היום הגדול הגיע?!

DreamS_HunteR

New member
יש לי הרגשה שלאירופה זה יגיע באיחור

אחרי הכל, הMTV שלנו קצת בדילאי... אז ייקח זמן עד שהקליפ ישודר בארה"ב ועד שהוא יגיע לאירופה... בע!

אמממ

בהרבה מדינות כבר משמיעים כול השבוע את everything אבל את הקליפ רק מס' קטן של מדינות התחיל לשדר... אני חושב שבמהלך השבוע זה יגיע גם לאירופה ד"א אלאניס גם התחילה להתראיין בתחנות רדיו למינהם כמו זאת לקראת הסינגל החדש והדיסק שעומד לצאת....

מלכוש

New member
מישהו שמע ברדיו? ראה בטלוויזיה?

בנתיים כלום...

Mr Freeze

New member
וב"רייטינג" כבר פירסמו ביקורת

פרי-עטו של אביעד קיסוס, שכנראה נהנה מלהוכיח שכישוריו כמבקר מוזיקה (או תיאטרון, או קולנוע, או מסעדות) הם ממנו והלאה. את דעתו על "Everything" הוא תימצת ל"מעולה", ואת כל שאר המילים ביזבז על דיסקוסיית-שיער מיותרת (והוא דווקא אהב). אני יכול לסרוק ולפרסם כאן. יש אישור, רוית?

Mr Freeze

New member
ובאותו נושא

מסתובבת ברשת גרסה אקוסטית איכותית שאלאניס הקליטה ל-"Everything" באיזו תוכנית רדיו, והיא כוללת מילים שנפלו מהגרסה הסופית. רוצו להוריד. במקום הרגיל, נו, אתם יודעים.

Lotzifer

New member
שמעתי את זה.....

זה ממש יפה! ובאמת לא שמתי לב שיש מילים שונות......

gggrrr

New member
הביקורת הכי מפגרת ....

ששמעתי כמעט ולא כתוב על השיר עצמו. מישהו כבר שמע/ראה את השיר במחוזותינו?

BaBa LiVe

New member
מישהו יכול לסרוק את הכתבה?

בטח שבוע הבא נראה את זה אצל גיא פינס...אם הוא לא יצא לאיזו חופשה של שנתיים! גם בגלגל"צ לא דיברו על זה...והיה אתמול ב18:30 בערך טאנק יו...ואח"כ השדרנית לא הזכירה שום דבר חדש על אלאניס

AlanisJunkie

New member
טוב, כתבתי משהו, וזה היה

בשם המשתמש של אחותי ששכחה לצאת ממנו, ולכן אכתוב שוב: כשקוראים משהו שאביעד קיסוס כתב, צריך לדעת לפני זה מי הבן אדם. כל מי שכותב שהוא סתם-איכס-לא-יודע-לכתוב-בכלל, פשוט לא מכיר את האדם, את הדרך שלו להעביר משהו בדרך הכי מצחיקה וצינית האפשרית. גם הביקורת שלו על השיר, שכבר הספקתי לקרוא מוקדם בבוקר, היתה בהתאם - מצחיקה וצינית, ואהבתי לקרוא כל מילה. אני מאמין ויודע שאם היה רוצה הוא היה כותב ביקורת כזו שהיתה מספקת אם מי שלא מצליח להבין אותו בגירסתו הנוכחית. בתור מי שקורא "רייטינג" כבר 4 שנים, אני יודע שמה שהוא כתב על השיר זה בדיחה בהמשכים מביקורות קודמות על דיסקים ושירים של אלאניס. וכמובן שהכל בהומור.

Mr Freeze

New member
בתור מי שעוקב בעצמו אחרי "רייטינג"

מזה כמה שנים, אני יודע שמה שהוא כתב על השיר זה בדיחה גרועה שנמשכת, ונמשכת, ונמשכת, ונמשכת. יוסי, לומר שצריך "להכיר את הבן האדם" כדי ליהנות מביקורת שלו זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי. וכמי שכן יודע במה ובמי מדובר, אני יכול להבטיח למי שיש לו אי אלו ספקות - לא פיספסתם. כל הביקורות שלו נראות בדיוק כך: לא ענייניות, תלושות לגמרי, חסרות כל הבנה שהיא בנושא שהוא כותב עליו, ובעיקר - וזה החלק הטראגי - לא מצחיקות. אביעד קיסוס מאוד רוצה להיות שנון. אז הוא כותב מסביב, נזהר שלא לגרד את קצה הרלוונטיות שמא יסגיר שהוא כותב תחת ההגדרה של "ביקורת". יש דרכים לכתוב ביקורת שנונה - שהיא גם עניינית. יובל נתן (שהפסיק לכתוב ביקורות ממש לאחרונה, וחבל) עשה את זה מצויין, ואיילת שני יכולה לעשות לו בית ספר בכל הקשור להומור. אם בראש שלו לקשקש על השיער של אלאניס ולהזיל ריר על שרירי החזה של לוק פרי, שיהנה, אבל שיעשה את זה בטריטוריה אחרת. אם בזה מסתכמת הביקורת שלו, שלא ינסה לבקר, או שידבוק בטור שלו על "ימי חיינו", שגם כך נמצא באיזור של העיתון שאני מחרים דרך קבע.

AlanisJunkie

New member
טוב, ההודעה שלך בעצמה טיפשית

ואתה צריך להבין שלא כל מה שאתה לא מצליח להתחבר אליו הוא "טיפשי" או "לא נכון" או "לא טוב". כנראה שעל אף כל השנים בהן אתה מעיד על עצמך כקורא "רייטינג" אדוק, לא הצלחת להבין ולהתחבר לאביעד קיסוס ומה שהוא משדר. לא שזה מפתיע...

Mr Freeze

New member
טוב,

לא חיכיתי לאישור מרוית כי זכור לי שכבר נתקלתי בכתבות סרוקות שהועלו למערכת תפוז. אני מקווה שאין בזה פגיעה בזכויות יוצרים. אוי, יצא עקום לאללה. תתעלמו, אה?

לא יודע למה

אבל אביעד אף פעם לא הצחיק אותי וכל הביקורות שוות לאתם יודעים מה! לא קראתי שום ביקורת שלו שבאמת הייתה עניינית ורדודה בצורה אינפנטילית

Rוית

New member
זה מותר בהחלט

תודה על הכתבה! יוסק'ה תמיד אתה מגן על אלעד קיסוס הזה, אבל דוגרי, מה הוא רשם פה שכ"כ מחמיא לאלאניס? אחרי שהוא ירד עליה כתבה שלמה ובסוף רשם שזה שיר מושלם, לא הכי הופך אותו למעריץ... אבל אני לא עוקבת אחרי העיתון ולא אחרי כתבות של מר קיסוס, ככה שיתכן שיש דברים שאני לא יודעת... אבל שוב, בתור קוראת מהצד, הייתי לוקחת גם את ה"שיר מושלם" הזה שהיה בסוף אולי גם כעוד הערה צינית..

AlanisJunkie

New member
שוב, רוית, צריך להכיר את האדם מ..

כתבות קודמות שלו כדי לדעת שסגנון הכתיבה שלו די שונה ממה שרגילים אליו. ויש כאלה שיחשבו שהוא ירוד, משעמם, לא ענייני - אחלה מבחינתי.

למעלה