היום בMGM מרדף ממוחשב (Hackers), ב20:15, תהנו...
M Ma E New member 26/8/03 #2 תודה.. יש לי אותו במחשב ומוקלט ועוד לא ראיתי את כל הסרט חהההההה הורדתי שוב את התמונה.. אבל בשלי לא היה כתוב למעלה אנג'לינה ג'ולי.. סעמק
תודה.. יש לי אותו במחשב ומוקלט ועוד לא ראיתי את כל הסרט חהההההה הורדתי שוב את התמונה.. אבל בשלי לא היה כתוב למעלה אנג'לינה ג'ולי.. סעמק
J Jacks social anxiety New member 26/8/03 #3 למה? את חייבת לראות אותו...זה סרט קליל כזה, בלי הרבה דרמה או משהו כזה, אבל סרט ממש שווה צפיה... אני ממש התחברתי לסרט הזה...
למה? את חייבת לראות אותו...זה סרט קליל כזה, בלי הרבה דרמה או משהו כזה, אבל סרט ממש שווה צפיה... אני ממש התחברתי לסרט הזה...
¥ ¥EleVatioN¥ New member 26/8/03 #4 בלע../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif ראיתי חלק ממנו נראה יפההההה אותי זה אפילו דיי הצחיק
P pinoki New member 26/8/03 #7 אמממ נראה לי שזה אפילו תפקיד ראשייי זה סרט מצחיק חבל"ז... שווה מאודדדד
M Ma E New member 27/8/03 #8 לא הספקתי פשוט... נתפוס איזה שבת שיהיה לי משעמם (ביצפר בא יששששששששש!!!! לא ) אז נראה.. דונט לדאוג...
לא הספקתי פשוט... נתפוס איזה שבת שיהיה לי משעמם (ביצפר בא יששששששששש!!!! לא ) אז נראה.. דונט לדאוג...