היום ב-
אנשים

תאמיני לי..

שיצחקו, הילדות בחוג עשו פרצוף כזה מגעיל כשניבחנתי לסולו. וההופעה היא ביום שישי אז אני לא אתרגל עד אז. טוב, אבל בכל זאת תודה על התמיכה =)

חחח כן ולא עברתי אני אסביר לך:

את הסולו קיבלה ילדה אחרת, אבל להקלטות היא לא הגיעה אז המורה שלי לשירה ביקשה מימני להחליף אותה אז אני יופיע במקומה בסולו, ויש לי מזה מזל שקיבלתי כי לא הבנתי ת'ריקוד לשיר הזה..

Rioter

New member
חחחחחחחחח בהצלחה לך! :)

(אבל היי, זה פלייבק, אז את לא צריכה לשיר ^^)

אה../images/Emo70.gif

ו..הכל יהיה מוזר כי כבר הקלטנו וגם אז היה לי קול מוזר כי אז שמו לי ת'פלטה. היה מזה מצחיק אני לא הצלחתי להגיד:"סתם" ו:"התפוצצה" היה לנו ת'שיר ככה סתם..

התכוונתי שהתכוונתי לכתוב "הקול"

במקום "הכל" כי "נמרחה" לי היד על המיקלדת חחח =)

אוייש אני זוכרת את זה.

גם לי זה היה ככה שהיה לי גשר. אבל כמו ששיר אמרה מתרגלים תוך יום.

אויששששש מאמי

אל תיהיי עצובה..עכשיו זה אולי מעצבן אבל את בסוף תיהייי סופר מהממת (לא שעכשיו את לא .. אני לא מכירה אותך אבל אני מניחה שאת מהממת) וסתם שתתעודדי אנחנו אוהבים אותך בפורום פה!!!

o r t a l13

New member
אוי מסכנה.. :( ../images/Emo10.gif

מכירה תהרגשה.. לפני שבוע גם לי עשו משהו בגשר, התעקם שם משהו אז סידרו את זה.. זה באמת כואב

../images/Emo207.gif דחוף.

אמרתם שהמפגש יהיה בעזריאלי, אז איפה בדיוק בעזריאלי? ובאיזה שעה?

../images/Emo55.gifסיפור עצוב..:(|נצל"ש|

תקראו: גלי ישבה בחדר המגורים פניה נפולות ועיניה נפוחות מרוב בכי , היא ידעה שאיבדה אותו לנצח , היא ידעה שלא תוכל להגיד לו לעולם שהיא אוהבת אותו , ושאהבה אותו מאז ומתמיד. היא אהבה את תומר שנים על גבי שנים בסודיות. אך תומר היה מקובל בחברה , ומחוזר מכל הצדדים בבנות יפיופות , ועכשיו כשגמרו את התיכון , תומר נוסע לתמיד עם חברתו היפה מאי. השעה היא שבע בערב , המטוס היה צריך כבר להמריא ותומר יצא מחייה לתמיד. היא לא יודעת אם הוא יחזור בכלל. גלי הדליקה טלוויזיה ובו הקריין בחדשות דיווח על המטוס שנפל. גלי הייתה המומה , היה ברור שזה המטוס שתומר היה בו. זהו זה ניגמר, גלי פרצה בבכי התחילה לרעוד ולא האמינה שתומר כבר לא בין החיים. היא הצטערה שלא סיפרה לו על רגשותיה כלפיו , שהיא לא מנעה ממנו לנסוע עם מאי. כעבור שעתיים עמד אמבולנס ליד הבית של גלי , כל השכנים היו סקרנים לדעת מה קרה. בחדשות דיווחו על הנערה שהתאבדה , גילה 18 והשאירה מכתב מאוד קצר- -"סוף סוף אני אראה את אהובי ואגיד לו שאני אוהבת אותו" היה ברור שזאת הייתה גלי. באותו רגע תומר הקשיב לחדשות. הוא לא נסע בכלל וגם לא התכוון , זו היתה סתם שמועה שרצה לה. תומר הקשיב לחדשות על נערה שהתאבדה , אבל לא היה לו מושג שזאת הנערה שהוא אהב , ולא היה לו מושג שהיא הקריבה את עצמה מרוב אהבה כלפיו, לא בטוח שהוא ידע גם מתישהו , כי גם תומר אהב את גלי כמו שגלי אהבה אותו נכון עצוב?

onn11

New member
אויש... עצוב ביותר...

אם זה היה קורה לי הייתי נכנס לדיכי ולא יוצא ממנו בחיים. לאבד אהובה? אוווו... כמה עצוב. (אני רציני) און. (אני רגשן!!!)

למעלה