היום בynet

Bodom-child

New member
תרגיע קצת אחי....

ואל תזלזל במסטר אוף פפטס זה לא שיר עד כדי כך קל ובשביל לנגן את בודום ומלמסטין כמו שצריך בצורה מדוייקת אין סיכוי ששנתיים מספיקות

Dark Being

New member
בלי מורה?

איך אני אמור ללמוד לנגן בלי מורה? סתם לתת מכות למיתרים? (כמו כמה להקות שאני מכיר...)

Alexi Laiho

New member
מממ

אחי אולי אתה מנגן ריפים של מלמסטין אבל את כל הסוויפים שלו אני לא מאמין שאתה מנגן תוך שנתיים במיוחד בלי מורה ... ובקשר לבודום יש להם שירים דיי קלים ... אני מנגן שנה וחצי ואני מצליח לנגן שניים שלושה שלהם ... שירים מלאים לא ריף פה וריף שם ... סבבה אם אתה מצליח לנגן טוב אחרי שנתיים בלי מורה אבל מלמסטין זה קצת הגזמה .. הריפים שלו זה בולשיט (אולי לא בולשיט אבל זה לא ריפים מדהימים) אבל הסוויפים שהו עושה דיי מדהימים .. גם הריפים של בודום הם פשוטים ... הקטעים המלודים מעצבנים .. לקח לי מלא זמן להוציא את FOLLOW THE REAPER (השיר) שלהם (הבאסה היא שאין טאבים לשיר הזה אז ישבתי כמה שעות כדי להוציא את כל שיר) והסולו , ריפים הרבה יותר קלים מכל הקטעים המלודים בשיר ...

metal head

New member
ממממ

אני לא מנגן את כל השירים כי אין לי אבל TRILOGY SUITE אני מנגן ותאמין לי זה שיר קשה וחוץ מזה ללהקה שלי אולי תהיה הופעה (פרטים בקרוב) אז אם תרצה לבוא אני ינגן שם סולואים שהמצאתי ואני כנראה גם יאלתר משהו ואז תראה אם אני לא יכול לנגן מלמסטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flowr..

New member
אם כבר מדברים על רוקפור.

הדיסק האחרון שלהם מצויין. במיוחד ``Automatic Man``. flowr..

למעלה