היום ב12 בלילה....

היום ב12 בלילה....../images/Emo140.gif

היום ב12 בלילה יש יום הולדת לבחורה שאני הכי הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת ושהיא כמו אחות בשבילי... ללילך BABY IN RED לילו'ש שלי.. אני לא משוררת יצירתית כמוך ואני לא יודעת לעבוד בפוטושופ כמוך אבל כתבתי ברכה קטנה ישר מהלב....לא מושקע אבל מלא אהבה... לילו'ש שלי, הכרתי אותך לפני למעלה מחצי שנה ומאז היית לי החברה הכי טובה תמיד עזרת לי ותמיד עודדת אותי...ותמיד ידעת איך לעלות חיוך על פניי... והנה הגיע היום...היום שלך...היום שכולו מוקדש לך..יום ההולדת... אז מה אני כבר יכולה לאחל..? כמו כולם...המון המון מזל טוב...שכל חלומותייך יתגשמו ושכל דבר שתרצי תקבלי... את כל האושר בעולם לך אני מאחלת... הלוואי וכל יום מחייך יעבור בחיוך ובצחוק ובשמחה... שתדעי אהבה גדולה כי את ראויה לה:)... וזהו?לא? אני גרועה בברכות ואני לא רוצה להעתיק סתם ברכה מאיזה אתר... ברכה קצרה שבאה ממש הישר מהלב...
אוהבת אותך המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן באהבה.. ברו'ש
נ.ב. הנה נשיקה ממני>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

../images/Emo151.gifלילוששששששש../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

מאמי המון מזל טוב ועד 120 |אושר ועושר
בריאות ואהבה גדולה בליצן|
ב
גליתושששששש

Baby IN Red

New member
חחחחח גלית

תווווווווווווווווווווווווווודה=) ושלא תעזי שוב לאיית את השם שלי באמצע הכביש אל תנסו להבין:) מתה עליך!

אמא../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

לילך (baby in red ) חיים שלי לעד!
המון המון מזל טוב ליומהולדתך שפע ברכות ואיחולים שה' ישמור עלייך לעד מכל סכנה
שתצליחי בכל מה שתעשי שתלכי בדרכי הישר והתורה
שתישארי כמו שאת ולא תישתני כי את: אישה ואמא יפה
נוצצת כ
חופשייה כ
ומלאכית משמיים שיצא לי להכיר
לילך אמן שנזכה להכיר עוד בנות כמוך
מאחל לך המון שנים של שמחה אז אמא שלי היקרה ,פשושית שלי יש לך היום יומהולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכל מה את אוהבת הכנתי לך מתנה שתהייה לך תיומהולדת הכי מתוקה שיש
שכל משאלות ליבך תתגשמנה מאמוש א=ו=ה=ב א=ו=ת=ך= ל=י=ל=ל=ך חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר happy birth day to you שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובואשר always ופעם אחרונה אמא
ובע"ה נתראה בשמחות שלך בהמון שמחה ואהבה חן
בנך האוהב
נ.ב
אמא מזל טוב חיימשלי
אוהב אותך

מושמושה

New member
לילעךךךךךךךךךךךךךךךך

לילעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעך כפרה עליךך מאמי מזל טוב נשמההההההההההההההההה עד 120!!! אושר, אהבה בריאות ושפע אוהבת
מוש

Baby IN Red

New member
מורציצי שלי

תווווווווווווווווווווווווווודה=) תווווווווווווווווווווווווווודה=)תווווווווווווווווווווווווווודה=)תווווווווווווווווווווווווווודה=)

ללילך באהבה משמעון ברמן19 היחיד

שיהיה לך הרבה הצלחה בחיים ליום הולדתך לילך כןלם אוהבים אותך ואני געגעתי אלייך ואמן מה שתבשקשי תקבלי בזכות וכל מישאלותייך היתגשמו אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נאמלוק

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת!!

לילך היקרה, לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה, צריך גם לשיר-מה נשתנה . כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה. הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול? ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות,לקבל מתנות ולשיר - עד 120 שנה. שיהיה במזל!!! אוהב אותך מדהימה אחת!! תמיד לצידי!

../images/Emo189.gifל../images/Emo189.gifי../images/Emo189.gifל../images/Emo189.gifך../images/Emo189.gif

מ
ת
ו
ק
ה
ש
ל
י
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך ב
ב
ר
י
א
ו
ת
,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה
נ
פ
ל
א
ה
,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
וכל זה עם כל העובדה שאת אוהדת הפועל... אבל אף אחד לא מושלם
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

Baby IN Red

New member
דדי האיש והאיקונים

חולה עליךךךךךךךךךך תודה על הברכה ואני אדומה יותר מידי מתוקה:) מה לא היתי ילדה טובה בנסיעה? שיוני יוסי עשו בלאגן?:)

Baby IN Red

New member
ברוששששששששש:)

תודה נסיכה יפה שלי ומודה לה' שיש לי חברה מדהימה כמוך:) ושדווקא מכולן אני זכיתי

מי זו בייבי אנ רד?../images/Emo2.gif

סתם סתם מצטער על איחור לא היה לי מחשב
נמאס לי מהברכות ארוכות,הכי טוב קצרה וקולעת
אז אמא היקרה שלי,
שתקומי כל בוקר בריאה ומאושרת לציוץ הציפורים
שתלכי לישון עם חיוך על פנים,
שתצליחי בכל דרכייך,שיהיו דרכי נועם
שתמצאי את אהבת חייך,ואהבה לא תגמר לעולם
שכל חייך יהיו מלאים בהפתעות והנאות
שתכבשי את כל המועדונים באיזור ת"א,לפי קצב זה יקרה בקרוב
שהכרנו לפני מעל שנה וחצי,אמרו לי איכס ,
מה אתה הולך עם אוהדת הבועל,ואתה מכבי
אמרתי אני מאושר שזכיתי באמא כמוך
את ואני דוגמא שגם אוהדי מכבי והפועל יכולים להיסתדר
מאחל לך שתחגגי עוד הרבה ימי הולדת,ובלי סוף שמחות ומסיבות
בקיצור חולה עלייך הכי בעולם,מקווה שלא נפרד אפעם
תשמעי את השיר של אמא/שלומי שבת ,מוקדש לך
עדי

לילושששששששששש

מאמי המון המון מזל טוב באמת את בחורה מיוחדת וואלה התגעגעתי ואם את נכנסת להודעה הזאת תמסרי לבר שתעשה לי שבט של גורי בולדוג צרפתי עם קולר אדום חחחחחחחח מת עלייך המון מזל טוב מאמוש

Baby IN Red

New member
תודה לכולכם:)

מי יתן ותשארו מקסימים כמו שאתם:) איזה יום הולדת שמייח!! למרות שהוא רק התחיל אבל כבר עשו לי אותו מושלם! עמית, אני תמיד ישאר איתך באש ובמים שמעון.. חולה עליך! מזוש,תודה רונן חחח אני בחיים:) אל תדאג! פשוט לא בבלוגים כבר! שוב תודה:)

ל י ל ך 32

New member
ל י ל ך אחותי הקטנה..........

אני מאחלת לך יום הולדת שמח, שיתגשמו כל משאלות ליבך, והכי חשוב תמשיכי להיות ממי כמו שאת שלך לילך ואילן שובב על סקטים

למעלה