היום הגיע ואיתו הפחד...

היום הגיע ואיתו הפחד...

בוקר טוב לכולם ממש ברגעים אלו קיבלתי טלפון מהעו"ס של הפיגור בעיר, היא מסרה לי שכל האישורים כבר חתומים ע"י העירייה לגבי התשלום למעון של אחי, אז ככה אוטוטו אחי אלי נכנס למעון פנימיה ואני כותבת לכם פה בידיים רועדות בקושי מצליחה לנשום, ועדיין לא עברנו שום תהליך נפשי כדי שנוכל להסביר לאלי. קשה לי לחשוב על זה, מאוד כואב לי ומוזר. חיכינו הרבה זמן ופתאום זה ממש קרוב. חמש וחצי שנים אני מטפלת בו ועכשיו הוא יהיה במעון משהו שמאוד קשה לעכל את זה ולהתרגל אליו. כרגע הוא בבית ומאוד מוזר לי לחשוב על זה שעוד מעט הוא ייצא למעון. אני מקווה שאני עושה את הצעד הנכון לגביו ושאימא שלי ז"ל מלמעלה נותנת לי את אישורה כי אין יום שעובר ואני לא חושבת עלייה ומה היה אם היא הייתה פה? האים היא הייתה נותנת להגיע למצב הזה? אני לא עושה את זה בלב שלם אבל אני מקווה שאני עושה את הדבר הנכון בשבילו. יום טוב סיגל

qt1

New member
בוקר-טוב סיגל../images/Emo24.gif

אתם מקבלים תמיכה מאי"ל?, אין לי ספק שזה לא קל להיפרד מאלי למרות שהוא עובר למקום חם ואוהב ,את מאוד קשורה אליו ועם כל הקושי אני בטוחה שהיית רוצה שהוא ישאר בבית מצד אחד, מצד שני אין לי ספק שגם בשבילו , גם בשבילך וגם בשביל אבא ואולי יש עוד אנשים בתמונה שאין לי מידע עליהם... זה הדבר הכי נכון לעשות עם כל הקושי שבדבר, ואל תשכחי שהוא נשאר בארץ ויבוא לבקר , גם אתם תבקרו אותו , כל ההתחלות קשות אבל זו למטרה נפלאה , את גם צריכה את החיים שלך סיגל , לא רק אלי... את צעירה ,צריכה להשקיע גם בחיים של סיגל , אולי זה חלק מהפחד, החיים שלך בקרוב יהיו שונים ,את תהיי כמו בנות גילך והאנשים שהוסמכו לכך , יטפלו באלי... לך תהיה עבודה רבה בשבתות וחגים, הרי את תמשיכי להיות הבית של אלי כל חייו ותארחי אותו באהבה הרבה שיש לך אליו ובכלל... חיבוק

ספיר 11

New member
סיגלי את מאוד אמיצה ../images/Emo65.gif

לדעתי את עושה את הצעד הנכון אחרי הכל את סוחבת נטל כבד מנשוא על גבך ואת עדין צעירה,מגיע לך --גם-- חיים אחרים,עם כל האהבה שלך לאחיך אני בטוחה שאת עושה את הצעד הטוב ביותר עבורו בטוחה אני כי יטפלו בו על הצד הטוב ביותר,אך את תמיד תהיי עם אצבע על הדופק שימי לב מה נעשה שם וכיצד אחיך מתאקלם במקום החדש,איך הייחס כלפיו ומה הם תחושותיו..ואל תוותרי זו זכותך. בהצלחה.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסדר, את תראי.. כבר זיינתי לך במוח במסינג'ר
DONT WORRY
BE HAPPY!
תדעו לכם שדיברתי איתה במסינג'ר ואין!אין עליה

תודה קיוטי ספיר ואודל ../images/Emo24.gif

אני חייבת להחזיק מעמד, וזה יהיה לי מוזר שפתאום יהיה לי זמן גם בשבילי. אני חייבת לנשום טוב כי כל פעם שאני חושבת על זה אני נחנקת. שיהיה לכם המשך יום טוב אוהבת את כולם

qt1

New member
../images/Emo24.gifתמיד כאן בשבילך מתוקה../images/Emo20.gif

היום הגיע כל כך מהר...../images/Emo5.gif

והיום הזה הוא בעוד יומיים שזה כן - ביום שלישי, קשה לי לכתוב לכם, האמת שקשה לי יהיה יותר ללכת לשם באותו יום אבל אני חייבת. תחזיקו לי אצבעות שאנחנו נעבור את זה בשלום. שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב.

למעלה