היום הגמר?

היום הגמר?

של מטבחי הגיהנום? כמו כן,אני חייבת לומר- בהתחלה העונה הייתה קצת משעממת בעיני. עכשיו העונה פשוט מדהימה!!!

DreamS_HunteR

New member
נשארו שלושה, לא?../images/Emo121.gif

השבוע יעיפו עוד אחד, ושבוע הבא לדעתי זה הגמר.. ממה שאני זוכר בעונה הקודמת, הגמר היה בין שני שפים..

יכול להיות..

אמן שוירג'יניה תעוף! מי שמסכים לרשום בכותרת
!!!

OMG!

אני לא מאמינה שהוא העיף את קית'! (כאילו,זה חצוף מה שאמר לו אבל...) וירג'יניה הייתה גרועה! זה די ברור שלקחה את המתכון מהספר,והייתי פשוט המומה איך הוא אוהב אותה. לדעתי זה די ברור מי תזכה במסעדה (וזאת לא תהיה הת'ר לצערי,ולדעתי)

snier1991

New member
המנצחת תהיה הת'ר. המטרה בלהשאיר

את וירג'יניה הייתה בלהשאיר את הצופים שימשיכו לצפות ויחכו לרגע שהביץ' תעוף ולקוות רק שהיא לא תזכה

LeRanch

New member
וואו!!../images/Emo2.gif

פרק פיצוץ!!!! הייתי בטוח שהוא הולך להעיף את וירג'יניה לעזאזל אבל לא! דווקא קית' עף! וכל הכבוד לו שהוא התעמת עם גורדון. חבל לשמור הכל בפנים ת'כלס מזל שנשארו 2 הבנות כי גיליתי שהמנצחת היא בת (אבל לא ידעתי מי) אז עכשיו אני גם אהיה מופתע

חחח

באמת זה טוב שהתעמת איתו.. ואיך גורדון שואל :למה להיות כ"כ חצוף?" אז קית ענה לו "כי אתה היית אליי חצוף כל הזמן!" אז גורדון עושה "סו?" והייתה פרסומת לפני איזה חודש ואני כמעט בטוחה שראיתי אותו משחק שם כדורגל (הרי הוא היה פעם שחקן כדורגל)

vand

New member
האמת נראה לי קית' גם צודק

בניגוד לעונה ה-1 ששם לא היה שום סימן שלגורדון יש העדפות אישיות מבחינת המתמודדים, בעונה הזאת אין ספק שיש. גורדון נתן לבנות לזכות בהרבה אתגרים למרות שהבנים עשו עבודה יותר טובה (או לפחות ככה זה נראה במצלמה) וגם וירג'יניה שהייתה מועמדת אינספור פעמים הייתה צריכה לעוף כבר ממזמן. בעונה 1 מייקל היה לא היה כלל מועמד להדחה במהלך כל העונה וראלף היה מועמד פעם אחת. איך ייתכן שמישהי כמו וירג'יניה תגיע לגמר? היו בכלל פרקים שהיא לא הייתה מועמדת להדחה? ועוד על חשבון קית' שלא רק שלא היה מועמד להדחה אף פעם הוא גם היה המצטיין במרבית הפרקים וללא ספק היה השף הכי טוב עד עכשיו.

מסכימה ב-100%

אבל לדעתי הוא פשוט התבטא לא נכון. וזה רק אני או שהשיער של גורדון נראה מחומצן ביותר,וכאילו עברה על הפנים שלו מחרשה?

T a l 91

New member
OMFG ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

איזה פרק!!! גאד דמאט... הת'ר וקית' כל-כך עיצבנו אותי כשהם לא הפסיקו ללכלך על ורג'יניה ולהתנהג אלייה מגעיל כי היא זכתה באתגר.. שיתמודדו אם זה - יש לה חוש טעם יותר טוב משלהם, שלא ינסו להמציא תירוצים "היא קראה בספר שלו". עד עכשיו הייתי בעד הת'ר אבל היא צבועה, כי ישר אחרי שקית' עף היא פתאום נהייתה "חברה" של ורג'יניה... לקית' הגיע לעוף.. הוא סתם תינוק מגודל, ויש לו פרצוף מעצבן של "מה אני עושה פה?"... וגם אין לא כושר מנהיגות... בקיצור, אחלה פרק, כבר מחכה לפרק הסיום...!!

יאללה ורג'ינה

היא מזה נאה, יש לה יופי כזה מיוחד,היא גם חכמה ראיתם איך היא זיהתה את המנה במדויק? היא הולכת לקחת בגדול יאללה ורג'ינה

yaelrs

New member
OMGG../images/Emo192.gif

אני לא מאמינה שהוא העיף את קית'!!
לא רק שהוא אף פעם לא היה מועמד להדחה הוא גם תמיד היה המצטיין!! והוא פי אלףף יותר טוב מורג'יניה הביץ' הזאת.. תכלס אני מסכימה עם מה שקית' אמר, אהבתי איך שהוא הכניס לו D:

sweet fairy

New member
אלוהים אדיריםםם

(אני הולכת על העיברית חחחחחח) איך הוא הכניס לו.. אבל אני שמחה שקית עף מהתחלה לא סבלתי אותו.. וגם אל תשכחו שהוא תקע סכין בגב לחבר שלו אז די מגיע לו..

למעלה