חה!
בטוח יוצאת?! למה נראה לך?? דבר ראשון - למה שהם יוצאיאו אותי למד"צים אם עברתי?! למה להם לסבסד אותי?? דבר שני - אנחנו 80 בשכבה.. לא יודעת כמה יבואו.. אבל אני מעריכה שהם מעדיפים להוציא ילדים מהמועצה מאשר ילדים שעזבו (כמוני..) דבר שלישי - צריך באמת לבדוק את כל הקטע של ההדרכה.. זה יהיה לי הרבה יותר קשה מלשאר האנשים.. אני גם צריכה להגיע למושב ולחזור ממנו לבד.. אולי המד"ב יוכל להסיע אותי.. או איכשהו נמצא סידור.. אבל צריך להתחשב בהכל.. אני לא יודעת מאיפה הוצאת את זה שבטוח אני אצא למד"צים.. כי דבר ראשון - שום דבר לא בטוח! ודבר שני - המשפחה היחידה במועצה? ועוד עברנו לנ"ס.. אז את מי בדיוק יהיה לי להדריך?!!? ^ זאת גם נקודה שצריך לחשוב עליה..
אבל בוא נהיה רציניים דקה.. אני לא באמת חושבת שאני יוצאת למד"צים
בטוח! אתה אולי רואה כמה אני אוהבת את התנועה ופעילה בה.. אבל במועצה בקושי עושים דברים אני לא הייתי בחג מעלות (העדפתי לסוע לאילת במקום
) ולא יודעת גם מה השיקולים שלהם! אולי הייתי במחנה פסח ועזרתי והכל.. ובאמת עשיתי הכל מכללל הלב.. אבל אני לא כ"כ יודעת עד כמה
הם רואים את זה.. ואני רצינית בקטע הזה.. לא יודעת אם הם בכלל רואים את כמה שאני משקיעה ורוצה לתרום וכל זה.. ומצד שני אני לא יודעת כ"כ איך להראות את זה..
בעעעע אני סתם מזיינת בשכל! אז מילה אחת לסיכום - זה לא בטוח.. תודה שאתה ככה מאמין בי.. אבל אל תהיה סגור על זה.. נחיה ונראה.. מה אתה אומר על זה? תודה גזר!