היום ב12 חוגג הגבר מס' 1

היום ב12 חוגג הגבר מס' 1

שרון S ההורס כפרע על החיים שלך המון מזל טוב חיימשלי
מי ייתן ותדע רק טוב
בריאות ואהבה ופרנסה וסיפוק בכל מה שתעשה מגיע לך הטוב ביותר כי אתה הטוב ביותר מאמי אני לא חושבת שיש עוד אנשים כמוך..
ואולי טוב שכך ככה כל הטוב מתרכז בך.. שרוני בהמון כבוד ואהבה ענקית
לך כפרע עליך מתה עליך מתהההההההההה מזל טוב יפיוף אוהבת גולי

שרון../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif

אח שלי המון המון מזל ליומהולדתך שפע ברכות ואיחולים
שתצליח בכל מה שתעשה בחיים
שה' ישמור עלייך ועל יערית מפני כל סכנה
שתלך בדרכי הישר והתורה
שתישאר כמו שאתה ולא תישתנה לעולם כי אתה : איש יפה
נוצץ כ
חופשי כ
ומלאך משמיים
שרון אחי,המון המון מזל טוב עד 20000 שנה שתקבל הרבה מתנות ליומהולדת
שכל משאלות ליבך תתגשמנה כל מה שאני מאחל לעצמי אני מאחל לך ויותר מזה שתהייה לך תיומהולדת הכי מתוקה שיש
שרון
המון
מזל
טוב
אחי
שלך בהמון שמחה ואושר חן

יאאאאאאאאאאאאאאאא

שרונושששששששששששששששששש אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלייייייייייייייייייייייייייי שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עד 12000000000!!!! מאחלת לך מכל הלב מאמי... כן יברו אנשים כמוך.. המון בריאות והצלחה בהכלללללללל ח-ו-ל-ה ע-ל-י-ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עדידוש

יאאאאאאאאאא../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

ראאאאאאאאאאששששששש דשאאאאאאא ששששלליייייייייייייי
מזללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב כפרעלייייייייייייייייך
המון אושררררר עושששששששששששששר בריאותתתתתתת וכל מה שאתה מאחל לעצמך (אני לא טובה בברכות:-O)
מזלללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב
ורקקקקקקק טווווובבבבבבבב יא ראש דשא
עדי

../images/Emo49.gifחיימשלייייי

מאמי שלייייייייייייייייייי המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבב כפרה שלי.. רק אושר ועושר, בריאות, הצלחה בכל אשר תפנה, המון האהבה ו- ס
ק
ס.. זה בריא נשמה.. מאמי כל מה שאני מאחלת לעצמי אמן ואמן לךךךךך בהמון אהבה נשמה שליי.. אתה אחד האנשים הכי מדהימים שייצא לי להכיר פה.. הכתף שלי תמיד, בכל זמן שרק ארצה תמיד היית לצידי ברגעים הקשים ותמכת בי . תמשיך להיות מדהים ומקסים כמו שאתה כי כזה אתה נסיך.. אוהבים תמיד תמיד נויה וקובי

מושמושה

New member
שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אח אח.... מילה אחת יש לי להגיד עליך אתה פשוט!!
נ
ש
מ
ה
שיהיה לך בריאות אושר עושר יושר אהבה
!! ועד 120!!! וכל מה שתבקש!! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מליאנת'אלפים!! מוש

SHRON S

New member
גולי כנסי:)

בראש ובראשונה לך גולי אני מת עליך ועל כך ת ו ד ה :)(K) ועכשיו לכל השאר לכל מי שהגיב וגם למי שלא תודה אוהב אותכם גדלתי בשנה אבל זה לא אומר שהישתנתי:p שרון היה ונישאר אותו שרון ושוב תודה לכולם אוהב אתכם מואההה

../images/Emo189.gifש../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifן../images/Emo189.gif

נ
ש
מ
ה
ש
ל
י
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך ב
ב
ר
י
א
ו
ת
,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה
נ
פ
ל
א
ה
,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

אבא יקר שלי שרון ....

אני לא מברך אותך פה כי כל האהבה והכבוד שלי אלייך בתור אח , אבא, הנשמה שלי לא משתווים לכמה אותיות שחורות על גביי מסך לבן .... חיים שלי ...אני בכל זאת ארשום .... כי כולם רשמו :p .... אבא שלי , ים של איחולים וברכות אני מאחל לך לשנה הזו שתבוא בעזרת השם בצורה הטובה ביותר , שתיהיה שנה זו רצופה בברכות , במזל , בהצלחה והכי הרבה בהצלחה .... חיים שלי אני לא טוב בברכות אבל שתידע דבר אחד ותיהיה בטוח בזה ...אני אוהב אותך מאוד ... אבל מאוד ..... את ההוכחה הראתי לך בזה שניסיתי לשדך לך את .... ( אתה יודע כבר ).... אני מאחל את כל הטוב שאני מאחל לעצמי ופי כמהההההההההההההה..... שיהיה לך מזל טוב ואני שולח מלא נשיקות לבילושהההההההההההה... שלך במוצ'ו אהבה יניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבוש@!

לאקס אבא שלי:p

שיהיה לך המון המון המון מזל טוב:)....אני מאחלת לך הרבה אושר שמחה ואהבה והרבה הרבה הרבה נשיקות לא ממני:p...חחח קצת ממני לוב יו אקס אבא:) ברו'ש

SHRONIT S

New member
SHRON S כנס ימעפן חחח

שרוני מה אפשר להגיד לבן אדם שאני מעריכה כל כך אז נכון שבשנה האחרונה לא דיברנו הרבה כי היינו עסוקים שנינו אבל אתה תמיד היית בליבי המלאכית שלך והמלאכית שלי תמיד היו איתנו בכל מצב (רק אתה תבין אבל על הז של פפו חחח) שרוני אז ככה אני רוצה לאחל לך ים של איחולים וברכות שהשנה שתבוא אליך תהיה עד עכשיו השנה הכי טובה שיש בעולם שלא תפסיק לחייך(רק אתה יודע כמה החיוך שלך גורם לי לחייך בחזרה) שהיום הכי שמח שהיה לך השנה יהיה היום הכי עצוב השנה (נו תקרא ותבין ימעפן אוף תקרא שוב את השורה -כן כן ותחייך
) שכל יום שיעבור מעכשיו יהיה היום הכי מופלא בחיים שלך ובחיים של שני המלאכים שלך שתקח לכל מקום את המלאכית שלנו שתגשים את כל השאיפות שלך ולא כולם ביחד אלא כל אחת לבד ככה ישאר לך למה לצפות בעתיד שתישאר יפה לנצח ימכוער ר צ ח
יאללה התלהבתי כמה רשמתי וואווווווווווווווו מזל טוב ילד יפה ממני SHRONIT S. נועה

שרון למה אתה חושב

שהיומולדת שלך מעניינת מישו???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרעליךךך כבר אמרת לך במסן, אבל לא עולה כסף להגיד שוב אז- מזללללללללל טובבבבבבבבבבבבבב כפרונהההההההההההההההההההההההה

bllog master

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב שרוניון

שיקוי נגד הקרחות
עד 100 איש יקר
100 נשים לחודש חחחחחח אוהב אותך.

למעלה