מוסיפה גם את... האצבעות שלי בידיים וברגליים. ושולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות. בהצלחה.
T tich New member 30/9/03 #21 מוסיפה גם את... האצבעות שלי בידיים וברגליים. ושולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות. בהצלחה.
ק קובולט New member 30/9/03 #22 תודה לכן יוצאת לדרך.... קודם יש לי ברית של חברים ואח"כ אני שם... וכמובן שאנ יעדכן במיידי!!!!
מ מעין26 New member 30/9/03 #23 חושבת עליך ומחזיקה לך אצבעות תעדכני הכי מהר שאפשר שנוכל לשחרר את האצבעות. תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר
ג גלגלגלגלית New member 30/9/03 #24 ../images/Emo57.gif בהצלחה! מחכה להודעת הרגעה! שהכל בסדר!!!!!! בטח הכל בסדר!!!!!!!
C chapling New member 30/9/03 #25 קובלט חמודה ../images/Emo108.gif ../images/Emo107.gif רק שלא תתעלפי בחדר המתנה.... מחזיקה לך אצבעות ומקווה לטוב! מחכה לעידכון ולתמונה!
קובלט חמודה ../images/Emo108.gif ../images/Emo107.gif רק שלא תתעלפי בחדר המתנה.... מחזיקה לך אצבעות ומקווה לטוב! מחכה לעידכון ולתמונה!
V vally New member 30/9/03 #26 יש לך עוד אצבעות שלי ושל העוברית של אני מחכה לסיפור התקין שלך שתספרי שראית 20 אצבעות יפות ושהכל הלך טוב! בה-צ-ל-ח-ה!
יש לך עוד אצבעות שלי ושל העוברית של אני מחכה לסיפור התקין שלך שתספרי שראית 20 אצבעות יפות ושהכל הלך טוב! בה-צ-ל-ח-ה!