היום ב-MTV2

NiKi†a

New member
היום ב-MTV2

בשעה 1:30...מיוז-המקור אל תשאלו אותי על מה זה...רק ראיתי שיש.

TeamMidgets

New member
יש לך הוט?

אם כן אז אל תאמיני לזה ראיתי כבר שבסביבות 6 היה אמור להיות מיוז בגונזו (שזה די חרא, אבל מיוז...) והיה משהו עם גאנס & רוזס, וגם מאוחר יותר היה אמור להיות מיוז בrock am ring או איך שלא קוראים לזה, ובמקום זה היה... גאנס & רוזס!

NiKi†a

New member
אוף איזה מאכזב =\

עד שכתוב משהו שהוא לא- Rock Am Ring- מיוז משדרים לי משהו אחר. שמתי לב שהיתה אמורה להיות ההופעה שלהם ובסוף היה גאנס =\
.

סליחה?

ומה רע בקצת Guns בימינו? אני מאודדדדדד נהניתי מהקליפים שלהם למרות שהדארקנס עיצבנו אותי קצת.. אפילו היה קליפ נדיר מהופעה חיה של Civil War!!

NiKi†a

New member
לא אמרתי שלא,

אמרתי ששמחתי לראות <או שחשבתי> שכן התחילו להשקיע קצת יותר במיוז ולשים דברים קצת יותר מעניינים חוץ מההופעה בRock ששמים 5 פעמים ביום... ולגלות שלא שמים עליהם כלום בסוף היה ממש מאכזב, לא אכפת לי אם זה היה גאנס, נירוונה, או כל להקה אחרת. לא דיברתי על גאנס אישית..אני בטוחה שכל מעריץ גאנס שמח אתמול לגלות שבמקום מיוז, יש גאנס. למעריצי מיוז זה היה מאכזב ביותר.

L A D Y B U G 2

New member
הודעה מאוחרת...

אבל היי, אני חדשה כאן ואני דווקא ראיתי את מה שהיה עליהם בגונזו התחיל ב-18:30 והיה צריך להיות חצי שעה וזה היה רבע שעה(קליפים וראיון איתם- צחק עליהם יותר נכון) במיוז:המקור גם היה ראיון איתם וקליפים שהם אוהבים ומתיו דיבר על זה שהוא אוהב דייג ומרוב שיעמום המראיין עצר אותו (01:00) וראיתי גם את ההופעה שלהם ב rock am ring וגם למחרת היה

למעלה