היום גשם קסאמים

סמדר בנ

New member
היום גשם קסאמים

על שדרות, 26 (!!) מהבוקר. ליבי עם התושבים שנאלצים לחיות כל הזמן עם הפחד הזה. מקווה שכבר יימצא פתרון.

oshiko

New member
על פי ההשערה כרגע

אני מדבר על השערה רשמית של צה"ל, לא על התעמולה שמפיצה אל ג'זירה וזוכה ל"התלהבות" ברשתות האירופיות, מה שהרג את המשפחה בחוף עזה זה כנראה מטען שהניח שם החמאס. לצערי לא נראה לי שיהיה פיתרון אינסטנט. כמו שלא היה ב '66 לישובי עמק הירדן הצפוני וב '68 לישובי עמק בית שאן.

יחד עם זאת

כאן לא עומדת מדינה אחרי האירגונים ואילו בשנות השישים המחבלים גם אם לא היו ירדנים פעלו ממדינה ריבונית. לא שזה שינה את התוצאות אך עובדה כי בספטמבר 1970 הם גורשו ללבנון ולתוניס.

סמדר בנ

New member
השאלה איך ניתן להוכיח

מה הרג את המשפחה. האסון הזה כרגע מעמיד אותנו באור רע מאוד מול פני העולם (מה חדש?...) ולא משנה לאף אחד שיש לנו צידוק להגיב, ירו עלינו קודם וכו'. לא ברור לי איך מוכיחים שזה מטען של החמ"ס והאם בכלל זה יזיז למישהו.

רפואה שלמה לפצוע הקשה מהבוקר

ורק ביום שישי אני דיברתי עם אישתו לגבי חופשה לחו"ל בעוד חודש.

עציון

New member
ואני לא מבין דבר פשוט:

אומר עמי איילון בטי.וי: אין פתרון אלא רק מדיני. אני למיטב הבנתי שאם יוצאים מגוש קטיף הרי נשמטת הטענה על היותנו בשטחים כבושים. אז מה עוד יש פתרון מדיני? להחזיר את הפליטים לארץ? לזה התכוון עמי איילון?ואולי להחזיר את עקורי הגוש לגוש? ואולי כמו שאמר ראש העיר: שבית חנון תהפוך לעיר רפאים ולא שדרות? תמהני מה היתה תגובת אירופה אם היו מתקיפים אותם בטילים.

מאוד קשה לי עם העובדה

שכל הישובים שנמנו לעיל (בית שאן, קרית שמונה, שדרות ועוד) הם ישובים עם קשיים כלכליים- חברתיים רבים מאוד ,ונוחתת כל פעם על עיר פריפריאלית שכזו מכה נוספת שממש לא מועילה למצבם אלא לוקחת אותם לאחור.

למעלה