היום בynet

karl @epitaph

New member
היום בynet

כתבה מרתקת על אמנים ישראלים ששרים באנגלית : שי נובלמן ,רוקפור,ואדרה לווין .

karl @epitaph

New member
ובmooma

בקורת על מיוז החדש וכתבה ענקית על נושא שדיברנו עליו האם הרוק מת

MuffinMan

New member
שימו לב

איזה רוק קם לתחיה! הפאנק רוק! תעשו לי טובה אני אפילו לא מחשיב את זה לרוק! זה נוטה יותר לפופ כי זה מוזיקה ממוסחרת נטו!!!! לפי דעתי הפאנק רוק הוא באותו גבול עם הפופ. אליאב

karl @epitaph

New member
יש את הפאנק רוק

ומצד שני אם לא שמת לב יש את הלהקות הברטיות שאתה לא יכול להגיד שהן לא משפיעות או מוצלחות או יודעות לנגן או לכתוב. רוצה כמה דוגמאות???? 1 רדיוהד 2 מיוז 3 גראנדדי עוד כמה הפעם מתחום המטאל : אדגוי Iced Earth Six Feet Under King`s X ugus vnui vnui vnui

Dark Being

New member
פאנק רוק

כשאתה אומר פאנק רוק, אתה מתכוון לאופספירג ועאלה? כי אני לא אתן שתרד על אופספרינג! בזכותם הגעת בכלל למוסיקת המטאל! הם להקה מצויינת!

MuffinMan

New member
להקה מעולה - או שלא

אם זה אני ממש לא מסכים! כי בתכלס הם לא יודעים לנגן! וכן שאני אומר פאנק (פאק) רוק אני מתכוון גם לאופספרינג... ובקשר לזה שדם להקות כמו רדיוהד וכאלה קמות לתחיה - זה נכון אבל לא מספיק. ורוק כבד אני אישתי לא הכי אוהב, כאילו פה ושם ברור שזה סבבה להקשיב... אבל אני אישית הרבה יותר אוהב מוזיקה מלודית של רוק מתקדם! שהוא מת לגמרי חוץ מפה ושם להקות כמו קינג קימזון שעדיין מנגנים אבל מכיוון שאני לא בקיא בלהקה זאת לא יכול להגיד איך הם כיום לעומת איך הם היו בשנות ה70. למרות שזה רעיון טוב להתחיל להקשיב להם. אליאב

Dark Being

New member
אתה רוצה מלודיה?

תשמע רפסודי! בליינד גרדיאן! אבל אתה לא תרד על אופספרינג! אתה שומע! הם להקה מצויינת עם מוסיקה אדירה!

MuffinMan

New member
מצויינת???

ממש לא נדמה לי! הם לא יודעים לנגן! הם באוצתה רמה עם בלינק, גרין דיי, ולימפ אולי תגיד שכיף לשמוע אותם עם זה אני לא יכול להתווכח כי זה דעה! אבל מעולים לא נדמה לי! ואל תדאג יש לי מספיק להקות של רוק מתקדם בבית! אליאב

Dark Being

New member
אין לי כח להתווכח איתך

לימפ ביסקיט? אתה משווה את אופספרינג ללימפ? כמה שירים של אופספרינג שמעת? 1? 2? מה שהיה בMTV? הם מצוניים! זאת דעתי! וגם גרין די לא רעים

MuffinMan

New member
מצוינים באיזה רמה

מוסיקה כיפית לשמוע או באיכות נגינה? אליאב

MuffinMan

New member
שנייה אתה מנגן על איזה כלי

גיטרה או משהו בסגנון? אליאב

MuffinMan

New member
אולי אחרי שתלמד

תבין קצת למה בם לא להקה שיודעת לנגן, וזה בדיוק הסיבה שהם מוגדרים כפאנק רוק. אליאב

metal head

New member
אני מנגן כבר שנתיים על גיטרה

אבל אם תשמע אותי תחשוב שאני מנגן כבר ארבע אני מנגן YNGWEY MALMSTEEN CHILDREN OF BODOM ןוכול.. תשמע עצה תקנה ספר ותלמד לבד בלי שום מורה

חחחחחחח

נראה לך???????? בלי מורה אתה דפוק??? וחוץ מזה על תזברו בפורום כלי נגינה עם כבר

metal head

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לך

אני מנגן כבר MALMSTEEN ו BODOM חבר שלי אותו זמן כמוני מנגן עם מורה והוא אפילו לא יודע לנגן את MASTER OF PUPETS של METALLICA הSELLOUTS

KamikazA

New member
גם אני מנגן שנתיים בלי מורה

וחבר שלי מנגן אותה תקופה עם מורה והוא מסריח

למעלה