום לאות האחרונה?!?!

kedeman

New member
לא!! לעולם לא יהיה מקום לאות האחרונ

ה!!! רואה???? אל תדאגי עדי - את בטוח תצאי למד"צים - את מי עוד יש להם להוציא??? מועצה של משפחה אחת (וגם היא עברה לנס ציונה) ואור - אל תדאגי! יהיה טוב!!

Miss Understood

New member
אני חושבת שזו קונספירציה של תפוז נג

דנו (הפעם לא היה מקום לשלוש האחרונות). ולא יהיה טוב! אף פעם לא טוב אז למה שהפעם יהיה?!

חה!

בטוח יוצאת?! למה נראה לך?? דבר ראשון - למה שהם יוצאיאו אותי למד"צים אם עברתי?! למה להם לסבסד אותי?? דבר שני - אנחנו 80 בשכבה.. לא יודעת כמה יבואו.. אבל אני מעריכה שהם מעדיפים להוציא ילדים מהמועצה מאשר ילדים שעזבו (כמוני..) דבר שלישי - צריך באמת לבדוק את כל הקטע של ההדרכה.. זה יהיה לי הרבה יותר קשה מלשאר האנשים.. אני גם צריכה להגיע למושב ולחזור ממנו לבד.. אולי המד"ב יוכל להסיע אותי.. או איכשהו נמצא סידור.. אבל צריך להתחשב בהכל.. אני לא יודעת מאיפה הוצאת את זה שבטוח אני אצא למד"צים.. כי דבר ראשון - שום דבר לא בטוח! ודבר שני - המשפחה היחידה במועצה? ועוד עברנו לנ"ס.. אז את מי בדיוק יהיה לי להדריך?!!? ^ זאת גם נקודה שצריך לחשוב עליה..
אבל בוא נהיה רציניים דקה.. אני לא באמת חושבת שאני יוצאת למד"צים בטוח! אתה אולי רואה כמה אני אוהבת את התנועה ופעילה בה.. אבל במועצה בקושי עושים דברים אני לא הייתי בחג מעלות (העדפתי לסוע לאילת במקום
) ולא יודעת גם מה השיקולים שלהם! אולי הייתי במחנה פסח ועזרתי והכל.. ובאמת עשיתי הכל מכללל הלב.. אבל אני לא כ"כ יודעת עד כמה הם רואים את זה.. ואני רצינית בקטע הזה.. לא יודעת אם הם בכלל רואים את כמה שאני משקיעה ורוצה לתרום וכל זה.. ומצד שני אני לא יודעת כ"כ איך להראות את זה..
בעעעע אני סתם מזיינת בשכל! אז מילה אחת לסיכום - זה לא בטוח.. תודה שאתה ככה מאמין בי.. אבל אל תהיה סגור על זה.. נחיה ונראה.. מה אתה אומר על זה? תודה גזר!

Hilaloosh

New member
גם בי הוא האמין ככה ואני לא האמנתי

לו..... אבל בסוף הכל טוב!!! גם אצלך יהיה....

כה"כ! ובהצלחה לכל השאר במיונים

ובראיונות! אצלנו היו מיונים והיו ראיונות אבל ההחלטה טרם התקבלה בקרוב בקרוב! למד"מים אין מיונים.. אני יוצאת! ערב נפלא לכולם!

נ ו ם

New member
הילה אני סקרנית

מי מהטרומפים (טרומפיות..) שלי יוצא לאיזה קורס? תכתבי לי מה שאת יודעת...

Hilaloosh

New member
אמ... מאביחץ אני יודעת שאור ועדן

בטוח... ואני לא יודעת מי עוד... ומחיה.. אני יודעת שכל הבנות רוצות חוץ מליאת ואולי כרמל.. לא זוכרת ממש... אבל לפי מה שהבנתי עוד לא אמרו להם סופי.... אז אם אני אדע אני אגיד לך...

go golan go

New member
קודם כל- תהני! ועוד משו-

מפרקים מועצות? כאילו- יש מצב שיהיו חבר'ה מרמת הגולן בכל המקומות, או שעושים את החלוקה אחרת?... אם מישהו יודע- אני אשמח לקבל תשובה. תודה. ולכל היוצאים- בהצלחה, תהנו, תבלו! אחלה קורס!

לפי מה שאני הבנתי (=לא בטוח נכון!)

המועצות הגדולות יפולצו לכל שלושת הפנימיות.. והקטנות יותר יהיו יחד באותו קורס.. אנחנו למשל נראה לי יצאו מפה מקסימום איזה 30 ילד (במקרה הטוב כן?) אז אין סיבה שיפצלו אותנו לכמה קורסים.. אבל המועצות הגדולות יותר.. שיוציאו (אני משערת) בסביבות ה100-150-200 ילדים (יש מצב?) אז יפוצלו בין הקורסים אבל כמו שאמרתי - זה לא בטוח! תבדקי עם מקור יותר מוסמך ובטוח.. מקווה שעזרתי!

Miss Understood

New member
אנחנו לא 100 ילדים ומפצלים אותנו אז

ממה שהבנתי מפצלים הרבה מאוד מועצות, אני לא יודעת איך בדיוק אבל מפצלים לדעתי גם את רמת הגולן...

למעלה