היום ב19:10

sapir aloud555

New member
היום ב19:10

יש TOTP וגירלז אלאוד יופיעו בו.. יש סיכוי שהן יהיו ההופעה האחרונה בגלל שמשדרים את המקום ה1 בבריטי כהופעה האחרונה של התוכנית..אז מי שלא ידליק את הTv בדיוק ב19:10 ידע שהוא עדיין לא הפסיד כלום P: בערוץ ביביסי פיים- 7 בהוט, 16 ביס..
Enjoy

ליאוריש

New member
אני ראיתי זפזפתי בין פרסי הרדיו

האמריקאיים (נמאס לראות את אשר, מקווה שהוא יאבד את הקול הלא משהו שלו...וככה ייצא מחיינו) כן הייתה הופעה טובה... לפי עדכון שבת שזה בעצם כמו עדכון יום שישי שרשמתי הן מקום 1 מצפים למכירות של 25K שה לא משהו אבל עדיין שבוע שני מקום 1 זה אחלה. השבוע היה ויכוח מאוד רציני על גירלז אלאוד בפורום בריטי שאני רשום בו. הויכוח היה רשום על 3 עמודים...זה היה פשוט נורא התווכחו אם הן מוכרות טוב או לא...הגיעו למסקנה שיחסית למכירות הסינגלים שלהן...האלבום מכר לא טוב...כי 250K זה לא מרשים אבל עדיין אוהבי הלהקה הגנו עליהן ברצון והסכימו שיחסית בסצנת הפופ הן טובות עכשיו.

sapir aloud555

New member
נכון, ההופעה היתה טובה מאוד

יותר טובה מהCIN בהרבה..אבל ראו שהן התרגשו שם מאוד
חח אשר מעצבן :p אממ, הייתי שמחה לראות את הוויכוח..אתה יכול לתת לי לינק? ואני כבר מכירה הרבה וויכוחים עליהן, באמת 250K זה מאוד קצת לאלבום מעולה..אמרו שהוא אלבום הבנות הכי טוב לשנת 2003..הן זכו בכמה תארים עליו..אבל במכירות זה היה דיי נמוך, וחבל. ובפופ, הן הלהקה היחידה שאני מוצאת מיוחדת. אני בקושי שומעת פופ..אפילו לא בלו, שהערצתי לפני שהכרתי את גירלז אלאוד בכלל. אני לא מוצאת להקה אחרת שמצליחה טוב כמו שהן בימים אלו בפופ אצל הבריטים עכשיו..אז הן מוכרות טוב, חוץ מהאלבום שאכזב. מקווה שהאלבום שיוצא עוד יומיים יהיה הרבה יותר מוצלח במכירות

ליאוריש

New member
יש גם שידור חוזר בימי שישי אני חושב

באותו ערוץ ביום שישי שיבוא יש שידור חוזר של שבוע שעבר בשעה 22 ומשהו... וכן אם הן יהיו מקום ראשון השבוע גם יופיעו כמקום ראשון בסוף התוכנית... למרות שיכול להיות שיראו אותה הופעה לפעמים שמקום 1 נמצא יותר משבוע אחד לפעמים מראים אותה הופעה כי לא תמיד אפשר להופיע שוב לפי לוח זמנים של להקה...אבל אי אפשר לדעת נחכה ונראה היום תוצאות מצעד הסינגלים הבריטי יהיו בסביבות 9 בערב...

למעלה