היום הוא יום חדש...

RiNaTiT

New member
היום הוא יום חדש...

ושוב היה לי משעמם בבית אז חשבתי וחשבתי (כן..כן..אנשים זה טווב לחשוב לפעמים.. חחח
) מה אפשר לעשות כדי לשפר את הבית שלנו..הפורום האהוב שלנו הכוונה.... והגעתי למסקנה... אתם יודעים איך בכל פורום מביאים מישהו שקשור לנושא של הפורום להתארח בפורום...?! אז בואו נעשה את זה גם פה... נביא את אחד מחברי הלהקה שיתארחו פה... אז למנהלת היקרה שלנו..את בטח תקראי את ההודעה הזאת אז תעשי משהו.. כי זה מתפקידך לדאוג לחיים בפורום הזה!!!לא??!! אז מי בעד???? כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך..... וחותך!!!! Peace&Love all Rinat

yuli c

New member
אני...

כמובן בעד... אבל כדי להיות ריאליים אז תדעי שגם בפורום של האתר הרישמי הם לא באו בינתיים... עד כמה שידוע לי... אז הסיכוי שהם יבואו לכאן הוא לא הכי גדול אבל אני כמובן מאוד בעד!

guitar lan

New member
כן!!!

אפשר להציף אתה מייל שלהם ( אפילו שזה ברור שהם לא קוראים בו) בבקשות לבוא לפה! זה יכול לעבוד!! מקווה

RiNaTiT

New member
צריך לבקש....

מהמנהלת שתדבר איתם...ושתעשה מה שהיא יכולה ונקווה לטוב.... כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך.....וחותך!!! Peace&Love all Rinat

אממממממ.......

או קיי.., זה רעיון אחלה.... אבל תלוי, עם תציפו את האי מייל שלהם והם כן קוראים בו אז יכול להיות שהם יתעצבנו מזה חבל....

רעיון מצויןןן../images/Emo3.gif ו..

רק שתדעי (את בת נכון?!
) שהם כן ביקרו באתר הרשמי שלהם ומידי פעם הם רושמים בפורום! שזה ממש מאאגניב
בכל מקרה- אם הם יבואו לפורום הקטן והצנוע שלנו-זה יהיה סבבה מאוד

חחחח ../images/Emo6.gif

קוקי, זאת בקשה די גדולה אני לא חושבת שזה יהיה אפשרי למרות שזה מ-ז-ה יכול להיות כיף...

Dark Star03

New member
זה יהיה ממש טוב אם אחד מהם

יבואמ לפורם להתארח באיזשהו ערב לאיזה שעתים זה רעיון ממש נחמד!

למעלה