היום הוא ה-D Day. שעה 8 בערב

shoosh2607

Member
מנהל
לחלוטין מובן

ההודעה שלי היתה קצת בהומור

אבל זה חלק מהכיף (אצלי לפחות) בלי קשר לשופוני.
מאותה סיבה אני לא רוצה להיות עם אותן נעליים כמו כולן. אין קשר לשופוני, יש קשר ללהיות חלק מהעדר

AYELET1

New member
ממש לא... משתדלת לחכות ולקרא על המכשיר

אם אין בו תקלות מזעזעות (לא על אייפון, שאותו לא קונה חדש עקב מחירו המזעזע).

shoosh2607

Member
מנהל
ממילא לוקח למכשירים

ים זמן להגיע לכאן.
לקרוא עליהם יש מספיק זמן

se7en7

New member
לא תמיד , הפעם יצא שההשקה בסוכות ויש

מספיק אנשים שנמצאים בחו"ל , הפעם גם אין הזמנה מוקדמת אז מי שמחכה בחנות יוכל לקנות מכשיר .

se7en7

New member
מילא נוסע , השאלה אם הוא מוכן לעמוד בתור כמה

שעות ...

noa_f

New member
אני דוקא חושבת שה-c יהיה הצלחה

כי הוא נותן הרגשה של "חדש" למרות שמדובר בעצם באייפון 5 מבחינת המפרט.
מי שרצה עד היום לשלם פחות על אייפון, נאלץ להסתפק בדגם הקודם. עכשיו הוא עדיין יעשה את זה, אבל עם מראית עין של מוצר חדש.
והאמת, מבחינה ויזואלית הוא מגניב וחמוד.
בהתחלה חשבתי שהפלסטיק הצבעוני הוא בזבוז, בגלל שרוב האנשים מכסים אותו ממילא. אבל אז ראיתי שהם ממנפים את זה עם הקייסים המחוררים.
אגב, שיעור טוב בשביל גוגל-מוטורולה: הם הוציאו מכשיר עם גב צבעוני ולא הצליחו לגרום לעיצוב הזה להיות מדליק גם עם קייס. טוב, הם פשוט לא חברות מגניבות. אולי "מקצועיות" ואולטרה טכנולוגיות, אבל פשוט לא cool.

ועוד משהו לגבי ההצגה של מוצר עם חומרה מהשנה שעברה ב"לוק" חדש: לדעתי זוהי הנקודה שאפל משתחררת מרוחו של ג'ובס.
אפל מעולם לא מכרה מוצרים ישנים יותר במיתוג מחודש. היא תמיד מכרה או רק את החדש, או גם דור קודם - אבל בלי ליפייף אותו.
בניגוד לכל חברות המחשבים שכן עושות את זה. כל ה"לפטופים ב-3000 ש"ח" הם בדיוק זה.
וגם בפלאפונים: גלאקסי אס3 מיני הוא ה-אס2 עם שינויים קוסמטיים קלים. וכד'.

מה אני חושבת על זה? לא יודעת. אבל הפלאפון הורוד עם הקייס הירוק פשוט גורם לי לחייך... (ואני גם נועלת קרוקס, אז אולי בגלל זה
)

noa_f

New member
וכדי לחדד את העניין

תשוו את האתר הזה:
http://www.motorola.com/us/FLEXR1-1/Moto-X/FLEXR1.html

לזה:
http://www.apple.com/iphone-5c/
או זה:
http://www.apple.com/iphone-5c/design/

במוטורולה: עיצוב רטרו עם נגיעות אינסטגרמיות ואביזרים מיושנים. וזה אמור לשדר "חדש ומגניב"?
ובאפל: עיצוב שהמילה היחידה שעולה לי לראש כשאני רואה אותו היא fun.
עם הפרלקסה המשעשת והמדוייקת והליכה עד הסוף על המראה הצעיר-שלא-לומר-פרחי וממתקי.

se7en7

New member
עם כל הכבוד ה-5c נראה מאוד ילדותי

לא הייתי לוקח אף אחד מהצבעים שלו ( סביר להניח שהנשים בפורום דווקא יגידו ההפך ) , הצבעים מתאימים לכל העיצוב הצבעוני והשמח של מערכת ההפעלה.

noa_f

New member
אני אשה וגם אני לא משתגעת עליהם עבור עצמי

(גם לא הלומיות ולא המוטו-איקס). מה שרציתי לומר זה שאפל לפחות הולכים עד הסוף עם האמירה העיצובית וזה מתאים להם (ולמכשיר)

shoosh2607

Member
מנהל
אני דווקא הייתי קונה

בגלל הצבעים (אם הייתי קונה) - יש בזה משהו מדליק

se7en7

New member
המוטו x שונה בכך שאת בוחרת את הצבע , דווקא

רעיון נחמד ( ומייקר ) .. פעם גם נייק עשו את אותו הדבר ( כמובן בארה"ב )

ערב טוב . אפשר מילה מאורח ?

במחיר הנכון , הוא באמת יכול להיות הצלחה ..ב 549$ ( פתוח ללא חוזה ) , יש לי בעיה עם הנושא . לא היתה לי בעיה להשקיע 250-280 $ בנושא . אבל כשמכשיר של שנה שעברה נמכר יקר יותר מהנקסוס 4 או להבדיל מהלומיה 820 .. מבחינתי האישית זה קצת לא לעניין .

noa_f

New member
הנקסוס 4 נמכר בצורה מאוד מוגבלת

ואיננו מכשיר מסחרי. המטרה שלו אחרת ועד כמה שאני חושבת שזה מכשיר מצוין, אי אפשר להשוות מכשיר שנמכר למטרות אחרות עם מכשיר שכן נמכר לשם רווח ממכירה. כמה עולה HTC או גלאקסי 4S (אפילו ה-google edition שלהם)? סדר גודל אחר לגמרי, כאשר החומרה דומה ומערכת ההפעלה מגיעה בחצי חינם.

הלומיה 820 בעל מפרט טכני פחות מתקדם. שים לב לרזולוציה של המסך... והמחיר שלו הוא בעיקר פונקציה של המכירות העלובות למדי שלו (שנובעות בעיקר ממערכת ההפעלה, כי החומרה לא רעה בכלל).

רוב האנשים בעולם עדיין קונים את המכשיר שלהם מחברות הסלולר וברוב המדינות יש חוזה התקשרות כולל סבסוד רציני של המכשיר (מה שלא היה אצלנו גם בימי ההתחייבות). לא שאני חושבת שזה טוב, אבל זו "השיטה". בארה"ב הוא יעלה ללקוח מהסוג הזה החל מ-100$ וזה בהחלט מחיר מצוין, במיוחד אם ממילא אתה חייב חוזה לשנתיים בחברת התקשורת שלך. בארץ, זה יהיה סיפור אחר לגמרי. כרגיל.

Y. Welis

New member
המחיר בארץ, לפי ערוץ 2 הערב - 4,200 ש"ח...

אולי פחות בתוך מסגרת חבילה של חברה סלולארית, אבל יקר.

למעלה