היום ב..

chompi2

New member
היום ב..

ערוץ E בשעה עשרה לשמונה יש אוסקר 2004 המועמדים כל פעם מראים אחרים והפעם זה על ג'וני דפ שודדי הקאריבים!! סתם שתדעו!

chompi2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

chompi2

New member
הוא היה שם כזה קוקון!!

צדקתן הוא ביישן! הוא כזה מדבר בשקט וכזה תמיד מפנה תמבט שלו חח.. והוא לא רוצה לראות תסרטים שלו!
חחח

chompi2

New member
הוא היה שם כזה קוקון חמודסקי

צדקתן הוא ביישן! הוא כזה מדבר בשקט וכזה תמיד מפנה תמבט שלו חח.. והוא לא רוצה לראות תסרטים שלו!
חחח

WallFlower

New member
היה קאמיו שלו באיזה סרט דרגה ג' ביס

זה היה ממש מוזר. התחלתי לראות את הסרט (קוראים לו "בLA בלי מפה" או משהו בסגנון) סתם כי השתעממתי, היה פוסטר של dead man על הקיר, הסרט שיעמם, המשכתי הלאה בחיים שלי, השתעממתי, חזרתי לראות את הסרט , שוב מראים את הפוסטר של ג'וני - הפוסטר זז, אמרתי טוב נראה מה הולך כאן ואז משום מקום צץ לו ג'וני עם דלי של עוף מטוגן וכובע של בעל יאכטה והתחיל למלמל דיאלוג על מישהי ששמה מלח ופלפל על החזה שלה ונעלם... אחר כך, ראו אותו עוד טיפה וזהו...מוזר...הוא גם לא מוזכר בקרדיטים...

זה משודר ביום שלישי בסינמה 2

אני אראה בשביל הג'וני מתי הקמיאו שלו? באמצע? בסוף? כי אני בטח אפספס מעט את ההתחלה school and shit

א-גב! קצת לפני גילברט היה תוכנית

חביבה מאוד על שה"ק היה שם הרבה ג'וני ואימא שלי הייתה חייבת לבוא ולהדבק כדיי לראות ג'וני "הו ג'וני הוא יזכה הוא יזכה!" -"ב...סדר אימא..." "איזה חתיך הוא... ניקי מתי אמרת שייש את הסרט שהוא דראג קווין?" -"מחר אימא." "או אני חייבת לראות את זה!" הצילו!!!

Deppaholic

New member
חחחחח...

הלוואי עליי שהייתה לי אמא שהייתה מתלהבת טיפה מג'וני... כשאני רוצה לראות סרט שלו למטה או משהו אומרים לי: "אין לנו כוח אלייך ואל הג'וני שלך, לכי לראות למעלה!" "אבל אבאאאאאאאאאאא!!!" "יש כדורגל, את לא רואה פה, למעלה אמרתי" "אמאאא תגידי לו" "תקשיבי לאבא, אני עובדת, אני לא יכולה לדבר עכשיו"..

WallFlower

New member
ואם כבר אימהות...

אתמול ראיתי משהו בE על האוסקר, אימא הצטרפה, הראו קצת את ג'וני - "שמעי, לג'וני דפ יש נתונים טבעיים, הוא בחור מאוד יפה ומאוד מוכשר, רק חבל שהוא מזניח את עצמו עם השיער הג'יפה והשיניים" "כן אימא" "...*יאדה יאדה יאדה*...השיער שלו משהו...*יאדה יאדה*..." "כן אימא" ואי, פעם היה לי כובע כזה" ואז אני התחלתי לצחוק. אוף, כל פעם שאני פותחת את העיתון אני רואה תמונה שלו מהסרט...לא פייר...

חח גם אימא שלי דיברה על השינים היום

אימא: "היי זה שוב ג'וני!" אני: "כן אימא, תפסת אותנו..." אימא: "זה גילברט נכון? אלוהים בן כמה הוא היה פה? 20? הוא ילד." אני: "30." אימא: "עכשיו הוא נראה בן 30, פה הוא נראה ילדון!" אני: "כן." אימא: "הוא עוד לא סידר את השיניים שלו פה אפילו... הו כל כך מיוחד אבל... ראית את התמונה בעיתון? הוא כזה חתיך!" מישהו מוכן לגרום לה להפסיק להתנהג כמו ילדה בת 12?! הצילו!!!

moran14h

New member
חחחחח

זה נראה כאילו לקחת את זה מתוך ספר "יומנה של בריג'ט ג'ונס"

ראיתי את זה../images/Emo13.gif

היה מצחיק כשנפלה לג'וני הפאה בסצינה שהוא מעלה את אליזבת לספינה. כולם נקרעו שם בסט
רק מה, התעוורתי כשראו את אורלנדו. הוא כל כך מכוער

למעלה