היום ב16:00 הם נוחתים!!!!!!!!!!!!

שמעו אנשים!!!

דודה שלי עובדת בשדה תעופה חותמת על הדרכונים היא ראתה את קוקו שהוא בא אז אמרתה לה שתצלם לי אותם ותביא לי חתימות

עוד שעה וחציייי../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אאאאאאאאא |מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה||מתה||קמהלתחיה| אאאאאאאאאאאאא

כל מי שהולך לראות אותם !!

אתם מחויבים( סתם..חח..)...כשאתם חוזרים הביתה לפתוח את המחשב פה בפורום של תפוז של פלוריסיינטה לספר הכול !לשלוח תמנות ?? טוף?

FlorIsrael

New member
הם פההה../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

הם נחתו
כתוב באתר של נתב"ג...

shucina

New member
אני לא מעודכנת כל כך ...

הרבה אנשים הלכו לשדה ?! או למלון ?! או לראות אותם ... חחח כי נראה לי שלאנשים נגמר מהביקורים שלהם ומי שכבר היה מספר שמפוצץ אנשים ואז הם באים ואין אף אחד כזה...

נ"ש 16.0% לפלור ../images/Emo185.gif

רייטינג דיי סביר..לא?? (נכון לאתמול) שוב פעם עברו את הסדרה של חואן (13.7%) הסיטקום של לואיסנה לופליטו מצליח בגדול (21.5%) אמור מיו היא התוכנית השנייה הנצפית בארגנטינה (24.1%) ואני לא מוצא את אדון המדרכה,איך כותבים את זה??

El patrón de la vereda? ../images/Emo185.gif

זה שם התוכנית?? אם כן,הרייטינג שלה ממש בתחתית 5.1%!,אם זה זה,אז הסיבה להדרדרות זה הסימפסונים שמשודרים במקביל בטה-לה-פה.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif5.1?!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

תגידו../images/Emo35.gif

יש ספפישל בפוקס קידס ? ובאיזה תוכניות הם יפיעוו אנלא רוצה לפספס !

FlorIsrael

New member
תשובה לדנוששששש../images/Emo27.gif

פוקס קידס נקרא היום Jetix
ייערכו ראיונות עם כמה שחקנים בניהם : פלורנסיה ברטוטי, חואן חיל נאברו, איסבאל מאסדו, בנחמין רוחאס ועוד... את השחקנים של פלוריסיינטה ייראיינו מנחי בלאגן. הראיונות ייערכו במלון או בבאולינג... בנוסף ייתכן שגם יתקיימו ראיונות בחזרות של המופע. הצילומים של הראיונות הינם ביומי רביעי-חמישי ב 20-21.4 . הראיונות ישדרו כמה דקות לפני הסדרה פלוריסיינטה בערוץ Jetix..
פלור וחואן יתארחו ביום רביעי הקרוב בערקב אצל יצפאן בשעה 22:01...
בנחמין ופלורנסיה יתארחו ביום שישי הקרוב בשעה 19:00 בערב ב"שישי עם מיכל" מקווה שעזרתי

tom7890

New member
ישששששששששששש!!

הם כאן בארץץ! יאאאאאא איזה אושררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!! יאללהה שיגיע כבר התאריך של ההופעההההההה!!!!!!!!!

למעלה