היום הגדול הגיע..

מי כמוני מבינה אותך


קחי נשימה ארוכה ותעדכני אותנו
 
היי


איזה יום גדול?
מה שלא יהיה, תזכרי לנשום ותדעי שאנחנו פה מאחוריך, נותנים לך תמיכה, לא משנה מה תבחרי לעשות ומה יקרה
 
אוקיי, ראיתי עכשיו את ההודעה הקודמת

מחזקת עוד יותר את מה שכתבתי לך.
תנסי להתעלם כמה שאת יכולה מהערות שליליות ולא מועילות וכשאת מרגישה שזה קשה לך מדי, תתנצלי בנימוס ותלכי לשטוף פנים, להירגע קצת, תזכירי לעצמך שזה בסדר להיות מי שאת ואיך את והם כולם יכולים לחשוב מה שהם רוצים, כי זה לא מזיז ב%^$.

גדול ענק עצום!
 
אין יותר מדי מה...

היה משעמם, לא הציקו לי, רק מישהי שאלה אותי משהו והגיבה טיפה בזלזול כשעניתי, אבל מילא.
למרבה ההפתעה אחיין שלי היה איתי כל הזמן, אז הוא הסיח את דעתי..
בסדר בסה"כ...
אני בעיקר שמחה שנגמר
ותודה..
 
רציתי להגיד לך כבר קודם, אבל ידעתי שלא תאמיני

לי: בדרך כלל הדברים האלה שאנחנו חוששים מהם כל כך מתבררים אחר כך כלא נוראיים בעליל. שמחה שעבר בשלום.
 
אני רואה שאני בעמדת מיעוט כאן

למזלי הילדים שמסביבי (אחיינים וכאלה) מקסימים ויש לי חיבור מעולה עם כולם ולכן בכל פעם שאני בסביבתם אני מרגישה מאד טוב.

נעזוב את זה שאחת האחייניות שלי ממש מעריצה אותי ובאיזה שהוא אירוע היא פשוט לא עזבה אותי וראיתי את הגאווה בעיניים שלי שהיא איתי ומקבלת את תשומת הלב שלי.

אבל גם שאר הילדים לדעתי ילדים טובים וגם אם הם לפעמים אומרים דברים שהם נכונים מבחינתם כמו 'את שמנה' או 'למה לא התחתנת' וכאלה אני יודעת שזה לא מרוע אלא שזה בגלל מוסכמות שהם רגילים אליהם וחוסר טקס שהם עוד לא רכשו ולכן אני באמת שלא לוקחת את זה ללב, המקסימום זה לצחוק איתם על זה ואז הם מבינים שהם עשו טעות.
 
למעלה