היום ההופעה בבאר שבע... מישהו מייצג אותנו שם?
H Holy Man New member 24/8/04 #2 לא אני כל כך רציתי ללכת להופעה הזאת... אבל אין לי עם מי ללכת... חברים שלי לא ממש בקטע של השוטים ( הם שוטים כולם ) אז אולי פעם אחרת... רק שיופיעו קרוב למרכז הארץ - גם ב"ש זה טוב...
לא אני כל כך רציתי ללכת להופעה הזאת... אבל אין לי עם מי ללכת... חברים שלי לא ממש בקטע של השוטים ( הם שוטים כולם ) אז אולי פעם אחרת... רק שיופיעו קרוב למרכז הארץ - גם ב"ש זה טוב...
D DidjiT New member 24/8/04 #4 פעם אחרונה שדיברתי עם רן.. הוא אמר שהוא הולך.. הגיוני לא? הרי מתי הם כבר מגיעים לבאר שבע..חח קצת שכל חוסההה
פעם אחרונה שדיברתי עם רן.. הוא אמר שהוא הולך.. הגיוני לא? הרי מתי הם כבר מגיעים לבאר שבע..חח קצת שכל חוסההה
D DidjiT New member 25/8/04 #8 רר יא קסילה! אמרתי לך מי מייצג שאני יודעת... מצידי שכל הפורום ילך... סבבה?..חח
ש שרוטה במוח New member 25/8/04 #13 חחחחחח את "קסילה" בעצמך נעל!! כותבים "כסילה"...אחח הבורות.....העילגות
D DidjiT New member 25/8/04 #14 מתערבים שעדי אצל לי !!! לי לא כתבה תהודעה הזאת.. בליינד.. ועדי.. יש לי שיחה איתך.. כאן ועכשיו.. טוב לא ממש כאן.. ואולי גם לא ממש עכשיו.. אבל יש לי שיחה איתך!
מתערבים שעדי אצל לי !!! לי לא כתבה תהודעה הזאת.. בליינד.. ועדי.. יש לי שיחה איתך.. כאן ועכשיו.. טוב לא ממש כאן.. ואולי גם לא ממש עכשיו.. אבל יש לי שיחה איתך!
T The Purple Sheep New member 25/8/04 #9 אוף לא עונים לי שם ועכשיו חזרתי, ולא עונים לי שם ואני לא יודע כלום ואוף!!!
D DidjiT New member 25/8/04 #10 מה הלחץ מותק? לך למקום שם.. קנה כרטיס.. כנס להופעה.. ו... כנס לראש!|סגדש|
T The Purple Sheep New member 25/8/04 #11 עכשיו צצה בעית הכסף מאחר והתיק נגנב- נו כסף, 80 שקל אוףףף הלכתי לעבוד בזנות!!!