היום בFM

Thierry Henry

New member
היום בFM

ארסנל זוכה במקום השני בליגה בגלל משחק מכור של מידלסבורו נגד אסטון וילה. לעוד מישהו פה קרה שבמחזור האחרון, קבוצה שניצחה 11 משחקים רצופים (במקרה שלי בורו) מפסידה (בבית) 3-0 לאסטון וילה (וזה קורה אחריי שוילה עם 5 תוצאות תיקו רצופות ובורו ניצחה ב4 השבועות האחרונים את ליבפרול,צ'לסי,מנצ'סטר וניוקאסל) בקיצור, עוד מישהו נתקל בניצחון מוזר ולא צפוי במחזור האחרון, ניצחון שבעצם לקח לו אליפות בשנייה האחרונה? כי לי זה קרה.
ועוד אחריי שחזרתי מפיגור של 10 נקודות אחריי וילה וניוקאסל

sdoron1979

New member
האמת

ההנהלה של אשקלון הייתה קצת מאוכזבת מכך שאני מצהיר בפומבי שברצוני לאמן בפרמייר ליג, האמת שכולם צחקו עלי..ודי נעלבתי. אז למשחק האחרון של העונה החלטתי לנסות לעזור להפועל חיפה להישאר בליגה, הם היו במקום האחרון, ניצחון שלהם והפסד של אחת משתי הקבוצות מעליהם היה משאיר אותם בליגה. עליתי עם ההרכב השני, זה שאני מעלה למשחקי אימון מול הנוער..בקושי רב הפסדתי 2-1, אך לרוע מזלה של חיפה אחת מן הקבוצות השניות הבקיעה פעמיים בתוך שתי דקות ונשארה בליגה. אני מבחינתי סיימתי חמישי את העונה הראשונה בליגת העל. ההנהלה התאכזבה והקציבה לי שוב פעם סכום זעום בכדי שאשתפר. מלבד זאת, שיניתי את הטקטיקה לכזו שעומדת מול קבוצות כמו ורדר ברמן ובולונייה. עכשיו אני מקווה לטוב בעונה הרביעית עם תקווה לאמן את הנבחרת.

למעלה