היום ב16:00 הם נוחתים!!!!!!!!!!!!

שיו...!! היום הם פה !!! מי הולך לשדה תעופה בטוח? את האמת מי שהולך לשדה הם לא ייצאו כנראה ! מי הולך למלון?

שיו...!! היום הם פה !!! מי הולך לשדה תעופה בטוח? את האמת מי שהולך לשדה הם לא ייצאו כנראה ! מי הולך למלון?

../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול היה משעמם בטירוף...לא יצאתי לשום מקום=/אבל היום יש פיצוי
הלכתי לישון ב3 ככה...אחרי שראיתי את הפטרון וערכתי+העלתי כמה סירטונים ממנו שיהיו באתר בקרוב... היום...נממ קמתי מוקדם כי קבעתי עם כמה חברים סתם להסתובב ולשחק קצת כדורסל
יום טוב לכולם

m a y a 12

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gifבוקר מעולה../images/Emo70.gifחואני מגיעעע

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דחופפ למי יש את 16 זה הכי דחוף בעולם בבקשה..

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifבוקר סבבי!../images/Emo39.gif

אמממ...טוב אתמול היה לי יום יחסית משעמם חחח... אבל היום זה יום מיוחד חואני מגיעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! דייי אני סופרת את השניות עד שהוא כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואייי איזה קריזה שאני לא יכולה ללכת לא למלון ולא לשדה הטעופה עצבים!גררררררררררררררררר...

נופרוש!!! מאמי התגעגעתי...........

בואנה כמה זמן לא הייייתי פה!!!! לא היה לי זמן........ התגעגתי לכווולכם!!!!!!!!!!!!!! מה חדש?

yaki123

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אמממ.. לא מש'ו מיוחד היום.. ב-3 הולך עם חבר לעשות עבודה על דרורים.. חח.. המורות הדפוקות נתנו לנו לעשות על הדרורים עבודה.. צריך לצלם אותם וזההה.. בעעעע.. וזהווו.. שבת-ערב חג אצל סבתאאא.. שבוע הבא שני-רביעי טבריההה..
.. חמישי-ההופעה אולי איזה יום סופרלנד.. וזהווו..
.. יום אחלה לכולםםםםםם

מלי 13

New member
אנשים....שמעו אני מזה לא רוצה לבאס

אבלל... אמא שלי ביררה לי פרטים בקשר להגעה של הכוכבים היום .... להורים שלי יש חבר שעובד בשדה התעופה והוא אמר שאנחנו לא נוכל ליראות אותם כי הם יוצאים דרך יציאה מיוחדת וישר להסעות שלהם. הוא אמר עוד שהוא אפילו ניסה ליראות את "המורדים" כשהם באו לארץ והוא לא הצליח..ושתבינו הוא עובד בשדה תעופה... אז זהו אני סיפרתי לכם מה חבר של ההורים שלי אמר..אם אתם רוצים ללכת בכל זאת לשדה התעופה אז לכו..אבל אני אומרת לכם למרות שאני רציתי ללכת ואני די מסבואסת שאני לא הולכת בסוף שאין בשביל מה ללכת כי אי אפשר ליראות אותם!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifללאאא אל תשימו כתובת

על הסירטוןןןןןןןןןןןןןןןןן

למי שיש הוט..שאלה

נכון היו פרסומות של המופע בהוט וי או די?! אז איך מזמינים את הערוץ? כמה זה עולה ? מישהו כבר ראה שם משהו??? זה יהיה ההופעה הראשונה -כאילו יציגו את ההופעה הראשונה ?? תודה מראש !

תשובה ../images/Emo185.gif

מתקשרים להוט ומזמינים..לא יודע כמה זה עולה..יש אנשים שכבר יש להם..והם ישדרו בדיוק אותו מופע שאת תראי (אם תלכי..)..לא משהו מיוחד..

MaY1212

New member
מה זאת אומרת פרוטקציות?

אפשר להגיע למלון גם בלי פרוטקציות...

MaY1212

New member
אה אוקי....

איזה כיף לךךךך את לא תתיבשי עם כולם בחוץ...חיחי

למעלה