היום ב24:00 !

yitz

New member
אדם ידידי

מזל טוב והרבה הרבה שנים טובים ולכם חברי הפורום יש לי סיפור קטן עם תודה גדולה בסופו לפני כמה שבועות סתם באיזה יום לא מיוחד, אני יושב בחנות עם לקוחות כרגיל, וככה בזוית עיני אני רואה בחורצי´ק עומד וממתין, אין ספק שהוא ישראלי! עם המשקפי שמש והתרמיל, כאילו הוא צועק אני ישראלי וגאה בזה. נו אני אומר לעצמי עוד רגע אסיים עם הלקוחות האלה ואתפנה אליו, וככה בלב חושב לדבר איתו עברית או לא (זהו משחק שיש לי תמיד עם לקוחות ישראלים אל תשאלו למה) אבל לפני שהיתה לי הזדמנות אני שומע איציק? סובבתי את ראשי וזה-הוא, אני פונה אליו מכירים? והוא מה אתה לא מזהה? נו למה אתה מצפה ממני כשהכרתי אותך אדם היית בחור עם פיאות, ביבער הוט, ולינגע רעקעל, אבלבאיזה שהוא מקום באונה השמאלית הקול הזכיר לי מישהו! או זה אתה ואאו.. מיד עובר לי בראש, "עשית את זה" נו אתם יודעים הסקרנות גדולה וחייבים פרטים אז יאללה מתישבים לדבר קצת, אני ממטיר שאלות מנסה לקבל קצת רקע, אינפרומציה, וכו´ (אל תספרו לו אבל גם קצת קינאה ממלאת אותי, למה לא היה לי! את האומץ או השכל) בקיצער עבר איזה יום או יומים בשבת הוא מתקשר ובא לבקר אנחנו יושבים ומפטפטים וככה תוך כדי דיבור הוא מספר לי על הפורום אז מובן מאליו שמיד הלכנו לבדוק ולראות. מה אגיד לכם אחרי תקופה קצרה של התבננות מהצד ראיתי כאן חברה עם תוכן, ואהבה, והכי חשוב הפרגון והנתינה שבין החברים נדלקתי! והתמכרתי! וזהו אני פה תודה מכל הלב אדם אין לך מושג כמה זה שינה ועזר/עוזר לי בהרבה >ולא שכחתי אותכם כל משתתפי הפורום תודה!!< אז עוד פעם מזל טוב און אונז זאלן האבען אסאך נחת פון דיר

דידית

New member
איציק../images/Emo24.gif

גם לנו כיף שאתה פה! חבל שאי אפשר להכיר אותך ממש במפגשים. דידית. <ממליצה על פחות אידיש>

adam222

New member
אח שלי |מת| עליך!../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

תודה רבה על האיחולים! ועל הסיפור הזה! אחי כולנו באותה הסירה, אז מדוע שלא נחתור ביחד למען אותה המטרה?! ובפרט אם זה יכול לעזור למישהו לא לטבוע! (במטאפורה כמובן!) פנתר, אני שמח שאתה איתנו ואנחנו עוזרים ונעזרים זה בזה!

למעלה