היום הגדול הגיע...!

היום הגדול הגיע...!../images/Emo6.gif

אוף! בעסה שניקול לא מועמדת!!! אבל יאללה , נריץ פה צחוקים , ובטח יהיו המון... נקווה ונחזיק ידיים לקולד מאונטן שיזכה בכמה שיותר פרסים , ולרנה ונעמי ווטס! יווו! איך אני מתרדשת מיזה שהערב אני הולכת ליראות את ניקול...
אני תמיד מחכה כבר ליראות אותה ואיך היא נראית , מדהים כרגיל! שירה - למה דוגוויל לא יכל להיות מועמד השנה?? וערן - קיבלת את ההצבעה שלי? יום טוב לכולם וניפגש פה הלילה! איך אני כבר מחכה!

shiray

New member
שמחה ששיעשעתי אותך!

ולגבי דוגוויל- רק כשהסרט יוצא בארה"ב הוא יכול להיות ומעמד ונחשב כאילו יצא באותה שנה... (זו הסיבה לדוגמה ש"עיר האלוהים" מועמד השנה). דוגוויל יצא בהרבה מדינות בנתיים אבל לא בארה"ב (בגלל החשש של המפיצים מסרט אנטי-אמריקאי. רצו שאנשים כבר ידברו עליו פחות ואז הוא ייצא לו בשקט בלי שיסקלו את לארס או משהו). דוגוויל צפוי לצאת ממש בקרוב בארה"ב ואז נוכל לראות מה קורה ולקוות שהסרט יתקבל באהבה כמו בשאר העולם (וכמה שהחלק הזה ענק- נראה לי שבשביל זה צריכים להוריד את השיר בכתוביות...).

אל תישאלו...

מה קרה לי! אני מכינה קלטת להקליט את פיתוי קטלני , ואני רואה שהווידאו לא עובד! כששמים קלטת בפליי הכל קופץ . וגם בהקלטה זה יוצא ככה , נלחצתי כמו מטורפת ופשוט פירקתי את הווידאו ולא יודעת מה עשיתי והוא חזר לעבוד כרגיל! איזה מזל!!! זה כבר פעם שניה שזה קורה לי , ואני לא איזה מבינה בחשמל, בקיצור מזל שהצלחתי!!!

Kidmaniac Liron

New member
מגניב!! ככל שיהיו יותר אנשים, יהיה

יותר כיף ופחות משעמם
שמחה שתיקנת את הוידאו! "פיתוי קטלני" - סרט גאוני!!!!!!!!!!!! ד"א, ניקול הולכת ללבוש משהו אקסקלוסיבי של שאנל שעוצב במיוחד בשבילה, אני כבר מתה לראות מה היא תלבש, ובאיזה צבע! היא אחת שמגוונת!

ערן1987

New member
אני לא מאמין שאהיה כאן

אם כן אז ממש קצת.. אולי אני אדליק את הטלוויזיה שלמטה ואשמע מה קורה,לא יודע.. לא מבטיח כלום

shiray

New member
ראסמי יהיה פה שוק

רק לחשוב על השוק שיהיה פה גורם לי לצחוק.... אני רק אגיד לנעמה שנראה לי שנהיה חייבים לחלק את שרשור האוסקר לכמה חלקים שכל אחד יהיה בנושא אחר... בגלובוס רק לירון ואנוכי היינו (בכל הטקס) ועשינו שרשור ענק... נראה לי שיהיה חובה לחלק ל"שטיח האדום" (כל הבגדים), הזוכים במסודר וקללות לשעת הצורך (חחחחחחח כמו שזה נראה עכשיו נוכל כבר לאחד בין שני האחרונים אבל עדיין). ואנשים- לא להבריז!!! אם שוב בשטיח האדום אני אעלה תמונות לעצמי ואתחיל לשעשע את עצמי זה לא ייגמר בטוב!!! אז עוד הייתי אופטימית ומאושרת (וראיתי את הטקס כי רציתי ולא כי שכנעו אותי!!!) ובאמת היא תלבש משהו מיוחד של שאנל? שווה!!! חחחח בטח היא כבר חייבת גם לשים את הבושם שלו (4מליון לא הולכים ברגל...). ולפחות היא לא תלבש משהו כמו בגלובוס (סורי לירון אבל אני לא סבלתי את השמלה הזאת).

Kidmaniac Liron

New member
מז"ט שירה, זה ממש מגניב!

ותשמעי, אהבתי את השמלה של הגלובוס, אבל לא הכי הכי. היום היא תראה טוב יותר, טראסט מי! וכן, קלעת בול! כל העניין הזה זה חלק מהעסקה, ז"א אקסקלוסיביות דו צדדית או משהו כזה, לא משנה, העיקר שילבישו אותה טוב! השטיח האדום באמת יהיה נחמד!! רנה - שחור סקרלט - כיעור וד"א, צחקתי לגבי הקללות, לא חשבתי שתיקחו את זה ברצינות!

shiray

New member
חחח צחקתי לגבי הבושם

למרות שחשבתי שזה הגיוני, אבל ניקול תמיד אמרה שהיא מכינה את הבושם שלה לבד... וברור שהיום היא תראה יותר טוב- כי פה אין יותר מדי משחקים ורק ביורק מסוגלת לעשות שטויות... וניקול עם הטעם שלה בטוח שתבחר משהו מדהים!!!!! והאמת שאני לא בטוחה לגבי רנה- לא תארתי לעצמי שהיא תלבש את השמלה האדומה ההיא שנה שעברה... וסקרלט ממש חסרת חוש אופנה.. תמיד היא לובשת משהו חיוור מוזר כזה... ואולי את לא תקללי, אני הולכת להשתמש הרבה ב-$^%^%##$@!#@%&)* למיניהם.... אלא אם כן פתאום נופתע לטובה (אם רנה זוכה כבר אני יותר שמחה, ואם קולד מאונטיין יזכה בעוד פרס בכלל אני אשמח...)

shiray

New member
יווו איזה כיף לי!

לא ידעתי אם אני יכולה להגיד את זה בהודעה הקודמת לגבי השוק באוסקר אבל עכשיו גיליתי שכרב תשימו לב- אני זאת שאהיה אחראית לזה שכל הקללות כאן בלילה יכללו סימנים של שיפט ומספר ב-ל-ב-ד!!!! לא בא לי למחוק הודעות (חוץ מזה שעוד אין לי מושג איך... חחח) אבל אני לא אוכל יותר להשאיר הודעות בסגנון "נעמה תמחקי".

shiray

New member
נעמה הסבירה...

בעקרון זה אומר שעכשיו אני אוכל למחוק הודעות (כאלה שנשלחו פעמיים כמו שלפעמים יוצא לי... וכאלה שמכילות קללות ואנשים משועממים שנכנסו לפורום רק כדי לעצבן) ולהפסיק שרשורים באמצע... ומסתבר שאני גם צריכה לתרום מהידע שלי לפורום... חחח

shiray

New member
מה?!

אוףףף אתמול אמרת לי שאני מוחקת... כבר חשבתי על זה שאם תפוז עושה בעיות אני ישר יכולה ללחוץ שוב על שלח ולא לחזור לפורום ולבדוק אם ההודעה נשלחה ואז להכנס שוב... חחחח יש לי דרישות

Padme Amidala

New member
חחחח הבנת לא נכון ../images/Emo13.gif

סורי
אבל לא נורא... סוף סוף קצת יותר צבעוני בפורום, לא?

shiray

New member
חחח ראסמי!

ואני גם יכולה מהמיטה בלי בעיות לראות אם הגיבו לי... ככה הייתי מתאמצת לראות אם יש משהו אחרי השם המודגש.... ולדעתי תפוז צריכים למצוא עוד צבעים ןואז כל אחד יהיה צבע אחר

American Girl

New member
מזל"ט שיררהההה../images/Emo70.gif

את אדומהההההה
ומישהו יודע באיזה ערוץ האוסקר ביס?!

shiray

New member
תודה תודה

וגם לי נדמה שהאוסקר זה בערוץ 3. כי אצלנו זה ככה אז אין סיבה שביס זה יהיה שונה. אבל אם כן אז זה בטח באחד מערוצי הסרטים שלהם. מומלץ מאוד לבדוק כבר עכשיו בלוח שידורים כדי שלא תתעוררי לך כשחושך בחוץ, תפתחי טלוויזיה ואז תתחילי להלחץ שאת לא רואה איפה זה משודר...

למעלה